Od mala k nej citim len strach uzkost az odpor . -1000% lasky. Nikdy som jej nepovedala ze ju mam rada ani lubim ani nic podobne ako to v slusnych vztahoch chodi… ani ona mne . Otca zboznujem aj mi povie ze ma lubi. Matka ma od mala bila , tahala za vlasy, facky , tresty… nadavky aj vulgarne za malickosti. Ked som nechapala ucivo zbila ma ako zito a vynadala aka som sprosta . Podotykam male dieta som bola. K sestre aa takto v zivote nechovala.. povedzte mi cim ta zena trpi prosim.. jej matka je tiez neemocionalny neempaticky clovek nemusim ju od mala. Mrzi ma ako sa zeny tesia z vnucat no ona je so synom vnukom len z nutnosti. Oco sa nanho vzdy extremne tesi. Ako som mama prebudzaju sa vo mne zle spomienky. Zeny baby ktore mate milujuce mamy teste sa niekto nevie co to je❤️. Viete kedy ma este pichne pri srdci? Ked mi v podstate cudzia zena povie ze ma lubi tak priatelski. A aka som skvela a pekna. Nikdy som toto od mami nepocula. Dnes mam 26. Zaboli to. Nikdy som nepocula slovo podpory, povzbudenia. Keby som mala dceru nastastie sa chovam uplne inak aj k synovi. Ona ked vidi lasku ktoru mu davam odcudzuje to ze mam prestat z neho robit rozmaznanca… budujem v nom lasku bezpecie a krasny rodicovsky vztah plus mam uzasneho manzela. Vdaka za nazory❤️
@earlgrey ❤️
Je mi ľúto, že máš mamu, ktorá mala k tebe vždy takýto vzťah. Určite to boli. Ale teš sa aspoň z toho, že máš skvelého ocina, ktorý je ti oporou. Zároveň vieš, že ty sama taká nie si a môžeš dať synovi všetku lásku. Mamu žiaľ nikdy nezmenis.
Prajem všetko najlepšie 😊
Mas velke stastie, ze ms dobreho manzela,tak nech ta jehol aska ta zivi,Ano boli to rany od matky ,ale odosobni sa od tych myslienok na to zlo od matky,mozno ona nieco v detstve bola nejak mozno psychicky a ci aj nie fyzicky tyrana ?.Ved totonemoze byt normalne
Vdaka baby💌 ano manzel aj ocko top. 100/100.
Neviem praveze nic o jej detstve nikdy nespominala nic hlbsie
K tvojej sestre sa tak nikdy nechovala? 🤔 Cize jej prejvovala a prejavuje lasku, zaujem, atd… jednoducho klasicky vztah matka-dcera a k tebe bola/je takato?
Zažívam to isté, držím ti palce na ceste za pekným životom 🙏🏼
@aeruginosa presne tak. Ale ja mam sestru velmi rada aj ona mna
@sabinaxd skutocne to iste co som napisala ? Aj bitky v detstve vulgarizmy ty pi . Sprosta atd ? ☹(
@sabinaxd aj ja tebe zelam vsetko krasne a vsetkym babam
ako môže byť otec top,keď dovolil svojej manželke sa takto k tebe správať? Nechápem
ani mne moja nikdy nepovedala, ze ma ma rada, je nas viac 🌷
Bitky našťastie nie, ale vulgarizmy áno, mama 22 a sú aj doteraz aká som pi*a, zbytočná a podobne hh
@sabinaxd ☹(( ach hah…podla mna to musia byt traumy z ich detstva . Ja som slusna osoba , bez egocentrizmu si myslim ze aj sympaticka si myslim .. ked jej poviem ze mi niekto povie ze som krasna citujem “a nebola ozrata alebo sfetovana ked ti to povedala?” V zivote nikoho nepochvali skor hlada iba same kritiky a zlo v ludoch o kazdom len skaredo..Neskutocna debata .. jedna mizeria. Telefonat trva sekundy. Aj to ked musim.
@rozculena casom som na to prisla. On nebol 99% doma bol v praci ked toto robila. Nevidel to. Preto nemal ako zakrocit
Náš našťastie nebika, prejavy lásky ale nulové. A to doteraz. Ešte aj vnúčatá by najradšej len vychovávala ako objala, rozmaznala. Nepoznám akou vychovounsi prešla. Ale asi tvrdou.
Všetko najlepšie. A buď rada, že nie si taká, ako ona.