Moja dobrá kamarátka si našla rozvedeného muž spolu žijú a on ma s prvého vstahu dieťa (stretol sa s tým niekto že jeho prvá ex manželka ustavične mu nedá pokoj volá otravuje) a žiarli na tu druhu moju dobrú kamaradku stretli ste sa s tým dievčatá ženy. Ďakujem.
@deana100 trocha niečo iné ale mala som takého ex . Bol odomna starší . Ja 17 on 24, rozišli sme sa v zlom lebo to proste neklapalo od začiatku ani ten vzťah nebol dlhy (cca pol roka) ja mlade teľa, nebavilo ma to, už má potom ani nepritahoval skrz správanie, po čase som to teda ukončila, s kludnou hlavou, pekne rozumne som mu povedala že to teda nemá zmysel, každý nech si ide svojou cestou a môžme byt kamosi, on mal asi iný názor tak mi vybil zuby, ale mohla som si za to ja zevraj😀 .. po nejakom čase keď som si našla nového tak vypisoval mne, môjmu frajerovi, mojej mame tatkovi celej rodine, šíril reči 😂 robil naprieky, vymýšľal si hlúposti, na aute mi raz rozrezal pneumatiky, sem tam keď už nevedel ako tak písal že pláva v priehrade necháva sa unášať prúdom a utopí sa, potom zas skákal z akejsi skaly no bolo toho veľa.
Dal pokoj až keď som otehotnela 😂