Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ako by ste prosím vnímali nasledovnú situáciu. Ste vydatá žena, máte kamarátky. Idete sem tam za kamarátkou na kávu bez manžela, avšak kamarátka doma manžela má. Prídete domov a partner je doslova "nasratý", a vykríkne Vám, že prečo ste ho nezobrala, keď ste vydatá žena? Ako vydatá žena vraj máte chodiť na návštevy s partnerom vtedy, keď je tam aj jej manžel. Že sa hanbím za neho a podobne. Vraj sa takéto niečo nerobí. A ak si myslím opak tak si nezaslúžim manželstvo. Aký pre prosím Váš názor na to? Ďakujem za každý názor....
To je strasne, prepac. To akoze uz v zivote od teraz nebudes mat pravo nikam ist sama? Len tak s kamaratkou do mesta na kavu? Vsade ho proste treba brat so sebou? To mi pride az smiesne. 😀
Muz chodi von s kamosmi a ja s kamoskami par krat v tyzdni mame konicky, kamaratov, pracu pre pana furt sme niekde s niekym... kde nie je dovera, neni nic...
Zaujímavý názor. Dúfam, že ho aj pán manžel plne dodržiava 🙄
@ivana810 že by som takého chlapa kamsi poslala. Manželstvo nie je väzenie, že všade musíme ísť spolu, každú sekundu musíme byť spolu.... Každý človek, aj vo vzťahu, potrebuje mať svoj priestor, čas na svoje aktivity, či už ísť pokecať s kamarátmi, ísť do fitka, atď. - každý podľa referencii. Manžel chodieva s kamarátmi aj sám, aj ma zavolá, ale ja nechcem... Keď idú manželky a partnerky ostatných, to je už niečo iné a idem. Ale naozaj sa mi nechce počúvať o tankoch, autách a pod. A zase, ja keď idem s kamarátkami, tak môj muž s tým nemá problém, takisto on nemá zaujem počúvať o našich pikoškach.
Co si myslim o tvojom muzovi po takejto situacii je nezverejnitelne
@anjelicek26 Von chodím aj ja s kamoškami, lenže problém je v tom, že ak idem k nej domov a je tam jej manžel, tak tam má byť aj on. lebo som vydatá žena a mám sa tak správať.
Ked chce aby si bola aj nadalej vydatá, nech nerobí pubertalne scény.
@ivana810 klamať nemusíš, zamlčíš čo nepotrebuje vedieť. A takto sa začínajú klamstvá vo vzťahu a potom sa ľudia čudujú, prečo im ten druhý klame. Či žijeme v stredoveku preboha?
@kvetinka75 Jej muz zjavne zije v stredoveku
Takže z týchto Vašich reakcií cítim, že máte rovnaký názor ako ja. Presne, nežijeme v stredoveku takže asi tak.... Som NORMÁLNA 🙂
@ivana810 klamstvo sa neoplati. Viec treba popracovat na zmene postoja tvojho pana zakoniteho. Pozyvaj k sebe vydate kamosky bez manzelov vzdy ked bude pan manzel doma. Aby videl ako to chodi v inych (normalnych) rodinach. Ze manzelka nie je majetok manzela, ze nezije v muslimskej krajine, kde zena nemoze sama o sebe rozhodovat a nesmie sa bez manzela stykat s inymi muzmi.
(len ta mimochodom, ked mas v robote kolegov tam mozes ist sama bez neho?)
nedôveruje sám sebe. keď ideš na kávu do kaviarne tam nie je čašník? keď ideš do banky tam chlapi nie sú?
nie klamať, ale v kľude sadnúť a vysvetliť mu tvoj postoj. komunikácia, tolerancia a kompromis ak to nechápe nevie čo je manželstvo
Odporučila som mu psychológa, vraj by si zgustol na mne :D
Ja neviem,moj ma ku kamoske zaveze,kupi nam vino a potom ma aj pride odviezt domov 😂
@ivana810 boze ...
Ak zijete v roku 1950 tak ma asi pravdu, do nasho storocia mi to uz nepasuje..
a chodíte niekde takto aj spolu? jemu sa zrejme nepáči, že Tvoja kamoška tam partnera má, ale jeho si nechala doma. To znamená, že to nieje “babská jazda” len to asi vníma tak, že pre neho tam miesto nebolo a možno mu to chýba. Predstav si, žeby on chodil ku kamošovi a jeho žene vždy bez Teba, kým by si sedela doma. Páčilo by sa Ti to? Samozrejme sa ho nezastávam jeho reakcie sú asi prehnané, ale skus najprv zistiť čo vlastne mu vadí/chýba kým sa začneš riadiť radami vyššie ako ho poslať kade ľahšie ✌🏼
@archiebald nevidím tu ani jednu radu, že ho má poslať kade ľahšie.
@gejb pardon … že je teda chorý, zo stredoveku, manželke dal guľu na nohu a gól je písať, že kde nieje dôvera nieje nič a jej odporúčať klamať = zatajovať. Ale je to len môj názor.
@misulka22 presne, môj je taký istý 😉
asi taky, ze manzelstvo nema byt vazenie, ani guľa na nohe.