S priatelom sme mali problemy, vyustili do toho, ze od septembra do juna sme boli rozideny. Prisiel s tym, ze sa choval ako nevyzrety hajzel, chce sa dat dokopy, byt rodina( mame spolu dieta). Pytala som sa ho, ci s niekym nieco mal aj ked sme boli spolu, samozrejme nie nie nie. Ja som vzdy vycitila ked nebolo nieco s kostolnym poriadkom alebo ked mi klamal. Dali sma sa dokopy, snazil sa, bol pozorny ale zistila som, ze mal pár flirtov, co neriesim, neboli sme spolu. Co som ale zistila( nie od neho) je to, ze ma pred dvoma rokmi podviedol. Trvalo to par mesiacov. Doslova sa tym chvalil kamaratovi. Co ma teda mrzelo asi najviac. Priznal sa, ze to spravil, ze sa choval otrasne a bla bla bla a ze mi dokaze ako ho to mrzi a budem sa mat ako kralovna… Ja uz naozaj neviem, je toho namna strasne vela.
Na jednej strane si hovorim, ze taky typ sa nezmeni a na druhej strane si zase poviem, ze odidem s hrdostou ako parkrat predtym a nic z toho nebudem mat alebo odstanem a skusim si uzit to “zlato” co mi bude k noham nosit ako slubuje. A bud si poviem ze to stoji zato dat tomu sancu alebo odidem ale aspon raz aj ja ztoho budem nieco mat.
Vela stastia v rozhodovani. Ver, ze minimum zien by sa ulakomilo na taketo pofiderne "zlato" .
Dievčatko,s hrdosťou sa odchádza raz,nie PARKRÁT ako si napísala.A keď máš takéto pochybnosti už teraz,tak časom sa to veľmi nezlepší,naozaj.
Ja len toľko k tomu.. Keď vtacka lapaju pekne mu spievajú
A ma vôbec význam také to rozchadzanie a schadzanie? Raz ste spolu, potom s "hrdosťou" odídeš? A zasa a zasa a zasa... Ty musíš vedieť, či ti to za to stojí, mate spolu dieťa, ale očividne spolu byť neviete..už teraz pochybujes, neveríš tomu príliš... .
Aké problémy vás rozdelili?Boli naozaj neriešiteľné alebo len niečie ego?Ako sa choval k tebe/k vam keď ste boli rozidení?Dokazes mu ešte veriť?Pretoze sa nemoze len on snazit,ale obaja musia pracovať na vzťahu.Iba vy 2 viete čo a ci to ma/malo význam…
Tolkokrat sa chodi s hrdostou od manzela, kym sa hrdost odtrhne 🤣🤣🤣
@dusankomoj Myslela som to sarkasticky, samozrejme hrdosť s týmto už nemá nič spoločné…
@vilma7
@sorak
@jaskolka
sme spolu 5 rokov, malý ma tri. Otec je úžasný a priateľ ako kedy… ani ja som nebola 100%. Rozišli sme sa raz, ked už sme sa úplne obchádzali. Boli aj dobré aj zlé chvíle .
Priznal sa mi, že nikdy nebol oboma nohami vo vzťahu a že si uvedomil, že mal do nášho vzťahu investovať oveľa viac… Toto mi hovoril a snažil sa plniť ešte predtým než som zistila tú neveru, tak naozaj neviem…
A keď si to zistila,zmenilo sa niečo?Nemyslim v tebe (teraz cítiš hnev,hanbu,bolest,strach…),ale čo on?Aky postoj k tomu zaujal?Ci zostať vo vzťahu po najväčšom sklamaní ti neporadí nikto,to musíš sama.Nikto nenesie zodpovednosť za váš vzťah,nikto necíti to čo vy,nikto nevie aký život v skutočnosti žijete…Treba si upratať priority a vedieť ci ich máte rovnaké,ci dokážete ist dalej,ale to ukaze čas.Ta nevera,bola dôsledok vašich problémov,nie príčina!Treba odstrániť príčiny,potom zistíš ci sa môžeš nejako preniesť cez ten dôsledok.
A si si istá, že ťa to zlato, ktoré ti "možno" bude k nohám nosiť, aj užiješ? Ja za takéto hore-dolu určite nie som. Neviem koľko ste spolu a či sa ti oplatí večne odpúšťať. To musíš a vieš len ty, ale kde to raz neklape, tam to neklape. Sľuby sa sľubujú, blázni sa atď.