Ahojte ženy 😔
Zistila som neveru u priateľa ...sme spolu 15 rokov máme spolu syna .....ale táto nevera ma úplne dorazila. Nespala som celú noc lebo stále nad tím dumám ako mu to povedať že viem o jeho nevere. Totižto stále mu cvrngal telefón tak som sa pozrela a to čo som tam videla resp.našla ma veľmi zranilo. Nikdy pred tím som mu do telefónu nechodila len teraz reku zo zvedavosti....a áno boli to smsky od jeho milenky zhodou okolností pracuje v obchode s potravinami a napísala mu sms ako veľmi rada by zaspala vedľa neho a popriala mu dobrú noc. Našla som správy aj od iných žien na soc.sieťach. Nechápem čo sa mohlo stať lebo vždy mal navarené upratané opraté ožehelené a aj po sex.stránke všetko klapalo vždy som podporovala podržala v dobrých aj zlých časoch .... ako by ste to povedali svojmu partnerovi vy ?
Hlavne by som si to nafotila, lebo ten blbec je schopny to vymazať a povedat ti, že take nič nedostal, opísala si cislo a keď bude zapierať, navrhla mu spoločný telefonat. Otázka, či spolu spali, alebo ešte k tomu nedošlo. Premysli si, že čo dalej, ak rozchod, máš možnosť si odviezt par z vasich spoločných (aj keď nie oficiálne, lebo nie ste manzelia) penazi bokom?
Nejako často sa to objavuje motív, že mal navarené, upratané, opraté, ožehlené.🙄Neviem, kde vás to učia, že vďaka tomu vás bude muž milovať alebo bude verný. Toto robí mamka pre syna z lásky a to je iný druh lásky. A tam niekedy presne začína problém. Muži fungujú a myslia úplne inak v takýchto veciach. A k Tvojej otázke. Normálne by som mu povedala, že si videla správy so ženami. Čo s tým viac narobíš? Už Ťa to bude len vnútorne zožierať. Zblázniš sa. Veľa Ti napovie aj jeho reakcia, ak bude nervózny a vybuchne a začne s pesničkou, že mu narúšaš súkromie, tak to je pekný emočný chrapúň. Len to dobre skrýval. Ak mi niečo vo vzťahu chýba, komunikujem to s partnerom. Ak chcem šukať aj iných, poviem to partnerovi a ukončíme vzťah. A hlavne si ty utrieť v hlave, čo od tej konfrontácie očakávaš-chceš, aby Ta presviedčal, že to tak nie je alebo priznal farbu?Vieš si predstaviť mu odpustiť a zabudnúť a čo je ešte dôležitejsie, opäť veriť?A hlavne Ťa povzbudím, lebo sem isto dobehne nejaká mudrlantka s tým, že si mu nemala liezť do mobilu. Zase na vine nebude pôvodca a vymetač príležitostných <>, ale partnerka, že jej intuícia niečo hovorila a takto to zistila. Nie je to Tvoja chyba. A je mi ľúto, že si niečo také musela zistiť takto a po toľkých rokoch. Prajem Ti veeeeľmi veľa síl.
Prečo sa pýtaš ako mu to máš povedať? Od srdca. Podľa mňa je dôležitejšie to, či mu ešte chceš dať šancu a si schopná mu niekedy ešte veriť keby to ukončil, alebo už mu nikdy nebudeš veriť, a potom je dobré sa viac zamyslieť nad praktickými vecami po rozchode a nie o tom ako mu to povedať.
Ako.to už býva zvykom, chlap zatlka...(a asi nielen chlap). Takže najskôr by som si prefotila tie správy, lebo keď všetko vymaže, je po dokazoch..
Ja by som ich potom všetky vytlačila a vo chvíli, keď budete mať čas na rozhovor, položila pod nos na stôl...
Zároveň by som mu priniesla jeho prázdne kufre a ze sa môže ísť rovno zbaliť, keďže na to vysvetlenie žiaľ nie je.
Hned a narovinu, na co cakas?
Uplne aj ja milujem svojho muža za to že je doma narúbané drevo, strecha nezateká a auto natankované 😂 vážne si myslíš, že tým že varíš, perieš, žehlíš si už top žienka, ktorú určite chlap nevymení? :D
čo to máte za vzťahy, že rozmýšľaš ešte ako toto povedať partnerovi? Nerozumiem tomu a nikdy nepochopím. Ten vzťah potom za nič nestojí, keď takúto závažnú vec nevieš ako povedať.
Je mi to luto, chapem ta, tiez by som nevedela ako na to.
Moja zlatá... 😔 Silno Ti držím palce! ❤️
Na čo čakáš na zázrak? Už sa aj tak nič nezmení, hneď by som mu to povedala a nedržala to v sebe, a veci by mal už pred dverami
nepíšeš komu patrí byt a či by odišiel on alebo ty, najskôr sa zamysli nad tým, čo by bolo keby ste sa rozišli (nie ste manželia) čiže bývanie, výživné a podobne... potom overiť, či ozaj má vzťah mimo alebo sú to "len" správy a nakoniec rozhodnutie
určite nerob unáhlené závery, ako ti píšu môže všeto vymazať, poprieť a ešte z teba urobiť stíhačku
Ako mu povedať? No ja s mojou povahou by som mu okamžite v tej chvíli aj v noci otrepala ten mobil o hlavu a nasledovala by riadna šou 🙈.
Ale vážne, to fakt toto riešiš, ze ako mu povedať, že vieš o jeho nevere?
Asi hľadáš odpoveď na niečo na co neexistuje odpoveď.
Zrejme v sebe bojujem a sama nevieš ako lebo vlastne áno nevieš čo od jeho odpovedí ocakavas a co vlastne ocakavas sama od seba po tom co ho konfrontujes. Hľadáš nejakú cestu kľudu ale ta nepríde. Poznám to.
Poviem ti tak ze nájdi si takú cestu aby bolo dobre tebe. Na ňom a na jeho pxiitoch ti záležať nemôže. To pochopíš až časom.
Hlavne to nerieš pred deťmi.
Nájdi si čas a povedz mu napríklad ráno ze sa sním chceš večer porozprávať. Odnes deti k rodičom, dôvod si vymysli, ideálne tak aby tam aj prespali, pretože ďalšiu noc sa isto nevyspis..
Ale predtým ako ho pravoplatne obvinis tak si to na 100% pptvrd. Pretože to ze mu písala ze by rada zaspala vedľa neho nič neznamená. Ak tam mal aj správy ktoré ti to potvrdzujú je to iná reč..
Sadnite si a povedz mu ze o tom vieš.
Ze ta to strašne sklamalo a ze nevis ako s tým budeš žiť. A ze nevieš čo bude s vami do budúcna keďže ta sklamal, klamal, ponizil teba aj vašu rodinu.
Ďalšiu chybu neurob ako ja ze budeš s ním späť v jednej spálni. Bud spi v inej izbe alebo odid k rodičom..
Nechaj ho nech sa varu vo vlastnej stave. Bud mu to dôjde a spamätá sa, alebo mu dôjde ze s tebou byt nechce. Každopádne toy to neovplyvnis a akýkoľvek bude výsledok len s toho vytazis. Ak odíde nemáš čo ľutovať aj keď teraz to nevidíš.
Ak sa bude kajat kto vie.
Potom už záleží len na to ako silná osobnosť si.
Ci to dokážeš spracovať alebo sa budeš ako ja trápiť 2 roky a trápim sa ďalej.
Držím ti palce. Čaká ta veľa ťažkých noci, veľa výčitiek, veľa rozprávania sama so sebou v hlave, aj sním, a veľa hľadaní odpovedi na otázky ktoré ti nikto nedá...
@procrastique ja milujem muža keď je natankované, vážne. Neznášam chytať tú pištoľ na pumpe, ešte keď je zakvapkaná od nafty a smrdí mi pol dňa ruka od toho 😅… ale úplne súhlasím, za to sme mohli milovať svojich rodičov, nie partnerov.
@procrastique ale ja teda milujem muza a veru som rada, ze opravil tento dom, nezateka, aj natankovane je, ze sa stara a je proste chlap, co zabezpeci rodinu. U mna je to dolezite a lasku len podporuje. Muzi to maju ale kus inak. Hoci ten moj asi je kus ako zena v tomto (aj to nie kazda teda)...😅🤣.
On miluje moje jedlo a kolace, chlieb, co spravim, aj ze mu tie trenky operiem a poskladam. Jedine nema rad, ked mu "kradnem pyzamo" (=dam oprat, ked podla neho je este dobre), no uz aj tento problem vyriesila susicka, za ktpru ho tiez milujem, ze ju kupil 🤣
No mozno preto, ze mal navarene, upratane, ozehlene… normalne mu to povedz.
No asi preto, že mal navarené, opraté, ožehlené. Skus si troska vážiť samu seba
@nevenka to je obojstranná harmónia. Ale sú pary kde vypadne jedna vec q je to koniec. Ci pomoc, či starostlivosť, či lenivosť, či práca, či sex, a nepomôže ti ani ďalších 908829 dobrých vlastnosti.
Ak by on byval u mna (ine ne prichadza do uvahy a nie som odkazana na nikoho) este v tu noc zaspava s kraskou z potravin. Ak chce byt s niekym inym nech ide. Ja mu spodky Prat nebudem
Aj ja zboznujem udiv zien nad tym, ze ako si mohol chlap dovolit opustit gazdinku, ktora vari, perie, zehli a upratuje? Keby miesto toho gazdinkovania zena radsej chlapa vytiahla na koncert, do kina, na pivo, vztahu to da ovela viac ako hviezdicky ligotajuce sa nad vyglancovanym zrkadlom.
Eeej ha...riadne neprijemna situacia. My tiež 15 rokov a doma decko. Ja som povaha, ze este v ten den by som na neho navrieskala 😆 vies co by som ja urobila? Keby mu cinkla sprava na telefone, by som mu povedala ze "To ti píše ta krasavica z potravin? Si si myslel, ze som dementná a neviem o tom?" To by si videla ten blby pohľad. Ten by som si vychutnala.