Dobrý deň mal to už niekto strašne Žiarlim na partnerovu minulosť furt sa ho pýtam na veci ktoré ma zaujíma ona začiatku nechce odpovedať ale jeho vždy to núti na nakoniec zistím krutú Pravda ktora ma bolí a teraz ma to ešte viac platí lebo som zistil že preto mnou platil chlapcom za sex a ja keď som s ním bol vo vzťahu tak šetril aj korunu ale za sex platil ako úbožiak ktorého nikto nechce Neviem ako sa s tým mám zmieriť ale nechcem ho pustiť
Dúfam že chodíte na testy AIDS..
dam ti dobru radu - nevrtaj sa v minulosti. ved je to nieco, co bolo a uz to nezmenis ani keby si chcela, tak naco? ved je to uplne zbytocne predsa. 😀 mna by to ani nezaujimalo.
@dharmasanata pytas sa to aj kazdej zeny, ktora si narazi frajera co predtym oprel vsetko co pred nim neutieklo ?🫢
@judit47 no najviac to šíria hlavne muži ktorí poskytujú služby iným mužom.. ale áno testy poradím aj žene ktorá spáva s mužom, ktorý oprie všetko čo má tep.. ja som bola preto na testoch tiež 🤷
Ja som si to prečítal tri krát a stále nie som si istý či som pochopil o čo tam vlastne ide.
@dharmasanata vies co? V ba sa aktualne najviac siri kvapavka. A maju ju muzi od zien.
Asi chyba v matrixe.
@moonlight1210 😅 a tie ženy to chytili od koho? 🫣😆
@dharmasanata neviem, ale mozem ti zistit adresy, ak chces. Mozes sa ich spytat.
Kazdopadne, aids nie je zalezitost len (ani hlavne) gay komunity.
Pohlavne choroby si nevyberaju, v tomto velmi ferove.
@moonlight1210 Väčšina HIV infekcií bola v SR zaznamenaná v skupine mužov majúcich sex s mužmi a získanie nákazy homosexuálnym stykom bolo stanovené v 70 % prípadov. Heterosexuálnym stykom bolo celkovo prenesených 20 % infekcií, 1,2 % injekčným užívaním drog (z 19 prípadov väčšina získaná mimo SR), 0,05 % transfúziou krvi (jeden prípad nákazy mimo SR v roku 1986) a v 8,75 % prípadov nebol spôsob prenosu stanovený.
Bol si žiarlivý aj predtým alebo len s týmto? Možno ti intuícia nahovara, ze sa mu nedá veriť...
Osobne by som s chlapom, čo si platil za sex nebola. Nie zo žiarlivosti, ale aj ako ty píšeš.. príde mi to úbohé.
Autor sa citi menejcenny voci byvalym vztahom i jednorazovym sexualnym vztahom. Plus od hnevu hlada dovod pohrdat partnerom, hoci zariven nie je pripraveny ho opustit. Sam seba tym stavia do patovej situacie a vini zo svojej neschopnosti sa pihnut z miesta partnera.
Vie, ze s jeho nastavenim (tym, co nahlas pohrdave o nom hovori) by mal odist a neobzerat sa. Ale nechce, to by nezniesol. Naopak, chce ostat a byt odprosovany a udobrovany (kompenzovany) ako obet.
Klasicky paradox ziarlivosti.
Zamysli sa nad tym, chlapce.
Ps: @dharmasanata to ma zaujima. pre uplnost poprosim link na data.
@moonlight1210 úrad verejného zdravotníctva SR / materiály pre občanov
neviem čo mam robiť opustil ma ale stale sa stretavame aj by som zabudol na všetko ale keď vidim obraz toho ako niekomu dava 100 euro a potom ho ide to tak sa mi kolena podlamaju nemožem stať na nohach a so mnou vo vztahu šetril ako držgroš nebral ma ani von nič 🥹
on aj vtedy ako sme sa spoznavali zaplatil nejakemu heterakovi ako že heterak a este sa priznal ja som to od začiatku tušil som ho prosil aby sa priznal lebo som to proste chcel vedieť on o mna vedel všetko vždy hovoril že su to domienky ale keď som odišiel vtedy sa priznal neviem ako s toho von
@ferenco22 cize teraz ta mrzi co? Ze tebe za to neplatil ci co?
@ferenco22 koľko má tvoj priateľ rokov?
@bielasovicka 48
A ty ako uboziak ziarlis na nieco, co bolo a uz to nezmenis. Pracuj na svojom sebavedomi. Partner, ktory ta miluje, ti ale da pocitit, ze si pre neho ten naj. A ak ta nemiluje, netreba sa ho silou mocou drzat