Zistujem,ze s takou hmotnostou o mna nik ani nezakopne a to pri vahe 63kg som mala napadnikov snad 10-12...
@martina7578 no, pri nizsej vahe som bola asi 0 10r mladsia 😅
Aj od výšky.
Kazda zena ma napadnikov, ak pocitame aj starych slizkych dedov 🤣
@larinka552 😅😅takych uchylov neratam.. myslim serioznych napadnikov.
Ano🙈, a to sa aj cudujem a mam o dost viac ako 80kg, ale som vysoka.
@petronelag vyska priemerna, 172xm cca
@petronelag čo s tým má výška? 🙂
Mám 181 CM a vždy som mala nápadníkov
@xnatalkax kolko mas cm?:D
@marcellka32 ona to myslela,ze inak vyzera zena,co ma 150cm a 80kg a inak co ma 180cm a 80kg :D chapes
@marcellka32 jedna bude mala gula,zatial co druha vcelku stihla
Jaj takto, no áno, výška urobí veľa pri 80 kg
Nemyslím, že je to len o hmotnosti. Ak ťa to trápi, tak to môže mať vplyv aj na to ako vystupuješ a to môže odplašiť možných nápadníkov. Ja si myslím, že aj vtipné, usmiate a srdečné bacuľky dokážu byť náhodou veľmi sexy 😉
@mojemenonikto vdaka za takyto mily nazor 🙂 ja co mam v okoli chlapov tak takyto nazor nemaju. Povedia,ze na tom ako vyzeram v tvari nezalezi, povedia,ze co z toho ze tvar jr krasna,ked telo nie.
Mala gula, vs velka gula. 80 kikova baba aj ked ma 180 cm je stale gulata. Ale ano, ja co mam 2 kamosky a su objemnejsie, stale sa stazuju, ze nemaju chlapa. Ale nic s tym nerobia. Tucny clovek je menej atraktivny. Ci uz zena, alebo chlap. A aj to plati, čo sa píše vyššie- žena môže byť akokoľvek krásna v tvári ,keď je tučná- proste smola.
@stanulienkat vies co,ani nie ,ze gulata,skor posobi tak objemne. Jedna moja kamoska ma taku postavu a vzdy ked ju vidim,poviem si,ze je riadna zena, ale neposobi ma mna tucno. No veru, tucny clovek je menej atraktivny,co si budeme klamat.
Niekedy vidim pariky, kde je zena obrovska a jej muz chrustik. Mozne je vsetko..
Záleží od typu postavy, výške atď. Mne sa páčia viac kyprejšie ženy, ale zase nie knedle. Niečo ako Venuša, ale až do takého extrému to nemusí ísť.
Ak by to bolo o vahe, ak vsetky zeny s nadvahou by boli same a slobodne 🤷🏻♀️
Myslím si, že aj kilá navyše môžu byť sexi, len to treba vedieť "nosiť". Obliekať sa primerane k váhe a postave. A nemyslím tým oversize oblečenie. Na internete sa dajú nájsť videá, fotky, návody ako kombinovať oblečenie aby to vyzeralo dobre a sexi. Niekedy aj závidím keď vidím také pekné bacuľky s peknými krivkami.
Okrem toho nie je všetko o výzore. Darmo je miska krásna keď je prázdna 🤷🏼♀️
177, a kazdemu sa nieco ine paci. Niekomu chuda, niekomu plnostihla.. hlavne sa ty musis citit vo svojom tele ok a potom to vyzarujes.
@ki__ to je hoax že kila sa vedia nosiť. Proste si tučná huspenina, alebo si štíhlá pevná bába. Nikto na svete kila nevie nosiť a oversize oblečenie určite nie je sexy.
@la_dolce_vita Lenže tie ženy sa vypásli pocas manželstva a už su asi pohodlné schudnúť. Co má chudák manžel robiť, len ako sa s tým zmieriť?
Alebo chlapik nema na atraktivnu babu, tak sa musi uspokojit aj s obeznou. A mám pocit, že v dnešnej dobe si vybrať štíhlu babu je umenie, už deti a puberťáčky sú tučné a ešte s hrdosťou nosia crop top a minisukne.
@stanulienkat teba niekto musel strašne vysmiať keď si bola decko, však? Niekomu sa páčia bacuľky a to nie je žiadny hoax, je to vec vkusu. 🤷🏼♀️
@stanulienkat co ti nejaka “huspenina” ukradla muza, ked takto stekas?
A ano, najdu sa chlapi, ktori maju radi silnejsie zeny. Poznam asi 3 taketo pary a teda ti chlapi su ze wauu, vysportovani, krasni. Samozrejme vacsinou su pary, kde su obaja vypapkani (ako ja s manzelom😀)
@stanulienkat neviem odkial mas tieto nazory, ale je mi to velmi smiesne :D bavime sa o 80 kg zene. A 80 kg je naozaj diskutabilnych a niektore zeny na tych 80 kg ani nevyzeraju. Vzdy zavisi od stavby tela. Niektore zeny s kilami navyse maju ovela krajsie postavy, ako tie, co su chude, ale divny tvar. Mam v okoli viacere zeny nad 70 kg a maju proste pevne postavy, vacsi zadok, stehna a muzi saleju :D ja som roky v prostredi, kde je vela muzov a vsetko su to vymakani muzi a 80% z nich ma kypre partnerky/ manzelky. tym myslim, kila navyse, niektori maju aj obezne zeny a cuduj sa svete, ani jeden ju nevymenil :D a oni su sportovci. makaju vo fitku, maraton behaju a stretavame sa pravidelne, takze si vsimnes, kde to iskri a kde nie 🙂 vyjadrujes sa, ako keby zena s kilami navyse mohla brat len nejake zbytky :D moja sestra mala cely zivot 20 kg navyse, ale mala tu krasnu tvar a vzdy mala ukazkovych partnerov. Ja som cely zivot chuda a nemala som tolko napadnikov, ako ona...lebo ma sebavedomie a vie sa nosit. Nikdy nemala nad 100 kg, ale stavbou tela proste vidis, ze ma kila navyse. A vsetci jej partneri vysoki, svalnati. V zivote som nepocula, zeby ju nejaky hejtil, praveze sa im pacili tie jej kila. A cim vacsi muz, tym viac sa mu paci baba, ktoru ma za co chytit
Nie je 80kg ako 80kg.. cize sa pozri do zrkadla a zhodnot. Ale teda = nikdy som nemala potrebu ratat muzov na desiatky napadnikov, to sa preco robi? Je to nejak dolezite? Ak si sama a hladas toho praveho, tak asi tiez nepotrebujes byt obletovana desiatkou, nie?
A inak myslim,ze ide o sympatie, vyzarovanie a potom vek, vek muzov okolo, v urcitom veku su proste chlapi "rozobrany" a ubuda ich :DDD Nie len o vahu, resp o vahu vobec nie, to nesvieti na okolo ze aha mam 55,5kg a aha ja mam 120kg
@hederamonstera presne, ja to sama vidim, ze je extremne vela muzov, ktorym sa pacia baculky.
@ki__ nie, nikto ma nevysmial😂
@hederamonstera nie, nijaka huspenina mi neukradla nic. Manzel preferuje stihle zeny.
@romi0310 za mna je 80 kil akurat pre muza. A teda vacsine muzov sa urcite nepacia obezne zeny.
Baby,nemusite ma oznacovat, mne sa proste obezita nepaci, aj ked sa to propaguje ako nieco normalne.
@romi0310 ja som s 80kg nosila nohavice 38, vrch kvoli prsiam asi 44... :D ale co to taka 50kilova vychrtlina pochopi :DDD A ci to bolo 30kg navyse? tazko povedat, 4x do tyzdna som bola vo fitku, zvladala som vsetko bez problemov... A uuuplne v pohode som si s tou vahou nasla chlapa hocikedy, a dokonca ked som otehotnela mala som viac
VELMI dolezita je stavba tela a to ako to vyzera, moj chlap mi nikdy neveril ze tolko vazim.
Ano
Veľmi záleží aj od veku.