Myslíte že ak niekto je schopný klamať a podvádzať ...tak je ten človek schopný sa zmeniť či? Dali by ste takému človeku druhú šancu?
@4444mono4444 ja ani prvú, neverím, že taký človek bol kedysi spoľahlivým a zodpovedným. Sama tomu neveríš, že sa zmeniť môže a zakladáš tému s nádejou, že ti tu niekto napíše, že sa zmeniť môže. Niekto sa učí na chybách iných, niekto na svojich
Ja neverim tomu, ze sa klamar a podvodnik dokaze zmenit. Dokaze tu zmenu akurat tak slubovat a mozno aj hrat. Ale nakoniec sa prejavi a bude taky, ako predtym.
@4444mono4444 nie, neverim. Poznám takých čo podvádzali manželky, sľubovali zmenu a hory-doly. Žiadna zmena. Akurát si už dávali väčší pozor aby ich nikto neprichytil a nevidel
Ide o to, že ten človek je proste schopný klamať a podvádzať. A kde môžeš mať záruku, že to už neurobí, keď bol toho schopný predtým? Neverný nebude iba vtedy, keď už zostarne, ochorie, alebo ho už žiadna nebude chcieť, alebo pod vplyvom vážnych životných okolností.
nie, prve klamstvo je velmi dolezite... da ti dobru ranu do tvare ale aspon vies ze lepsie cakat nemozes... za mna v ziadnom pripade neverim klamarovi
Nie
Určite nie
Nie. Určite ze nie. Najprv som tomu verila že ano,ale nie,bola som naivna. Konecne som sa zobudila a otvorili sa mi oci. Taky clovek sa zial nezmeni.
nie, nezmeni. a navyse si nemysli, ze ma problem
Ak by ma čo i len raz podviedol, už by som mu šancu nedala
Podľa mňa nezmení.
Čo je dôvod že podvádza a klame?
A ty by si mu bola schopná po tom všetkom vôbec veriť?
"On neklamal! Len nedodržal dohodu, ktorá mu nevyhovovala" - povedala svokra na obhajobu švagra, manželovho brata, keď sa topil v dlhoch, ťahal rodičov (ich dom) ku dňu a môj muž to chcel nejako ukočírovať. Nakoniec sa aj dom musel narýchlo predať, aby nešiel do dražby (4 exekúcie) umiestnili ju do podnájmu a keď už naozaj nemala nič, odišli von. Dožila u nás. Takže ja som na dávanie druhých a ďalších šancí alergická. Nečestný človek je vovnútri zhnitý, tam nič nepomôže.
Nie
@4444mono4444 áno ak ho to zabolí a bude kvôli tomu trpieť môže sa zmeniť
@4444mono4444 nezmení... Nájde si len iný spôsob ako ta oklamať
Pokiaľ by to bola žena tak je tam šanca...ak je to muž určite nie...
@4444mono4444 nikdy-nikdy-nikdy.... žiadne šance
@4444mono4444 nie.
@4444mono4444 nie nezmení sa. Klamár ostane klamárom,je to jednoduchšie.
@zoro9836 nie nikdy!!!!