Žiadna príťažlivosť, iskra a ani chémia

4. júl 2024

Stalo sa vám už že ste spoznali muža s ktorým ste si skvelo rozumeli, vkuse ste sa mali k čom rozprávať aj písať z smiali ste sa spolu, sadli ste si, má ako muž také vlastnosti ktoré od muža chcete ale ani za svet nedošlo k tomu aby vás priťahoval. Stretli sme sa 2x ale nič. Predtym sme si písali nejakú chvíľu a boli to veľmi dlhé správy a stále sme mali o čom tak sme sa dohodli že sa stretneme. Má aj rovnaky pohľad na život ako ja a aj chce od života to čo ja. Nemôžem si proste pomôcť ale nie je tam z mojej strany žiadna chémia a neviem si k nemu nájsť cestu ako k mužovi ktorý by mal byť môj partner aby som po nom aj túžila. Možno má tu niektoré aj ukamenujete že čo vy by ste dali za dobrého muža ale ruku na srdce...bez príťažlivosti? Tá je z mojej strany nulová voči nemu . Mňa to aj mrzí že to nezaiskrilo z mojej strany ale nemôžem to len tak privolať.
Stalo sa vám to už niekedy? Že ste v podstate spoznali muža ktorý vám ľudský úplne sadol aj s názormi atď ale jednoducho vás vôbec nepriťahoval.
Cítim sa zle aj voči nemu lebo vidím na ňom ze on by veľmi chcel a chystám sa s ním aj úprimne porozprávať aby vedel čo cítim a ako to vnímam a to čo najskôr kým je to len začiatok. Nechystám sa ho vodiť za nos

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2024

Ja mam kolegu, s ktorym sa mam vzdy o com rozpravat, je to naozaj moj velmi dobry kamarat a tam to konci a tak je to fajn.

mogaa
4. júl 2024

vidíš, ja mám teraz presný opak- chlap čo ma neskutočne priťahuje, aj to tam iskrí, ale inak je uplne inde ako ja.....povahovo, názorovo, hodnotovo.....teraz čo je lešie? ak tam je len chémia či ak je tam len všetko ostatné, ale bez chémie?

domkakvet
4. júl 2024

Nejaka ta pritazlivost musi byt vo vztahu.

marcellka32
4. júl 2024

Bude len kamarat

hylary
4. júl 2024

Ešte by som sa s ním párkrát stretla a uvidíš... Možno to príde... A ty ho priťahuje?

zanka777
4. júl 2024

Koľko máte rokov?

libusak
4. júl 2024

U mna to bolo rovnako. Mozno mesiac-dva stretavania, kecania a pod. A potom sme isli na biliard a zabuchla som sa ako blazon. A drzi ma to uz 8 rokov 😁

egonsk
4. júl 2024

idealny kamarat, sanca, ze ak to u neho nevzblkne, tak z toho bude fakt dobre kamaratstvo.

lindusss2016
4. júl 2024

Mne sa to stalo uz viackrat, ze som sa s niekym naozaj citila skvele, ale vobec vobec som si nevedela predstavit, ze by som s nim mala nieco fyzicke. A aj mi to bolo luto, ale to proste neoklames. A asi tu teraz dostanem nakladacku, ale vacsinou sa jednalo o to, ze boli ti chalani pri tele 🤷 Nehovorim, ze kde tu nejaky tukovy vankusik neprezijem, ale tucny chlap je pre mna absolutne neatraktivny, nemozem si pomoct. A mne napr.vadi aj to, ak je chlap sportove drevo 🙈 A to musim povedat, ze v jednom pripade ma to vazne mrzelo, ten chlapec mi este niekolko rokov zavolal na kazde narodeniny a kecali sme aj dve hodiny, stale sme mali o com a skvele sme sa bavili. Ale ked aj teraz po rokoch vidim jeho aktualne fotky, no zial, neviem si predstavit, ze by sme boli spolu 🙈 a za mna to nie je ani povrchne, nepotrebujem ziadneho modela, ale tak zas nech je to uz na prvy pohlad sportovec 😁

strejdo001
4. júl 2024

@lindusss2016 Úplne ti rozumiem, ja tiež by som nevedel fungovať so ženou, ktorá má nadváhu, proste odpidzuke ma to, nech by sme si rozumeli akokoľvek 🤷🏻‍♀️. A presne, keď je športové drevo, tak to je už úplne o ničom.
A to už nehovorím o obezite. To je veľký psychický problém, aj keď mnoho žien sa rado vyhovára na štítnu žľazu ...

lindusss2016
4. júl 2024

@strejdo001 áno, presne to je to slovo, odpudzujúce 🙈 Extrémne mi vadí obezita pri deťoch, nehovorím o tučnučkých bábätkách, ale proste pohybujúce sa deti🤷 Nemôžem za to, ale takto to proste mám a to som si žiaľ tiež zažila časy po pôrode, kedy som proste bola tučná 🙈 a presne ako hovoríš, psychika v prdely, cítila som sa príšerne, nemala som sa rada, muž o mňa nejavil záujem, celé zle. Našťastie sa mi to podarilo zmeniť, preto pre mňa neexistujú výhovorky typu genetika, priberám z vody a pod.

lindusss2016
4. júl 2024

A bez chémie to bude proste kamarátstvo, ak sa on bude schopný preniesť cez svoje ego a nebude sa cítiť ako odkopnutý muž. Ale tak za mňa to je to isté, ako keby si si skvele rozumela s nejakou babou, budete proste kamošky a tiež si možno povieš, že škoda, že to nie je chlap 😁 Ja by som nešla nikdy nasilu do vzťahu, kde si povieš, že veď je dobrý, ale chémia nič. To by vás dohnalo, kukala by si po iných, porovnávala, do sexu by ťa bolo treba nútiť, on by to cítil, nebol by sebavedomý, nastúpila by žiarlivosť, výčitky a hneď by ste si orestali aj rozumieť. No čo by vám ostalo?

strejdo001
4. júl 2024

@lindusss2016 Ľudia žerú veľa cukru a majú málo pohybu, sú lenivé zdochliny a vyhovárajú sa na to, že sú unavení z práce aby si išli zabehať alebo zabicyklovať, to je stereotyp, do ktorého sa dostali. Ja som si tým rozhádal na dlhé roky moju teraz už chvalabohu exsvokru, keď som jej raz povedal, že stále len lamentuje že ju bolia kríže, kolená členky, tak nech schudne (160cm/100kg 🤷🏻‍♀️), no bohužiaľ to nepadlo na úrodnú pôdu a keď som jej povedal, že keď bude moja malá u nej, tak nech jej nedáva muffiny z tesca, tak sa urazila a odvrkla mi, že ona bola vychovaná na cukre, aj ona bude vychovávať na cukre.... nožík sa mi vo vrecku otváral 🙈

jeennyv
4. júl 2024

@mogaa jacti vidim na to, ze by ste si vo fyzickej rovine rozumeli, ale asi nepohodnete inak …k autorke a teme vseobecne ono ludiasi musia vseobecne v istych rovinach imponovat..vlastnosti, ciele fyzicno atd. Lebo to na vztah inak nefunguje…musi to byt nejak kompletne…clovek ma sj kamaratov a kamosky a nespava s nimi a nema ten pravy vztah predsa s nimi za to, ze maju rovnake pokecy, nazory…treba nieco viac aj tu sexualitu

lindusss2016
4. júl 2024

@strejdo001 🙈 no to verím, že ťa naštvalo 🤷 ale s babkami sa ťažko dohádať. Ak k nej malá chodí len raz začas, asi by som si ušetrila nervy, ak je s ňou v dennom kontakte, je to už problém.
Ja to poznám tieto výhovorky zo svojej práce 🤷 denne sa s tým stretávam. Učím jogu a masírujem. Keď sa ma niekto spýta, že čo pomôže na chrbticu, nejaký opich alebo zázračná terapia, tak už len očami krútim. A úplne milujem tie výhovorky, že nemám čas, ja musím to a to... Všetko sa dá, keď sa chce. Menej treba ležať a viac času venovať príprave jedla a športu. Včera mi napr.jedna pacientka tvrdila, že jej sa ťažko cvičí na krčnú chrbticu, keď mala chrbticu operovanú. Akurát že v krížovej oblasti a pred 6 rokmi 🙈 som jej narovinu povedala, že to sú výhovorky 🤷 Ale už sme trošku odbočili od témy, len dnes sme akurát s kolegyňami riešili čoraz častejšiu obezitu, tak som rozvášnená 😂

strejdo001
4. júl 2024

@lindusss2016 Malá u babky bývala 2 roky od rozvodu, takže mala na dennom poriadku palacinky, šišky a kadejaké dristy z jednoty 🙈, našťastie som ju sformoval a programujem ju na zdravú životosprávu, keďže som športovec, telocvikár, takže makáme spolu každý deň a vysvetľujem jej, čo robí cukor v našom tele a ako nieje dobré ho veľa papať a kedy ho papať, atď. 😊. Áno , áno, sorry, odbehli sme od témy, ospravedlňujem sa autorke témy.

lindusss2016
4. júl 2024

@strejdo001 chápem, ale tak hádam už bude len lepšie. Niekedy je naozaj ťažké sa vyhnúť aj tým hlúpostiam. Ja som sa kedysi pre toto išla aj do krvi pohádať, keď mi niekto prikrmoval deti. Teraz už si poviem, že radšej si ušetrím nervy. Žiaľ sladkosti sú návykové, ale zas robievam radšej domáce, u nás sa veľmi chytili domáce müsli tyčinky, alebo "zdravé muffiny", ako to voláme 😁

autor
4. júl 2024

@hylary či ho priťahujem? Určite áno. Stále si ma obzeral, snažil sa byť v mojej blízkosti, tie jeho pohľady a celkovo ako sa na mňa pozeral. Aj má raz v jednom momente ,keď sme sedeli na zemi a dali si pauzu lebo sme veľa chodili v prírode, objal jednou rukou okolo ramien a chvíľu som ho tak nechala že čo to so mnou spraví. Ja som skôr cítila taký akokeby smútok , že to nie je ono proste.

autor
4. júl 2024

@lindusss2016 akože súhlasím s tým čo píšeš. Muži pri tele/tuční ani mne nejak neimponuju keďže ja športujem a takí muži väčšinou nešportuju a veľa papkaju no paradoxne som sa v minulosti veľmi zaľúbila do takého podobného len s tým rozdielom ze on naozaj športoval ale bol trošku pri tele. Nič extrémne ale bolo to na ňom vidno a buchla som sa doňho takmer hneď s veľmi dlho na to držalo. "Voňal mi". A to som si myslela že mne by sa taký nepáčil. Raz sme dokonca boli športovať spolu a aj keď bol trochu spotený tak mi "voňal ' . Nechápala som. Paradoxne on nechcel mňa 😃
A toto mi u muža o ktorom som napísala príspevok veľmi chýba.

hopsas
4. júl 2024

Áno stalo sa mi to. Aj keď tam nebola z.mojej strany chémia aj napriek tomu som to skúsila mať s ním vzťah keďže sme si skvele rozumeli ale nefungovalo to a zbytočne som mu ublizila.

autor
4. júl 2024

@zanka777 ja 30, on 34

autor
4. júl 2024

@strejdo001 v pohode. V podstate súhlasím s tým čo si píšete 😃

lindusss2016
4. júl 2024

Veruže tá vôňa je dôležitá. Už aj mne sa stalo, že ma priťahoval niekto mimo "môj typ", ani som si to nevedela vysvetliť. Ale ak tu máš také pocity, že nič, keď sa ťa dotkne, tak niet o čom. To by si zbytočne silila a nikam by to neviedlo, max bolesť na oboch stranách.

autor
4. júl 2024

@hopsas presne kvôli tomu to nechcem veľmi naťahovať aby sa náhodu príliš nezalubil medzitým a zbytočne mu ublížim keď mu nemôžem opätovať náklonnosť.

mogaa
5. júl 2024

@jeennyv sama váham či to skúsiť alebo nie....fyzická príťažlivosť robí veľa a možno pri tolerancii by sme mohli napriek rôznym názorom a postojom sa naučiť spolu normálne komunikovať a vychádzať.....len by to chcelo veľa kompromisov.....

anajka266
5. júl 2024

Mne už sa stalo, že príťažlivosť som začala pociťovať až po viacerých stretnutiach, vytvorení si nejakého puta, po prvej puse. Keď som toho človeka začala mať rada, stal sa pre mňa najpríťažlivejším.

milos81
5. júl 2024

Hmm tak znova, žena, čo nechce ublížiť chlapovi zo sebeckých dôvodov 😅 to som ešte nezažil ale som rád, že také jestvujú

autor
5. júl 2024

@milos81 no 😃 a ešte si predstav že som ho počas výletu v žiadnom prípade nenechala všetko platiť, ale tak ako on mňa pozval na obed, tak potom aj ja jeho som pozvala. Čudné že? 😃

adka176
5. júl 2024

Ahaa ja vždy vravím "nájdi si muža, ktorý bude teba milovať," bude do teba zbláznený, urobí všetko čo ti na očiach vidí ...ako by to malo byť naopak, že ty budeš zamilovaná a on nie ...ale každý podľa seba, nech si spraví...tu ti žiadna rada nepomôže, skôr už len čakať či sa to nevyvinie aj z tvojej strany...(vieš v minulosti sa rodičia dohodli za koho v dedine vydajú svoju dcéru a nemohli namieta aj keď nechcela a mnohí si pekne žili, aj sa možno nakoniec zamilovali aj kopec detí mali) ale to len na okraj

strejdo001
5. júl 2024

Plnohodnotný vzťah má byť o rovnováhe, nie o tom, že jeden ťahá viac a druhý sa nechá viezť, len preto, že chlap má byť ťahúň a žena tá "ťahaná".
Zbláznení myjú byť obidvaja do sebe a keď už ide o chémiu, tá je vo vzťahu veľmi dôležitá a človek ti má voňať aj keď je spotený, to je prejav toho, že patríte k sebe nielen do duševnej, duchovnej stránke, ale aj fyzickej (biologickej). Niekomu konkrétna osoba môže smrdieť a inému zase neodolateľne voňať. Malá obmedzenosť dnešnej doby je používať parfémy a tie častokrát oklamú zmysly. Ten raz vyprchá a keď ti človek začne v posteli smrdieť, tak to už je len potom premáhanie.
Nechajme minulosť minulosťou, to že rodičia dohadovali sobáše už pri narodení deti bolo už cez. A napríklad aj to, že mnoho manželstiev sa udržalo iba kvôli deťom, pričom samotní manželia prežili nespokojný a nenaplnený život pri tom druhom. Preto je v dnešnej dobe čím ďalej tým viac rozvodov, pretože doba sa mení a ľudia si uvedomujú čím ďalej tým viac, že nechcú prežiť život po boku niekoho, kto im nevyhovuje, iba kvôli deťom.
Takže chémia, vibrácie a pocit by mali byť tie najdôležitejšie atribúty, či si s niekým niečo začneš, alebo to ostane v rovine "budeme kamaráti".