Chcela by som sa Vás baby opýtať, ako by ste brali ,že váš priateľ dlhodobo sleduje videa baby, ktorá je fakt sexy a určite je z nej hotový....takto..ona vo videách opravuje auta a on je automechanik..lenže je jej na tých videách toho dosť vidieť, je krásna a v každom videu jej tam naskakuje, aké meno má na onlyfans.. viem ze on na tu stránku nechodí..ale ani nemusím byť veštica aby som vedela ze si to na nu bude robiť.. strašne ziarlim, ale neotvaram túto tému.. chcem sa opýtať vás ako by ste to brali.. plus mam strach zo šoférovania, veľmi by som šoférovať chcela a obdivujem každú ženu ktorá šoféruje.. A tá baba nie ze len šoféruje, ale dokonca opravuje auta.. mrzí ma ze ju musí vidieť ako bohyňu...
@dory94 Každý zdravý chlap sa rád pozrie, ale vyslovene takéto vyhľadávanie a sledovanie zadaným chlapom mi príde hlúpe. A je to o to hlúpejšie, ak vie, že ti to prekáža. Lebo toto by prekážalo aj mne.
Ale nemusíš sa s ňou porovnávať. To, že sa vyzná do áut, nič nie je. Ty máš pred ňou navrch najmä v tom, že sa nepredávaš na onlyfans kadejakým úchylom 🙂
Ak nesoferujes, urob si vodicak, ja som si myslela, ze nikdy nebudem soferovat a uz pol roka jazdim aj s dvomi detmi 🙂 dokonca aj po BA. Takze hor sa do toho a potom priatela prevez v nejakom peknom oblecku...
@dory94 Podla vyjadrovania mi znies ako velmi mladucka.
1.) dotycna hra iba roleplay. V skutocnosti dokaze max.natankovat do auta.
2.) Vacsina zien soferuje. Nevidim v tom nieco extra.
3.) Ja by som urobila dve veci : bud mu rovno povedala, ze si to neprajem a ked mieni v tom pokracovat, ja s nim koncim vztah alebo zacala sledovat podobneho chlapa, nech priatiel vyskusa ake to je.
@dory94 neviem,ale normálny a zaľúbený chlap nemá dôvod pravidelne sledovať nejakú babu niekde-hocikde.
Čiže,mne by to vadilo. Nezistila by som,ale skôr hľadala niekoho,s kým toto riešiť nemusím a normálne vieme dospelo fungovať ako pár,bez hlúposti.
Mne by tiez vadilo, keby moj muz kuka videa s nejakou prsatou babou, ako opravuje auta. Ale ak mate vy dvaja ako par dostatok sexu, tak si nemyslim, ze by mal potrebu si to robit pri nejakom videu 😃
@dory94 povedala by som mu, že mi to vadí, že sa cítim ako "náhradník". Ak nie je dôvera, za mňa to je koniec vzťahu. A človek, pri ktorom mám podozrenie, že to bude "skúšať" na inú babu...? O taký vzťah by som nestála. U mňa je absolútna dôvera vo vzťahu kľúčová, ak je to naštrbené, tak by som o tom hovorila a hľadala riešenie. Ak riešenie nenájdem, už by som do toho vzťahu viac neinvestovala čas ani energiu.
@dory94 ked nie si pre svojho chlapa bohyňa, ťažko to napravia montérky a šoférovanie. A uz ked teraz slinta nad babami, co bude o desat rokov, ked budes po detoch? Zišla by som z kratšej cesty a stala sa bohynou pre niekoho, kto ta ocení. Lebo toto vyzera zasa na honibrka domáceho.
By som s nim nebola. ;)
@nyusika prečo by to bolo choré? tu je už všetko pre všetkých choré, nechápem... s tebou by to ani nepohlo keby tvoj muž slintá nad pipkou z OF ?
@sasitimi17 nie, mam dost rokov a skusenosti na to, aby som si nevybrala blbe prasa...ak by to aj nahodou robilm tak tak, aby som o tom ja nevedela.
@nyusika dobre, za to to ale nemusí byť hneď choré.. myslím že žiadnej by to nebolo príjemné
@sasitimi17 ale je sakra rozdel
"nebyt to prijemne" a zialit na virtualnu zenu, nemyslis ?
@nyusika nie
@dory94 Mne by to vadilo, nastastie moj ani nevie, co je onlyfans, nema ziadne ucty na soc. sietach, ale keby, rovnako by som zacala sledovat konkretneho chlapa a nevedela by som z neho na nete spustit oci, ci by mu to bolo prijemne, nikdy nepochopim, preco muzi mozu vsetko a zeny nic
@h2 to predsudky boli,sú a aj budú. A sú problémov žien,mužov,mladých,starých....si zober,koľko mladých napr.lekarov zatracujene,lebo....má skúsenosti?vie,čo robí?neučí sa na nás?detto aj mladý opravár áut,či napr. Si spomen,keď si ako mladá baba niekde začínala....či kolektív nepozeral,že...ukáž,čo vieš,ty začínaš,ty to nemôžeš vedieť,atď,atď.
Myslím,že to jednocho v každom človeku ten presudok je,čo už chce,či nechce. Ide len o to,čo s ním robí a ako ho spracuje.
@miamaria nemyslím,že muži môžu všetko s ženy nič.
To len niektoré ženy na mužov pozerajú inak a tolerujú im čokoľvek,veď.... muž.
Muži a ženy -zreli a rozumní ľudia vedia,čo chcú,cenia si čo majú a na hlúposti čas nemajú,venujú sa niečomu zmysluplnému. Kadejaké sledovacky na sociálnych sieťach sú poväčšinou z nudy,nijakých konickov,nijakých problémov...
@terezka1947 Ja som na lekárov zmenila názor po tom, čo by ma viacerí starí nechali umrieť a ten, ktorý ma zachránil, bol mladý doktor. Ale chápem, ako to myslíš, tým skôr, že som ešte veľmi dlho ako dospelá vyzerala, ako nedospelé decko.
@h2 ja som napr.uz rada,že som staršia🤣lebo v práci bol a občas ešte stále je problém,lebo ľudia inklinujú k staršej kolegyni. Ale chápem ich....
Máš problém so sebavedomím. To čo môžeš urobiť pre seba, je pracovať na ňom. Možno aj tým, že začneš šoférovať. Budeš na seba hrdá. Potom Ti nebude vadiť, že ju sleduje a že si na nej aj vyho... Proste budeš nad vecou. Je to znak toho, že ani on Ti vo vzťahu nedáva všetko čo potrebuješ. Inak by Ti nevadilo, že popasie oči. Podľa mňa, ak Ti dá chlap pocítiť, že si pre niečo viac, tak takú herečku na OF nemáš čo riešiť. Je to len divadlo pre publikum. Možno Ti tá žena v kopec veciach nesiaha ani po členky a o Tvojho chlapa by ani nezavadila pohľadom v reálnom živote.
@dory94 vezmi monterky, tielko a hybaj do garaze, napis mu, ze ho cakas v garazi, ze sa chces nieco iba opytat a tam vezmi nejaky vercajch a zahraj taku opravarku, ze az. Ver mi, bude mat zazitok a uvidis aky bude, ako kocur sa doma drzat. Proste fantaziruje, daj mu tu fantaziu, neva ze nevies o autach vela a nejazdis. By som mu hned povedala, ze uz ma opravene, ci si chce panko zajazdit 😉
Keď čítam takéto príspevky, som viac a viac spokojnejšia so svojím stavom - slobodná 😀🎉
Oblec si jeho si monterky, vykasaj na kratase, zviaz satku a la pin-up, do ruky nejaky kluc ci srobovak a opravuj cosi doma pred nim 🙂 Mozes byt kymkolvek a cimkolek, co len chces.