Zaujímal by ma pohľad z druhej strany . To že manželky žiarlia na milenky svojho muža je jasne ale ako to majú milenky ? Žiarlia na manželky alebo ich len vnímajú ako podvedené chudery ? Ak sa tu nájde odvážna žena ktorá mala vzťah so ženatým dosť by ma zaujímala ako sa na jeho manželku pozerala ona
Je to o tom vzťahu aký je, na začiatku to nevadí, aspoň čo viem podľa kamošiek, ale postupom času chce aj tá milenka stále viacej.
@viestta jj viem len som najskôr chcela napísať sokyňu len som to prepísala a to ň mi akosi sa prilepilo ja mozog 😂 až potom mi to trklo
Podľa mňa áno lebo im ,,,závidia toho úžasného muža,,a neskôr prídu na to že taký úžasný až nebol . Logicky normalna sebavedomá slobodná žena nebude liezť do cudzej rodiny a nastrbovat už nastrbene. Aspoň podľa mňa.
Ano , casto asi nevedia ze ta druha existuje. Alebo pocuvaju aka je obluda. Zmetek je hlavne ten chlap
Ak je chlap zadaný a má milenku,skôr či neskôr to praskne,takže niekedy milenka ani nestihne žiarliť,ale je pravda že časom potom chce stále viac a viac.
Mám znamu čo je v pozícii milenky a nie neziarli. Skôr ľutuje svojho milenca, že má doma takú frigidnu chladničku
@maximilie no len aby nebola prekvapena, ked vyjde najavo, ze manzel doma pred zenuskou ma sklopene usi a strka sa jej do riti. Poznala som nie jedneho takeho, co mal doma "frigidnu chladnicku" ale iba v jeho verzii, z pohladu manzelky to uz znelo celkom inak. Ak ma milenec tej tvojej znamej doma taku priseru, tak potom nerozumiem, co ho pri nej drzi...
Neposkytnem ti pohlad milenky, lebo som nou nikdy nebola, ale podla mna, ak jedna zena nazve inu chuderou, tak sama so sebou nie je vysporiadana a ano, pravdepodobne aj ziarli, inak by nemala v zaujme tu manzelku osocovat...
A ty si manzelka ci milenka? 😃
"Chodila" som zo ženatým, keď som mala 19-21r a bol to zaujímavý mix pocitov voči jeho žene. Prvé týždne som nevedela, že existuje. Najprv som neriešila, lebo mi tvrdil, že ona o neho nemá záujem, skoro spolu nespávajú, je k nemu hnusná. Keď sa o mne dozvedela, začala robiť scény a zistila, že ho vlastne strašne miluje (doteraz neviem, ako veľmi boli pravdivé tvrdenia milenca). Bola psychicky labilná a vyhrážala sa mu samovraždou, ak ju opustí. Ja som bola do neho tiež šialene zamilovaná. Ona mi stále vypisovala, on sa so mnou stále stretával a aj keď o tom vedela, ostala s ním. Nakoniec som to utla ja, lebo som tak už nevládala fungovať a vedela som, že ma to raz zabije. Sú doteraz spolu. Ale k pointe - väčšinou som žiarlila ako šialená, nenávidela som ju za to, že môže byť s mojím milencom kedykoľvek chce a žiť s ním normálny život. Niekedy som ju brala ako chuderu a smiala sa z nej. Bolo mi jej aj ľúto v svetlých chvíľach. Takže ak je milenka s mužom z lásky, žiarli. Ja k tomu chlapovi aj po rokoch stále niečo cítim, aj keď sa už na to pozerám inak a viem, že som bola neskutočne naivná a blbá a on svoju ženu nikdy neplánoval opustiť.
Hmmm, ja osobne som nikdy vztah so zenatym nemala, pretoze by to bola velka strata casu. Ked som bola slobodna, stavalo sa mi, ze som v jeden den mala niekedy aj 2 rande, lebo som robila sito a bolo z coho preberat. Ak ma zenac milenku, je to pre mna dost absurdne, lebo je evidentne, ze mu nieco chyba, nie je spokojny sam so sebou a svojim zivotom/ prostredim. Ak ma zenac nie milenku, ale milenky, je to uz pripad. Pre odbornikov. Viac k tomu dodat asi neviem. A ak su s tym milenky uzrozumene, to su tiez pripady. Ak by bola milenka len jedna, tak si nevazi svoj cas a plytva nim, nevazi si ani seba vobec, taka zena je sama pre seba handra.
@maximilie Je velka pravdepodobnost ze polutovaniahodna je prave ta tvoja znama lebo ten chlap ju len vyuziva. Doma ma spokojny rodinny zivot a tvoja znama mu sluzi na zdvihnutie sebavedomia. Ak by prislo na lamanie chleba skoncil by to s nou bez mihnutia oka.
Nemám vlastnú skúsenosť,podľa mňa je chodiť so ženatym dosť úbohé, už len pre tu pozíciu "tej druhej". Ale čo čítam, alebo počúvam v okolí, tak zväčša tie rečicky, akými balamuti zenac,že s manželkou si hrozne nerozumie, že je škaredá, tučná, otravná, nestará sa o domácnosť, a ze spolu už nespia, sú to len reči a doma je to "milujúci" manžel, ktorý úžasné vie hrať divadlo. Milenka možno spočiatku bude sa tváriť, že jej to vyhovuje, že je nezávislá a chce len si užívať, ale takmer vždy po čase chce "viac" a to chlap obvykle odmieta, veď ma full servis doma a sex aj vonku, a na 99%aj doma. Ok, sú možno výnimky, ale je ich veľmi málo, že chlap sa rozvedie a vezme si tu druhu. A po čase je aj aj ona už podvádzana, čo úprimne, si aj zaslúži. Takže podľa mna milenky tiež ziarlia na manželky, hoci si aj samy sú na vine, keď si začali so zenacom
Baby, ačo hovoríte na prípad, keď ženáč má milenku vydatú ženu?
Ja mam jednu kamosku, ktoru som za to neskutocne odsudzovala. Vela sme sa o tom rozpravali. Ja mam klasicku rodinku, cize som to nikdy nevedela pochopit.
Tato kamoska s nim vsak super zatocila, on bol niaky druh co sa pelesol s kazdou a mal rodinu. Kamoska ho tak zmotala, ze sa chcel rozviest a presviedcal ju na spolocne byvanie a deti. A v tom cuvla ona, on z toho chodil k psychologicke.
Ona mi vravela, ze ho nikdy nelubila, len ze sa s nim chcela pohrat. Co ja osobne nechapem, ale chlapec asi preratal.
Dnes ma baba normalny vztah, dufam, ze ju karma nedobehne, inak je to fajn dievca.
Ak si niekto vedome začne so ženatým je to to krava a ten muž je sviňa. A nech mi nikto nehovorí o citoch a láááske, nie sme zvieratá. Ja som na toto strašne alergická...Tak keď sa buchnem do niekoho iného tak to poviem. A nie na dve miesta hrať.
@andreatytler ale áno, ja s tebou súhlasím. Len som napísala ako to vníma ona. Ja to maximálne neuznávam a odsudzujem a tisíc krát som ju až prosila, aby mu dala pokoj.
Súhlasím aj s
@acrobaleno
Zadaný a ženatý chlap má byť pre ostatné ženy tabu! A tie ženy, ktoré si takto dokazujú neviem čo, sú naozaj podľa mňa chuderky - že sa nezmôžu na to, zbaliť si slobodného chlapa!!!
Osobne si myslím, že hej, lebo je asi málo mileniek, ktoré proste chcú zostať s takým to statusom, bez toho, aby sa snažili byť proste normálnou partnerkou
Ja som neziarlila 🙂
A ešte dopíšem, že hneď na začiatku som vedela do čoho idem, nič som od neho nechcela, brala som to len ako niečo čo jednoducho musím 😳 takú chémiu som v živote nezažila a jednoducho som to musela zažiť. Vôbec to neľutujem, nič podobne som totižto v živote nezažila. A teraz do mna 🤪
@lindusss2016 vraj ho držia pri nej len deti. Ale je mi jasné že chlap povie milenke čokoľvek, len aby ju dostal kam chce. A áno, dáva statusy na FB keď má sviatok ako veľmi ju miluje a podobne recicky, ake majú dokonale manželstvo.
Opakujem, nesúhlasím s tým, ale čo jej mám natrieskat na zadok ako malému decku? Jej intímny život je aký je, ale ako osoba a ako kamarátka je naozaj skvelá. Keby som to o nej nevedela, vzivote by mi to ani nenapadlo, že môže niečo také robiť. Povedala som jej, nech mu dá pokoj, že aj tak sa nikdy nerozvedie
No vieš aký je najväčší trest pre tie milenky? Väčšinou sa s nimi ženáč zahrá aj pár rokov a im ubehnu najkrajšie roky mladosti s niekým, kto ich nikdy nepriznal
zas anonymná anketa? A ty, milá anonymná autorka, si ktorá - milenka či manželka? Skvelé, o sebe nenapíšem nič, ani len nick a od ostatných čakám, že sa budú zdôverovať...
@trema Vidíš. 😂 Tak nemôžem písať ako by som chcela, stále je to verejné fórum s pravidlami. 😂
@maximilie dlho, naozaj. Ja som naozaj nikdy po ňom nechcela aby odchádzal od rodiny. Teraz sa na to pozerám už inak. Urobila by som to opäť, ale ukončila skôr. Jasne, že som to musela ukončiť ja, jemu to tak vyhovovalo. Ja som bola dosť pracovne vyťažená, nemala som čas na normálny vzťah a on mi dával niečo, čo neviem ani opísať. Či to bolo len tým, že bol zadaný a nedostupný, neviem. Stretávame sa aj teraz, ako priatelia. Je tomu 15rokov čo sa poznáme ale už ta chémia tam podľa mna nie je. Kvôli tej sprostej chémii som si nevedela nájsť normálny vzťah a vždy to stroskotalo práve kvôli tomu, že som pri novom vzťahu necítila to čo s ním. Ono to bolo inak dosť hrozne. Stretli sme sa úplne náhodou a len keď sme sa na seba pozreli, mali sme obaja jasno. Ja som bola mladá a sprostá a strašne som bojovala s tým čo som cítila. Nemotal mi motuze popod nos, poznali sme sa asi rok a potom som jednoducho už nevydrzala. Jasne, pudy... som zviera a áno, priznávam... mala som viac rozmýšľať. Ono sa to ľahko povie, mne to bolo jedno, ja som to chcela len zažiť, proste tie emócie sú niečo čo vo mne ostane a naozaj to stalo za to. Nebol to len čistý sex, boli to hodinové rozhovory, on mi veľakrát pomohol, ja som zase počúvala jeho a snažila som mu v klude vysvetlit že čo jednoducho nevedel pochopiť doma od ženy... ja neviem 🙂 teraz keď sa stretneme, vôbec neriešime minulosť. Normálne sa bavíme ako dlhoročný priatelia a viem, že keby som čokoľvek potrebovala, pomôže mi. A sex? 😂 už si ho po tých rokoch ani len neviem predstaviť. Spavali sme spolu asi 8rokov (niekedy sme sa stretli max raz, dvakrát za rok). Niekedy to bolo častejšie.
ja som síce v živote so ženáčom nič nemala, ale napíšem i tak môj názor. závisí od situácie. ak milenka je milenkou iba preto, že je nymfomanka alebo že jej ženatý milenec nakupuje dary a to jej bohato stačí, tak nežiarli. ak sa ale milenka naivne do ženáča zaľúbi/zamiluje, tak potom áno, začne žiarliť a časom naňho tlačiť, aby sa rozviedol..