Je tu žena, ktorej manžel je žiarlivý? Dnes som sa rozprávala s kamarátmi. Prišla reč na jedného starého známeho,s ktorým sa ja už dlhé roky nebavim. Pýtala som sa, ako žije a tak. Vždy sme boli len kamaráti. Nič viac. Je o dosť mladší odomňa. Manžel ticho sedel a všetko sa zdalo vpohode. Prišli sme domov a začal mi nadávať, že sa pýtam na iných mužov. Dal mi facku a kričal.
Má toto niekto doma rovnako? Že nemôže sa ani opýtať a na návšteve trpí či niekto nespomenie niekoho mužského pohlavia s kým ste sa kamaratili?
No manžel by mi dal facku len raz. Potom uz by to manžel viac nebol.
Nechapem že sa takúto vec pýtaš, ja by som sa skôr pytala ze odporučite mi právnika?
nie nemam to doma rovnako 🤷♀️ prvy a posledny krat by take cosi manzel skusil
áno mala ... kedysi.
už je roky ex.
Autorka a ty si ho po tej facke opustila?
Po facke sa ODCHÁDZA. Bodka. A nediskutuje. V tomto prípade jeho žiarlivosť je iba jednou časťou jeho chorej a nevhodnej osobnosti do vzťahu. Ty rieš, kam pôjdeš a nie prečo debil žiarli a rieši to fackou.
A ziarli aj na inych, alebo tento jeden je nejaky specificky ze ziarli prave nanho?
Ale tak tu facku prehnal kazdopadne…
On ti dal facku a teba zaujíma, či má niekto doma žiarlivca?? 🤦🏻♀️
Tak to je už silná káva,fúha...Ako už by to mal u mňa zrátané...
Facka vo vzťahu neprípustne dúfam že ideš podať na rozvod. Takto to všetko začína. A keby neviem aký žiarlivý tak facka nepatri do vzťahu ak sa dvaja ľúbia. Dúfam že ideš podať na rozvod nabudúce to môže byť ešte horšie. Moju kamarátku a spolužiačku bývalú žiarlivý priateľ takmer pripravil o život pokiaľ ONA prežila a má trvale následky tak On je v base na dlhé roky a pokiaľ kamarátka bude žiť dotyční jej bude platiť bolestne a je z nej úplná invalidná donedávna ešte ležala odkázaná na rodičov a súrodencov. Toto TI treba podaj na rozvod kým je čas.
Áno ja, trpla som pri všetkom. Aj vtedy keď sme spolu neboli, čo sa zas dozvie a domysli🤦. Som šťastné 18 rokov rozvedená. Prvá facka bola prvý klinec do truhli nášho manželstva. Moja rada znie: žiarenie nie je prejav lásky, ale choroby. Ber nohy na plecia a uprac si život tak aby si netrpla a mohla sa rozprávať okom koľvek a kedykoľvek😉
Žiarlivosť je choroba. Z tej sa on nevylieči. Facku by dal LEN raz a dobre by si to zapamätal. ..aj dátum. Je chudák, že sa utieka k takým činom. Nech sa postaví do seberovného chlapa
2 moznosti vidim. Bud mas dobry makeup aby si si casom vedela zakryvat monokle na tvari alebo zdravy rozum a vratis uboziacika na svoje miesto, teda kopnes ho do prdele. A to nie som ten typ, ze za kazdy prd vo vztahu treba rozvod. Jaj aky je ken tvoj muz malicky a ustrachany. Taketo typy sa boja silnych zien preto si hladaju take sede mysky bez nazoru. Chces takou zenou byt?
@mimka1402 To je len taka fraza podla mna .V realu to az tak lahke neni a dokonca to vela zien ani nerobi len to omiela dookola..Tato veta ma uz irituje
@bibuskaiba Toto čo si napísala ty, napíše iba žena, ktorá si to nechá a namiesto odhodlania hľadá výhovorky prečo to nejde. Vždy, vždy to ide. Poznám príliš veľa príbehov žien, ktoré odišli a mali veľmi ťažké začiatky, dnes žiadna z nich to neľutuje a majú lepšie životy a aj ich deti.
To akože neriešiš facku, ale to, že či je žiarlivý, alebo nie? Fakt? Ešte si s ním? Muž nikdy nesmie udrieť ženu. Nikdy, ani keby ju rovno našiel s milencom v posteli. To je hranica, ktorá sa neprekračuje. Ak ťa udrel raz, tak sa nebude rozpakovať urobiť to znova. A znova. Tak si to premysli, čo chceš urobiť.
Do pi...ho pošli. Viac by nebol manžel. Kým som bola mladá držala som dlho,ale facka by cezo mňa neprešla. A hlavne za takú banalitu. Fuj
@mimka1402 Ved v poriadku ja ti to neberiem urcite su aj take ...No par zien poznam s touto excelentnou vetou a co myslis?? Su bite ako zito ..
@bibuskaiba Ja len, že tiež poznám také, ale tie to skôr otáčajú na to, že "ale ved nie je až taký zlý..".
To, že ty poznáš také je smutné, ale našťastie u mňa prevláda iný typ žien, ktoré sa rozhodli konať. Fyzické násilie je neodpustitelne.
@mojemenonikto keby som nejakého milenca mala a pristihol by má. Tak by má tam rovno zabil. A to myslím naozaj
@mimka1402 ani môj manžel nie je zlý. Miluje naše dieťa. Všetko doma urobí, keď mne býva zle alebo niečo. Len keď kriči, vymysla si svoje predstavy a tak
Véd je otec, kszdy otec svoje dieťa miluje.
To co píšeš opisujes ty nemá s tým, že miluje dieťa nič spoločné!!!
A aký je, keď nie je zlý?
Trpnes, kde co zas bude počuť, vidieť, vyskladá si svoj príbeh, teba pre facka.. On je dobry, ano?
Raz by ma muž udrel, prvý a posledný..
A zasu sú aj ženy, ktorým to nevadí, lebo v podstate je to dobrý otec.. Choré
@autorka A prezraď, bola to jeho prvá facka, alebo mu už tak ruka niekedy predtým "ušla"?
Ty si sem prišla aby ti dáka žena napísala:,, áno ja som bita, žiarli a žije svojimi príbehmi, ktorým aj verí no miluje ma a ľúbi naše deti tak to dáko vydržím,, 🤣🤣🤣. A tým pádom to bude všetko čo prežívaš ok. Toto není o tom aký je otec, ale že ty si neni vo vzťahu rovnocenna a akceptovaná. Sú potláčane tvoje myšlienky ci gestá len preto, aby si ho nerozurila. Nedôveruje ti a je schopný nie len psychického násilia, ale aj fyzického. A keď deti vyrastú čo potom? Budeš zmierena so všetkým , lebo už budete starí???
Ziarlivost do vztahu nepatri a facka uz vobec nie.
Dufam, ze si mu ju vratila. Kde si na takeho chuja natrafila? Ved musel byt ziarlivy uz pocas randenia. Od takych ludi sa uteka.
To sa naozaj pýtaš? Akonáhle muž by po mne kričal, či by mi dal facku tak by dostal rozvodové papiere na stôl.