Zložitý vzťah

dominka2018
3. feb 2024

Ahojte potrebujem poradiť ako by ste to vnímali vy mám 10 ročný vzťah a 5 ročného chlapčeka môj život s ním začal už od začiatku problémy ale hádky hlavne kvôli jeho rodine starali sa tam kde nemajú ale prišiel mali tak som myslela že začneme od znovu on sa zmenil zastal si ma keď bolo treba ale teraz 4 mesiace sa stále hádame kvôli tomu že má klame že mi nevie povedať pravdu čo ho trápi vždy ma presviedčal že je to len mojej hlave že jemu nič není za tie štyri mesiace som sa mu vyhrážala že od neho odídem aj dostal facky a nezabralo nič jedného dňa prišla jeho sestra a čo mal riešiť somnou riešil s ňou aj tému sex ako by ste to brali by je to normálne riešiť sex so sestrou veď komunikovať má somnou a bolo mu jedno či nás stratí každý deň mi tvrdil že sa zmení a zmenil sa horšiemu

gejb
3. feb 2024

@dominka2018 len sa spýtam. Ty si čakala ze ked mu das facky tak sa zmení, bude z neho dokonalý milujúci manžel, hotové zlatíčko a všetko bude zrazu krásne a problémy pominú ?

dominka2018
autor
3. feb 2024

@gejb nie čakala som že dostane rozum že uvidí že mi záleží ako sa cíti skúšala som všetko aby sa rozpovedal ale nie bol ticho a žil ďalej v klamstvách ale sestre sa rozpovedal aj čo sa týka intímnych veciach čo má riešiť somnou riešil s ňou

lindous
3. feb 2024

@dominka2018 4 mesiace citové vydieračky, facky... prepáč, ale úprimne, byť ním utekám od teba... spôsob komunikácie zlyhal na oboch stranách si myslím... áno, on má vaše problémy komunikovať s tebou, ale pri tom spôsobe akým si na neho išla a ako reaguješ na problémy, by som sa aj ja ešte viac stiahla...

dominka2018
autor
3. feb 2024

@lindous môžete má odcudzovat neberiem vám to len každý druhý deň som mu plakala prečo to robí prečo klame prečo je taký rupli mi nervy tak som mu vylepila normálny vzťah je založený na komunikácii a dôvery ale ja to s ním nemám rieši to zo sestrou

gejb
3. feb 2024

@dominka2018 tak jemu je asi jedno ako sa cítiš a že váš vzťah ide dole vodou. Podľa toho by som sa zariadila.

dominka2018
autor
3. feb 2024

@lindous a išla som na neho pekné že keď ma niečo má mi povedať že sa nenahnevam len potrebujem vedieť už keď som videla že nás má v piči tak som reagovala ako by reagoval každý

pribinak
3. feb 2024

@dominka2018 rozdite sa…..normálni ľudia sa vo vzťahu nefackaju….to je uz násilie a pouvazuj ale naozaj pouvazuj nad psychologickou

Žena a fackas svojho partnera? Choreeee, naozaj choré
Čo čakáš? Že Tá bude milovať?

dominka2018
autor
3. feb 2024

@pribinak moja keď si to zazijes tak som zvedavá ako zareagujes

dominka2018
autor
3. feb 2024

@pribinak áno dá sa rozísť ale len kvôli tomu že nevie veci riešiť somnou ale zo sestrou príde ti to normálne kebyže tvoj priateľ rieši tvoj vzťah zo sestrou a nie s tebou a to som bola dobrá len keď ťa niekto delta 4 mesiace tak jasne že som zareagovala ako som nemala ale aj ja som len lovek z mesa a kostí mňa to zabolelo ako sa správa ešte keď mu povieš že chces normálny vzťah aby sa mi zdvoveroval a ešte som ho pobozkala všetko možné som vyskúšala a nič nezaberá

nurielka
3. feb 2024

@dominka2018 žena kus sebaúcty, fackas si muža, čo čakáš že ta tu potlapkame po pleci? Keby tu napísala žena, že ju facka muž tak by sme to brali inak alebo čo? Tiež by sme jej radili aby odišla od fackajuceho panaka.
Súhlasím, že dôvera musí byť, ale ktorý človek má mať dôveru k druhému, ktorý ho facka???

dominka2018
autor
3. feb 2024

@nurielka ty si myslíš že facku dostal hneď veď som s ním to riešila pekné ako každý normálny vzťah ťa facka prišla až potom

dominka2018
autor
3. feb 2024

@nurielka aj to keď mi vynadal som mu vylepila potom všetkom

komplikovana
3. feb 2024

@dominka2018 ak ta raz clovek nelubi, mozes sa aj na hlavu postavit, nic s tym neurobis.

nurielka
3. feb 2024

Nauč sa konštruktívne rozprávať, bez emocionálnych vylevov, plaču, kriku, faciek, nadávok. Prečo si s ním, keď ti nadáva? Má k tebe nulovú úctu a pravdepodobne ťa už ani nemiluje..

dominka2018
autor
3. feb 2024

@komplikovana asi tak nejak

dominka2018
autor
3. feb 2024

@nurielka riešila som to s ním normálne ale keď som videla že on je nenormálny tak som bola pica aj ja ku nemu dala som si do hlavy načo mám byť dobrá keď on není keď ja mám nadávky za jeho chyby môže byť rád že len facku dostal

pribinak
3. feb 2024

@dominka2018 ja take nič nezažijem, medzi nami je ZÁSADNÝ rozdiel
Ja si totiž ani len neviem predstaviť, že by som svojho muža udrela, nie ešte že by som zo naozaj urobila

Ale ako čítam tvoje prispievky, pri vserkej úcte k tebe, ty si prípad pre psychiatra

Prečo s tebou nekomunikuje? A uprednostňuje sestru? Asi preto že vás vzťah stojí s prepáčením za hovno

Naozaj zväz odbornú pomoc, to čo u píšeš čo robíš a tvoje reakcie, to nie je b poriadku

komplikovana
3. feb 2024

@dominka2018 asi sama dobre vies, ze smerujete ku koncu, len si to nechces priznat. Vazne chces takto zit aj nadalej?

melanta
3. feb 2024

Zbytočne tu píšeš, že pochopíme keď zažijeme. Prečo by sme to mali zažiť? Normálne ženy si nerobia deti vo vzťahu, v ktorom sú od začiatku problémy a hádky. Normálne ženy neplačú každý deň a citovo nevydierajú muža, ktorý evidentne o ne nemá záujem. A normálne ženy nefackajú chlapov a nenapíšu že môže byť rád, že iba facku dostal. Takže jediné nenormálne na vzťahu je to, ako sa správaš. Určite to ani náhodou nie je normálny chlap, ale i tak sa čudujem, že už dávno neodišiel. A ľutujem dieťa, čo z neho vyrastie, keď ho bude vychovávať takáto psycho matka. Ak ti záleží na dieťati, odíď z toho vzťahu a vyhľadaj odbornú pomoc. Ale myslím, že keby ti na dieťati záležalo, už by si to dávno urobila.

nurielka
3. feb 2024

Je jediný na svete? Ty vieš dobre , že pri inom mužovi by ti ani nenapadlo zdvihnúť ruku alebo nadávať mu. Či je pre teba takéto fungovanie vzťahu ok? Zvaz terapiu.

lindous
3. feb 2024

@dominka2018 neodsudzujem teba, odsudzujem akékoľvek násilie vo vzťahu, je jedno či muž žene, žena mužovi… ale aj mimo toho, komunikácia cez slzy, vyplakávať, vydierať, že odídem, to je tiež také, že veľa mužov na to nemá nervy a ani ja by som nemala… nehovorím, že to je len tvoja chyba, to určite nie,neboli sme tam, nevieme čo to spustilo, kto sa ako ku komu správal, cele mi to tu príde vytrhnuté z kontextu, co v tebe vôbec spustilo pocit, že ma nejaký problem?… ale to je asi jedno, podstatne je, že zjavne ani jeden z vás nie je v tom vzťahu šťastný, trápiš sa, nejaká snaha o záchranu a zlepšenie neprichádza dlhodobo, takže nevidím dôvod sa v tom utápať ďalej… a nie, ani kvôli dieťaťu, som názoru, že nech sú rodičia radšej od seba a spokojní ako sa pozerať na hádky, krik, frustráciu, či dokončia tie facky

pribinak
3. feb 2024

@nurielka s takýmto správaním neudrží žiadny vzťah…kazd vzťah bude pri nej komplikovaný

dominka2018
autor
3. feb 2024

@komplikovana jasné že nie nechcem taký život len mi ide o to že nemohol reagovať pri mne tak ako pri sestre načo to bolo dobré nepoviem kebyže sa správam ku nemu zle ale vždy som bola dobrá aj kebyže mi nevie čo povie vždy som mu povedala že sa nenahnevam len čo nenávidím klamstvá čo podľa mňa každý a Itak aj keď som pekné reagovala som bola pica

diewcatqoo
3. feb 2024

Chudak dieta. Vy ste obaja totalne nezreli na vztah - on klamar, ty hysterka a vychovate dalsieho cloveka, ktory bude opakovat vo vztahu vzorce z domu.

komplikovana
3. feb 2024

@dominka2018 bolo by dobre, ak by si pochopila, ze to co po nom chces, on nechce. A nemas ziadnu zazracnu formulku na to, aby sa zmenil. Neprinutis ho nicim. Jednoducho nechce s tebou zdielat svoje myslienky, ak preferuje sestru.

nurielka
3. feb 2024

@pribinak uznávam.. toto chce terapiu, je mi ľúto malého chlapca, keď si predstavím, že moje deti chodia do škôlky s detičkami, ktoré toto vidia na dennom poriadku, a považujú facky a nadávky ako úplnú normu..

pribinak
3. feb 2024

@nurielka katastrofou toho celého je, že ak dieťa vyrastá v takomto prostredi, tak násilie považuje za notmalny spôsob riešenia problémov a bude naučený vzorec správania používať aj ono v dospelosti vo svojich vzťahoch

Mne je takýchto deti fakt ľúto, lebo ich detstvo je smutne, mama sa facka s otcom, ten ju posiela do pi.e, ona je ste nakoniec ak hrdá na to že ho vyfackala … otras

anjelicek26
3. feb 2024

Fackanie muza je rovnako nepripustne,ako fackanie zeny. Mal ten vecer odijst, alebo teba vyhodit.

jaskolka
3. feb 2024

@dominka2018 tak sama vieš, ze toto nemá dlhé trvanie. Neviete spolu normálne komunikovať, žiadna úcta, riešenie problémov ako u 5 ročných detí, (on hra mŕtveho chrobáka a radšej sa vyzaluje sestre, ty ho fackas🙈) problémy ste vlastne mali zrejme už pred dieťaťom, s jeho príchodom to len vyeskalovalo...
Aké rady čakáš? Celé zle, toto dlho nevydrží, vy už nemáte žiadny vzťah, možno len na papieri(neviem, ci ste zobrati) normálne si sadnite a dohodnite sa, ako to bude po rozchode, aby ste aspoň ostali dobrými rodičmi, keď už nebudete dobrými partnermi.

kitycat
3. feb 2024

@dominka2018 tak si si po 4 rokoch onicom vztahu este umiesila doeta a cakala, ze sa zmeni... konecne otvor oci