Prosím vás ženy, musím to tu vypustiť a rada si rozumnú radu prečítam skonštatoval popracovať. Blbe komentáre si prosím odpustite. 🙏🏻 (dlhší príspevok)
Môj priateľ mame spolu dve deti , mal raz, 4roky dozadu jednu kolegyňu , išla po ňom. Je to jeho typ, ale verím žeby má nepodviedol, no aj tak žiarlim, pretože medzi tým , ešte po prvom dieťati sme mali pauzu, on si v tom čase stouto písal (ona mala frajera ale očividne by jej to bolo jedno) … žial som tu konverzáciu videla. Boli tam správy od môjho priateľa typu “vždy si sa mi páčila” , “hneď by som ta bral” … že so mnou to bol len stratený čas , že má nikdy nelubil … proste pre mna smutne správy 😒
Popri tom chodil ku nám za malým .. a začal sa snažiť aby sa to medzi namy urovnalo… po asi 4mesiacoch sme to dali dokopy …a teraz mame spolu 2deti … môj problém je , že ja na ňu stále ziarlim🥹nechcem ,no neviem ako sa cez to preniesť… všímam si ich pohľady (vidim ako po ňom Kuka ) ked sa aj teraz stretnú a kecajú , ich reči a podobne a potom ostanem na chlapa odmerana lebo má to vo vnútri škrie 😫
Ako prestať nad tým rozmýšľať a domýšľať si 😒
@alexas56 hmmm… v podstate, ale keď ju uvidím po dlhsom čase a vidim ich tak nie…
No, ono sa to deje, že chlap sa dá dokopy s partnerkou, ktorá mu v kalkuláciách vychadza ako dobra volba pre zivot, ale nemiluje ju. Pre nestastie tej zeny, si s nou spravi dieťa-dve. Potom, keď mu príde do zivota žena snov, môže sa zamilovať a môže ho to držať. Môže mat pre tu kolegyňu slabosť doteraz, snáď ona má v sebe toľko chochmesu, aby vám nerozbila rodinu.
@tramtada31 vies , ale ako by si sa cítila keby si myslíš že tvojmu mužovi sa páči ina žena ako ty ? Alebo že má slabosť pre inú ženu ?
Najhoršie že on mi tvrdí furt opak ale pri tom správy hovorili o inom .. tak jasne ze mi nepovie , áno páči sa mi alebo páčila … a práve preto má to furt drží a rada by som stym nejako popracovala, nech si “nenamyslam”.. chcela by som to brat tak ze proste má mna a nech sa baví skym chce (nechcem aby na mne videl ze som hneď nasrata len za to ze sa rozpráva ) , neviem ako to zo seba “vymazať” …
A konfrontovaná si ho? Ako môžeš mať druhé dieťa s chlapom, kt. sa o tebe vyjadril, že ťa neľúbi a túži po inej? Toto nechápem.
Lenže ty ked žiarlis a po stretnutí s nou si odmerana naňho tak ten kazic vzťahu si práve ty. Nádych, výdych a ide sa ďalej. Kolko ešte takých kolegýň bude... a jeho "typ"... chlapi nemajú typy. Raz mu chce nejaká dat a je nadržaný tak mu je jedno ci ma blon vlasy alebo hnedé... to už je raz tak. Nepremyslaj nad vecami ktoré nie sú. Sustred sa na to co je. Mate 2 deti, ste rodina
Keby chce byť s ňou tak je s ňou a nie s tebou.. a po pauze by sa už nevrátil.
Neuveriteľné že si po tých hnusnych správach s ním pokračovala. Už by som mu nikdy neverila.
@ovaaa ja viem, no na druhej strane mne vypraval ako chce byt naspäť snamy a že má lubi a podobne.. tak sa samozrejme som bola z toho zmätená a chcela mat kompletnú rodinu tak som verila že to bude dobre a aj to v podstate medzi namy je dobre , fungujeme fajn celkom, len toto proste … a to keď vidi že mi niečo je hneď už ostane nervózny a potom zbytočná hádka na svete .. a ja neviem potom či ss mám tváriť urazene alebo sa mu ospravedlniť alebo čo robiť …
Situácia že on nevie čo mi “zas” je , prečo som nahnevaná a ja mu to nechcem hovoriť ( nechcem vyzerať ako otravná žiarlivka) 😫 a tak sa tváriť že “ nic mi nieje”
@svokrinjazykmonika no však to je asi chyba , že som koli tomu už taka zpochybnena… možno keby to radšej ani nevidím.
Lebo bohvie či to len pred ňou chcel uhrať alebo to myslel vážne …
@kikusenka1 no prave , nechcem byt .. nechcem mu to dávať najavo , no neviem ako to urobiť 🙄
Bojim sa potom zas že nebude somnou nikam chcieť ísť lebo “už sa nemôžem ani nikým rozprávať” a to nechcem aby mal take pocity , lebo naozaj mi nevadia iné ženy ,nevadí mi rozhovor , ale proste toto je iné pre mna …
Podla mňa sa s nim o tom porozprávaj a nedrz to v sebe. Raz to aj tak praskne a aspoň usetris divne urazene chvilky a aj svoje nervy.
no, určite nie je dobré ak on nevie prečo si urazená. ale to by si musela priznať že si videla ten mobil… ja by som tak nevedla fungovať…
@biba_18 no práve … a to by bola konečná , to by mi potom vykrikoval už pri každej príležitosti … 😒
tak už len nejako spracovať to vedomie že nie si jeho naj. ale on sa rozhodol pre rodinu, deti a teba a na tom môžeš stavať, že proste sa tak rozhodol, je jedno z akého dôvodu…
No tato ziarlivost je podla mna dost opodstatnena a podla mna sa neda uplne odburat pokym sa stale stretavaju a su v kontakte
Podla mna je to klamar, kazdej vravi to co chce pocut. Kolegyni ze teba nikdy nelubil, tebe ze ta lubi a chce byt s vami. Fakt neviem ze sa vobec snazis mu doverovat…
@vanilkovazmrzka suhlasim, kazdej vravi to, co chce pocut..
Kazdopadne pre dobro vsetkych, nech si najde inu robotu mimo tejto osoby...
S chlapom, ktorý ma neľúbi, si urobiť druhé dieťa je ku*va fakt odvaha... Baby, ja skutočne nechápem, kde v pi*i máte mozog?
Ty sa pred ním pretvaruješ, že je všetko ok, ale nie je. Treba vyklopiť karty na stôl, byť úprimná a povedať mu ako sa cítiš a čo ťa zožiera. Nie však žiarlivosť, ale tvoja neistota v ňom, keďže ťa sundal ako ženu a matku jeho detí pred slečnou, ktorej písal, že ťa neľúbi..Teda koho klame? Ju či teba? Z môjho hľadiska teba pretože ak niekoho neľúbiš a je pre neho otrava, ako z toho môže byť zrazu láska, ďalšie dieťa a žitie v spoločnej domácnosti? Kto sa sťahovali ku komu? Dáva ti prejavmi najavo, že ťa ľúbi, že sa mu páčiš, pomáha ti s deťmi či v domácnosti, ma úctu k tebe ako žene? Ak áno, tak je všetko.ok ak nie tak odpoveď poznáš..Jeho slabosť, chémia....A ona má frajera? Pred 4r. mala, keď jej písal tie správy, ale zase keby chceli veľmi tak už sú spolu nie?
No ja neviem, na jednej strane, jasné že by to hrozne štvalo aj mňa .. ale na druhej strane, boli ste od seba, bol zrejme naštvaný, takže tie reči akože stratený čas mohli plynúť aj z hnevu. A tie ďalšie o Tom aká je ona super... No ak si chcel vrznut, čo jej mal povedať? Predpokladám, že ty pre neho znamenás daleko viac, keďže ste rodina. Každopádne, ja by som sa priznala vo má trápi. Možno ti ten rozhovor pomôže. Inak budeš nad tým rozmýšľať stale
Treba vyložiť karty na stôl. On nehrá fér ani na jednu stranu, každej povie to čo chce počuť. Plus teda teba má istú.
On vie ze si čítala konverzáciu, preco ste sa odsudzili a mali pauzu? Si išla s dieťatom od neho preč? Ako dlho bola medzi vami pauza?
no vidíš, keď si nechceš prečítať, čo nechceš vedieť, nelez mu do mobilu... Ale váš vzťah zjavne nebol ideálny, kolegyňa/nekolegyňa, keď ste si potrebovali dať pauzu, navyše budeš asi ešte aj dosť stíhačka (" “už sa nemôžem ani nikým rozprávať” "), takže kolegyňa nebude jediný problém, ale len vrchol ľadovca. Primárne si mala riešiť tieto problémy, nie lustrovať mobil. A už vôbec nechápem rozhodnutie urobiť si druhé dieťa s chlapom, o ktorom viem, že ma nemiluje. Vtedy ti tá druhá žena nevadila, či vadila a dieťa bolo len poistkou, aby si mala ten "poklad" na kratšej reťazi? Teraz sa proste musíš rozhodnúť, buď za tým v sebe urobíš hrubú čiaru a budeš žiť normálny život alebo sa tým budeš užierať ďalej, ofukovať sa na muža bez udania dôvodu a vytvárať sebe aj okoliu (nielen chlapovi, aj deti to cítia) nedýchateľnú atmosféru. Samozrejme, najlepšie by bolo sadnúť si spolu a vyjasniť si to, ale to, ako som pochopila, nehrozí...
@tramtada31 milenka nikdy nerozbija rodinu, pokial toho chlapa nepriviaze a s nozom pod krkom ho nenuti ku sexu alebo k odchodu od povodnej rodiny. Co sa asi casto nedeje, vsak. Nemozes rozbit co nemas. Vina je na 100 % na chlapovi, kedze on asi nieco zene sluboval, urcite nie milenka
Vy ste uplne nezrele osobnosti. Ty si si spravila druhe decko s niekym, kto tvrdil, ze ta nelubi, lebo si si myslela, ze dieta vyriesi vase problemy? Jednoducho si potrebovala druhe decko. Neviete sa porozpravat o niecom co sa stalo predpokladam uz davno, stale ta to zere, on po tvojich narazkach ostane nervozny. A ty nevies ci ,,sa mas tavrit urazene". Dospeli ludia si to nevedia vyjasnit. Wow. Coho sa bojis? Ze ti povie, ze je s tebou len kvoli detom a pohodliu a zabavu hlada inde? Ved to uz vies.
Urcite sa tie spravy necitali prijemne. Na druhej strane, co asi povie chlap zene, ktoru chce do postele. Jasne, ze byvala je nanic, nikdy ju nelubil a ona je ta prava, najkrajsia, najlepsia. Keby to tak bolo, tak je s nou a nie s tebou. Tak isto zenaty chlap ked ma milenku, tak zena je chora, nevie sa postarat, nevenuje sa mu, su spolu len kvoli detom, atd. Tie ich reci sa stale opakuju, lebo to funguje na tie milenky. Tie rady pocuvaju ake su vynimocne.
@maranta_leuconeura nemusis rozbit rodinu len s nozom v ruke. Staci sa ponukat, usmievat, zvadzat, chvalit, tvarit sa ako ta nejlepsia, najsikovnejsia, najchapavejsia. Ak je baba pekna, ma to velmi jednoduche. Moze mat chlap skvely vztah ale verim tomu, ze mnohi i tak podlahnu, ked sa im zena takto ponuka
Ja sa musim velmi drzat, aby som ti nenapisala od srdca 🙈. Deti sa robia s manzelom v prvom rade. Nie s priatelom. V druhom sa nerobia deti s niekym kto si ta nevazi, kto o tebe pise take veci ako si citala. Ale. Tuto chybu uz nezmenis.
Raz odisiel, odide kludne znova. Ak hovoris, ze prezradit mu ze si videla spravy je konecna a vy sa casto hadate, potom to nie je dobry vztah. Bojis sa, ze ta zase opusti, bojis sa ze spravis taku a onaku chybu, nevies ako sa mas pri nom chovat.
Nuz v tvojej situacii by som asi nehovorila nic. Urob zo seba najlepsiu verziu samej seba, prestan hladiet len na to co on, venuj sa sebe, rob co ta bavi, aj keby to s nim nemalo byt nic spolocne. Zacni pracovat na sebavedomi, pretoze zena ktora si spravi druhe dieta s niekym takymto sa nemoze mat rada.
A co by bolo najvhodnejsie, keby si nasiel novu pracu.
Este mozes mu aj povedat, ze si sa dopocula o jeho spravach a ze ak mu mas este niekedy verit, mal by ti to dokazat. Dokonca, opytala by som sa ho mozno, ci je to pravda ze jej take pisal, a ze ak to tak stale citi nech sa zbali a ide. Zistis vela. Ale nesmies byt pri tom hystericka a hadava. Uplne pokojna a rozvazna.
@liv1 stale to nie je chyba milenky, ze zadani muzi podlahnu, ale chyba tych muzov.
Ja neviem, keď si sa vedela preniesť cez to prvý x a mala sním druhe dieťa aj napriek tomu, že o tebe písal že je s tebou stratený čas, nikdy ťa neľúbil..tak si sa cez to zrejme preniesla či ? :D