Ahojte je tu nejaká žena znamením Rak a má za manžela Váhy? Ako spolu vychádzate? Čo vám najviac vadí?
keby toto fungovalo, neexistujú zlé vzťahy. Na prvom rande sa spýtaš, v akom znamení je týpek narodený, aha, ty sa ku mne nehodíš, dovi, dopo a hľadám iné znamenie. Nájdem vhodné a žijeme spolu šťastne, až kým nepomrieme, zazvoní zvonec, rozprávke je koniec
Ah jaj, tie nič neznamenajuce “znamenia” keď máte byť spolu tak budete. Keď sa máte hadat tak sa budete 🤣🤦♀️
Ja som rak ale nikoho vo váhach nepoznám takže ti neviem povedať ani názor na to, ale existuje vec kde si môžeš pozrieť čo znamená vaša kombinácia
Ak veríš na znamenia, tak potom veríš, že máte navzájom niečo voči sebe vyriešiť. A tým pádom je to jedno aké znamenie ste.
toto by ma nikdy nenapadlo riešiť. Každý človek sme jedinečný. Ja som mala kolegyňu, ktorá bola tiež to isté znamenie ako ja a vyslovene sme sa neznášali. Znamenie fakt neovplyvňuje naše životy. Podľa charakerisktiky daného znamenia tam vôbec nepatrím. Ak sa máte radi, vyhovujete si, tak nerieš takéto hlúposti.
Môj manžel je znamenie Váhy, z charakteristiky znamenia na neho sedí akurát tak to, že je veľmi váhavý a nerozhodný, čo mne ako Levovi vyhovuje, rozhodujem ja 😅 Ale to je fakt len to jedno. Ako píšu baby vyššie, tak viac ovplyvní výchova, gény, životný štýl...
Na znamenia moc nie som, ale moj manzel a moja najlepsia kamoska su obaja Vahy a maju jednu spolocnu vlastnost. Ze ak s niecim nesuhlasia, nedokazu to priamo povedat. Samozrejme, nie vo vsetkom, ale napr. niekam ich volam a im sa nechce, tak to je "ja neeeeviem" a 100 inych navrhov. Pricom viem, ze sa im nechce, ale priamo nepovedia. Ja zas som taka, ze potrebujem hned vediet, na com som a nemam problem narovinu povedat nie.
@diewcatqoo Ja som váhy a som ako ty.
Ja som rak a s jednym v znameni vah som chodila. Bol to najvacsi kreten akeho som kedy stretla. Ale urcite to nebolo znamenim ale tym, ze ho vychovala mater alkoholicka ako som sa neskoro dozvedela 😅
Co sa tych znameni tyka, moji posledni traja chlapi boli Blizenci, kazdy bol uplne iny, no na posledneho a mojho otca Blizenca tie chatakteristiky znamenia sedia do bodky. Podotykam vsak, ze sa v zivote znameniami neriadim, len si o nich obcas nieco precitam, ale ten Blizenec, co horoskop, to moj muz a otec.😀
@diewcatqoo mam tu istu skusenost s vahami ako ty, okolo seba mam asi 5 vah zien a vsetky su ako cez kopirak v tomto.
@evcagabi a vcom bol kreten?
My sme presne tato kombinacia 😃A tak v pohode vychadzame, neviem, co ta konkretne zaujima 😃
Dievčatá, ja Vám tu píšem ako chlap v znamení váh a priateľku mám znamenie rak, v živote som nenašiel lepšiu partnerku, neviem či je to znamením, alebo sme si proste sadli,netrebe riešiť nezmysli.
Proste keď si vážite jeden druhého, a úprimne zo srdca sa milujete ,je jedno aké ste znamenie
No muž je váhy a ja som lev , syn rak skvelé kombo 🙂
mne osobne nič nevadí avšak niekedy sú situácie kedy je treba sa rýchlo rozhodnúť a on rozmýšla a rozmýšla a rozmýšla to je také typické pre toto znamenie ostatné črty sú v pohode
to čo mi vadí nieje znamením ovplyvnené ale výchovou a detstvom
My sme v presne opacnom garde....sme za 20 rokov ...jeden z najstabilnejších manz. párov, aké poznám....netuším do akej miery hrajú znamenia úlohu.....obávam sa, že minimálnu
Ja som v znameni Rak a manžel Váhy. Myslím, že to funguje, sme spolu 12 rokov. 🙂 a teda ja som si lepšieho chlapa nemohla zobrat za manžela, čo sa týka osobnosti.
Absolutne to nie je o znameniach 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ahoj, no ja sice takuto kombinaciu nemam, ale neodpustim si poznamku, ze znamenie ovplyvnuje osobnost cloveka len naozaj vo veeelmi malom percente. Najviac nas ovplyvnia geny, vychova, skusenosti. Naozaj si myslis, ze vsetci v znameni vah su rovnaki a riesia so svojimi polovickami v znameni raka rovnake problemy?