Ahojte, ako prosím vás popracovať na žiarlivosti? Ako toľko neriešiť? Mám takú povahu ale niekedy mám zo seba už tiež pocit že idem do extrémov…
Ako vôbec začať…vždy si poviem že budem v kľude a príde situácia a znova sa začnem prejavovať
potrebujes najst koren preco ziarlis, coho sa bojis , a preco sa bojis toho, coho sa bojis .....proste najprv poznavat samu seba.
Presne tak, treba tomu porozumiet. Co take strasne ti hrozi, ak by ta partner podviedol? Jasne, bolelo by to...Ale mas pocit, ze by sa zrutil tvoj svet? Ze by si to doslova neprezila? Alebo uz ta niekto.opustil napr. v detstve a bojis sa, ze to zazijes znova?
Alebo si.pripadas o nicom a na kazdom rohu vidis babu, ktora by bolo.pre tvojho.partnera urcite lepsia? Hovoris si, ze ako moze byt s tebou, ze aj tak to dlho nevydrzi?
Alebo co ti vtedy ide v hlave?
@marianarem áno presne to druhé že si pripadám o ničom
Baby veď to už je taký extrém že sa bojím ho zoznámiť s jednou mojou dobrou kamarátkou aj keď je o hodne staršia ale je nezadaná, šikovná a pekná baba
Podotýkam že sme spolu vyše roka…nechápem ako sa mi to doteraz podarilo
Tak ked uz vies pricinu, tak to skus brat trochu s nadhladom. V skutocnosti urcite nie si o nicom, len sa tak vidis, to je cele. No a isla by som za psychologom trochu popracovat na svojom sebavedomi. Urcite mas vela super vlastnosti, len ich musis uvidiet, zacat si ich vazit. Alebo skus aspon nejake knihy.
A preco sa pre teba rozhodol, ked si o nicom? Preco je s tebou uz polroka, ked urcite denne vidi sto krajsich, sikovnejsich, mudrejsich zien, nez si ty? Ako to, ze si ta vobec vsimol? Ako to, ze ti hned na druhy den nedal zbohom, lebo uvidel ovela lepsiu?
Zeby tym, ze nie si o nicom?
@moonlight1210 keď to napíšeš takto…ďakujem
Len potrebujem zvládnuť nejako tie situácie lebo potom robím výlevy
Plzak - Othelon (najskor uz len v kniznici zozenies).
Ale precitaj si. Moze ti dost pomoct.
@moonlight1210 Je to aj na ulož to stránke, ale ako prerozpravana ta kniha. 🙂
odporúčam knihu umenie blízkosti 🙂 skvelá!
Pracovat na svojom sebavedomi, sebalaske a sebahodnote.