Zmena muža

1. jan 2025

Ak muž zmení štýl obliekania, účes, a aj správanie myslíte si že je v tom nejaká žena máte skúsenosti?

deti95060810
1. jan 2025

vyzerá to tak..

oblaacik
1. jan 2025

Je to tak vacsinou.

sweet20
1. jan 2025

Urcite

petamich
1. jan 2025

Zial vo vacsine pripadov ano (aspon zo skusenosti v mojom okoli sudim)

denkabemommy
1. jan 2025

Nie, nie je to tak vždy. Môj muž zmenil šatník, začal používať kozmetiku aj účes a aj správanie a robí to pre mňa… záleží ako zmenil to správanie 🙃

ukgirls
1. jan 2025

staci ak mu niekto naznacil ci priamo povedal,ze sa mu jeho styl nepaci,ze je starecky alebo chyti dalsiu pubertu ..

petamich
1. jan 2025

@denkabemommy robi to pre teba, lebo ste sa pred tym o tom rozpravali? riesili ste to? ak ano, tak to je uplne ina situacia ako ze chlap si len tak rano zmysli, ze a od dnes idem do fitka, totalne zmenim satnik, viac o seba budem dbat, ...tam na 99% to zavana tym, ze sa chce niekomu pacit (alebo okej niekto mu povedal, ze vyzera hrozne a ten niekto ma slovo, ktore akceptuje)

Ja som teraz zacala velmi aktivne sportovat a chudnut, moj muz ale vie, ze je to pre to, ze som sa uz necitila dobre vo vlastnom tele a ze to robim pre seba, pre to, aby som sa citila okej a ano aby som sa mu pacila a pritahovala ho aj po rokoch co sme spolu. Ked by som ale bez slova zmenila satnik a zacala o seba nezvycajne dbat, tiez by mu blikla kontrolka (teda asi, lebo moj muz je obcas dost nevsimavy 😃)

anjelicek26
1. jan 2025

Ci ma nejakú ďalšiu ženu, alebo sa nejakej chce páčiť, to máš zajedno.. len tak sa také zmeny dejú len výnimočne...

katka2602
1. jan 2025

Moj zmenil účes, nechal si bradu, ale zmenila som ho v podstate ja, aj šatník som mu skritizovala a kúpil si so mnou nové. Ale ak by toto všetko robil mimo mňa, na 99% by v tom bola iná žena.

zabka79
1. jan 2025

Asi ano 😬

zuzanka.zuzu
1. jan 2025

áno a ak to nie si ty, tak to bude iná 🤭 čiže dúfam, že si to ty, aj vtedy je v tom žena 😉

ada510
1. jan 2025

Môj to robí každú chvíľu ale on je taky stara sa o seba ale keby to bolo zrazu ze po niekoľkých rokoch tak áno je to divne skontroluj mobil...

moonlight1210
1. jan 2025

Mohol iba chytit druhy dych, alebo sa ho dotkla niecia poznamka. Nemusela ani byt na neho priamo, ale na niekoho, v kom uvidel seba. A zrazu sa uvidel inymi ocami.
Tak to chce zmenit, aby ani o nom nieco take nepovedali.

Ale ano, moze za tym byt aj ina zena a chce sa jej pacit. Nahadzuje pariacie perie a snazi sa tancovat pariaci tanec - zaujat, okuzilit.

michal_dr
1. jan 2025

Nemusí byť v tom iná žena, všetko záleží od nálady, ludí, ktorých má okolo seba, akých stretne... 😉

denkabemommy
1. jan 2025

@petamich nie nijak extra sme to neriešili, vyplynulo to z riešenia iných záležitosti vo vzťahu, netýkajúcich sa vzhľadu. ale teda s kozmetikou začal, keď som mu v lete capla vychladenú textilnú masku na tvár, nejak ho to nadchlo a má zrazu 5 krokovú skincare každý večer 😅. preto píšem, že záleží od toho ako zmenil správanie.

petamich
1. jan 2025

@denkabemommy 😃 och aj mne by mohol niekto masku na tvar pravidelne dat, ja som hrozne leniva v tomto, by som sa ja mala ucit od tvojho mileho

jasne, ono urcite to nie je pravidlo, ze je za tym ina zena, moze tam byt x inych dovodov (ja teda autorke prajem, aby nebola samozrejme, ak pise o svojom partnerovi)

denkabemommy
1. jan 2025

@petamich začni v lete, keď ich dáš do chladničky na hodinku, tak pri 35st čo je von, sú ako balzam na dušu. Ja som v tomto bola tiež veľmi lenivá ale dali sme si s mužom každú nedeľu takú pohodičku a ostala nám z toho rutina do dnes obom. Keď ide na nákup do drogérie už aj sám prinesie do zásoby masky 😅.

autor
2. jan 2025

@zuzanka.zuzu Našťastie mala by som to byť ja

autor
2. jan 2025

Ešte mám otázku na všetkých
Je bežné že chce muž vzbudiť žiarlivosť v žene ktorá sa mu páči?(Upozorňujem že nieje zadaný)

michal_dr
2. jan 2025

Autorka
V rozumnej miere "ano", tak ako žena sa robí nedostupnou, tak muž "v rozumnej miere" dáva žene signál, že nie je jediná, aby bol konkretny muž"zaujimavejší". Na začiatku tak ako v prírode "je to hra" 😉 Ale v rozumnej miere... je tam krehká hranica...

nevenka
2. jan 2025

No tak ten uces - moj chlap mal 2x za ten cas, co sme spolu, dlhe vlasy, raz siel dohola a druhy raz na kratko, teraz nedavno si nechava hore take dlhsie, smejem sa, ze je na pankaca...A neznamenalo to nic ine, len ze chcel zmenu a v pripade tych dlhych vlasov, mal kozne problemy a druhy raz mu zacali rednut.
Ale to obliekanie, a hlavne zmena spravania, hmmm...Ale tiez mozno len chce zmenu, aj muzi mozu ist s dobou. Moj nosil dlho mencestraky, aj take bundy a jedneho dna ich vyhodil...

autor
2. jan 2025

@michal_dr Ďakujem úplne to sedí

rorino
2. jan 2025

Áno,môj "vtedy budúci" chlap chodil vyfesakovany a teraz ho v inom ako v športovom neuvidis.😂