Zmena správania zo dňa na deň

8. dec 2024

Ahojte, neviem teda ci to mate zadane baby aj vy tak, ja som s priatelom pomaly 2 roky, dajme tomu ze si po tyzdni konecne naplanujeme rande v piatok, on je super, stale ma objima, dokonca sam od seba sviecku zapali (to nerobieva) jednoducho spravanie take ako keby sme sa tyzden nevideli a na druhy den uz taky pritulny nie je, nejako ma neobjima…no ja som urcite pritulnejsia a on oproti piatku uz taky nie je…tak rozmyslam a nechapem, to sa ma dako prejedol za ten vecer? Inak toto sa deje stale ale len tak premyslam ci mu staci byt taky jeden vecer a potom uz neriesi…
Inak je uzasny priatel, vela toho pre mna urobil a stale robi

viestta
8. dec 2024

Fakt mas pocit, ze treba kazdy vecer zapalovat sviecky?
Ale teraz vazne. Bezne to je tak, ze ked chlap TO chce, tak aj riady poumyva. Ked nechce, tak neumyje. Taky je zivot, nie kazdy den je nedela.

januska12323
8. dec 2024

Čakáš každý deň rande pri sviečkach?

aandrea9
8. dec 2024

@viestta ale autorka chce mať každý deň piatok 😆

k47
8. dec 2024

Proste keď máte rande, tak ti venuje všetku pozornosť, a keď nie, tak premýšľa nad inými vecami.

ina2405
9. dec 2024

Má potrebu sa trochu odtiahnuť po dni, keď ti bol bližšie. Ak nie sú iné problémy, rešpektovala by som to.

autor
9. dec 2024

@aandrea9 tak to by nebolo vôbec zlé…🙂
No myslím to tak ze na druhy den si ma menej vsima…

@ina2405
@k47
Zrejme máte pravdu

earlgrey
9. dec 2024

Teší sa na sex, sex má a potom už sa nemusí snažiť 😀

autor
9. dec 2024

@earlgrey mala som svoje dni takže naposledy nebol 😃

earlgrey
9. dec 2024

@autorka
Tak sa ho spýtaj na jeho správanie..

autor
9. dec 2024

@earlgrey to už som sa pýtala ale podľa neho on je stále rovnaký ale tak zena si vsimne…;)

breznica
9. dec 2024

Tak to je jasné 🤣

earlgrey
9. dec 2024

@autorka
Hmm...no tak jedine sa s tým zmieriť no...čo iné poradiť...keď on problém nevidí...

romiada
9. dec 2024

Však ani slnko nesvieti každy deň, ani sviečkovu nejedávaš každy deň. Kľud, nehladaj chyby tam kde nie su lebo si to pokaziš aj sama 😉

babydesire
10. dec 2024

Podla mna je vsetko v poriadku... Zijete spolu?
Ved kazdy den nemoze byt extra,,to by ta otravovalo..ak sa chces aj v sobotu tulit,tak ho objim a pritul sa 🙂
V piatok mate rande, tak je obzvlast pozorny a tomanticky a v sobotu je bezny den ..ved to je normalne

autor
10. dec 2024

@babydesire hm máš pravdu, asi to aj beriem moc vážne a áno bývame spolu