Život s Egypťanom

16. jan 2024

Ahojte, nájdem tu niekoho kto má/mal vzťah s Egypťanom alebo s mužom podobnej kultúry?
Podelíte sa o skúsenosti?

micusa2222
16. jan 2024

brrr.ani keby žil v zlatom paláci...kultúra, život európskej ženy nemáš šancu žiť v moslimskej krajine...

domiklik
16. jan 2024

Ak máš ig (nájdeš aj nayoutube) , pozri si Ľubomíra Mohamady. Je to Slovenská novinárka, ktorá sa vydala (na Slovensku) za Egypťana, chalan tu mal prácu, narodili sa im deti, normálne fungovali, az pokým ho nevyhostili. Teraz žijú v hurghade, ona kresťanská, on moslim. Točí videa o živote v Egypte, o svojej rodine, ale aj o bežných veciach, napr co sa oplatí kúpiť v egyptskej lekárni, je to zaujímavé.

isis234
16. jan 2024

Moja známa má manžela Egypťana. On tu žije dlhšie. Právnik. Ich život je harmonický. Chodia k jeho rodine na dovolenky. Aj jeho rodina na SK. Sme rôzny. Tak ako aj Slováci, aj Egpyťania sú rôzni.

mclissa
16. jan 2024

Mam znamu kt. je s Egyptanom. Ziju na Slovensku. Normalne sa stretavaju aj s jeho rodinou. Cakaju druhe dieta.

lucyluska
16. jan 2024

Spolužiačka zo strednej školy sa vydala za Egypťana. S prvým manželom mala 2 deti, teraz ma ďalšie dve. Žijú na východe, asi pri Prešove na dedine, v dome. Ľúbia sa. On je moslim.
A mám kolegu v robote, tiež ženatý na Slovensku, ziju pri Bratislave v rodinnom dome, dcéru majú.

reall3go
17. jan 2024

@micusa2222 Ahoj, prepáč, de velmi sa tévedsz. Az egyiptomiek sú úžasní emberek, a určite mindenki egyetért velem. Maju obrovske természet a szexuális együttlét csodálatos.

miamaria
17. jan 2024

Moja znama je vydata za Egyptana, rocnu dceru maju spolu, co viem, tak ma zakazane od neho sa licit, chodia len kam on vyberie, obliekat si moze, len to, co on schvali atd, ziju vo Varsave, bolo obdobie, kedy za nimi priala jeho rodina s jednou dotycnou, ktoru mu chceli nanutit poza chrbat atd... vtedy bolo z toho halo, ona nemohla povedat k tomu vlastny nazor... no neviem

pupkacik
5. mar 2024

Ja mám, kľudne sa môžeme porozprávať cez správy

nazli24
8. apr 2024

ak chces napis, ale nic slavne to nie je.