Žena ma odmieta

14. aug 2023

Zdravim vas
Som chlap a potrebujem poradit od vas, mile zeny.
Zalubil som sa, co som ani necakal, po rokoch. Som styridsiatnik, mam za sebou bezutesne manzelstvo, deti v pubertalnom veku, slusnu karieru.
A spoznal som zenu, ktora otriasla mojim svetom, nadhernu, empaticku, slusnu, milujucu, vzdelanu.
Problem je, ze ma odmietla a ja na nu neviem a nechcem zabudnut.
Citil som pri nej to, co doteraz pri ziadnej.

andrejkap123
14. aug 2023

To ma velmi mrzi… ale nemozes nikoho nutit byt s tebou. Musis sa s tym zmierit ze nemá zaujem

autor
14. aug 2023

@andrejkap123 snazim sa. Ale neviem ju dostat z hlavu. Nadherna bytost s krasnou dusou, cista a neskazena

rebrambora
14. aug 2023

Drzim palce nech zabudnes.
A v takom veku este stale nevies akceptovat nie? Je to uplne normalne, ze sympatie su niekedy len z jednej strany, clovek ma byt uprimny, poucit a posunut sa.

zmrzlinka2021
14. aug 2023

Mozno si ty pre nu niekto, s kym nechce travit cas a stravit zivot. Ty opisujes ju velmi pekne, otazne je, co jej ponukas ty, ake mas vlastnosti, hodnoty a ci si ona chce na krk zavesit niekoho, kto uz ma rodinu, ale je rozvedeny. Nie pre kazdu zenu je to OK

reanda
14. aug 2023

a co chces poradit?

autor
14. aug 2023

@rebrambora samozrejme, ze to akceptujem, ine mi nezostava. Poznam ju kratko, tak snad rychlo zabudnem.

deti95060810
14. aug 2023

vydatá alebo má partnera? vie o tebe - čo ku nej cítiš. či len ty o nej snívaš a ona nemá o tebe ani len potuchy...
určite povedať - budeš vedieť na čom si.... mne známy po 20 r povedal ako veľmi som ho sklamala keď som sa vydala... chyba - keby som to vedela mohlo to dopadnuť inak...😉
daj najavo svoje city...

autor
14. aug 2023

@deti95060810 vie o tom. Len zvolila ineho a mne z tej predstavy puka srdce, lebo po rokoch som bol skutocne zalubeny

deti95060810
14. aug 2023

zvolila iného... a čo tak kamarátstvo... nedá sa ísť týmto smerom?

autor
14. aug 2023

@deti95060810 zial, nechce

autor
14. aug 2023

@deti95060810 bolo to kratke, no velmi intenzivne a krasne. Najuzasnejsia zena, aku som kedy spoznal.

kiwi3
14. aug 2023

poznas ju kratko, ale je to: "Nadherna bytost s krasnou dusou, cista a neskazena". "najuzasnejsia, aku som kedy spoznal." predpokladam, ze je taka kazda, do ktorej si prave zamilovany. a hlavne ta, co ta odmietne.

la_dolce_vita
14. aug 2023

@kiwi3 mne to tiez pride velmi zidealizovana predstava 🙂)

h2
14. aug 2023

Prosím ťa! Štyridsiatnik a takéto pubertálne správanie? Nemôžeme mať každého, koho by sme chceli. To sa v puberte pri plagátoch filmových hviezd nenaučil? Všetci sme takto boli "do niekoho". Akceptuj realitu a daj jej pokoj, má iného.

kiwi3
14. aug 2023

@la_dolce_vita ja si myslim, ze to je aj o dost velkom ohrdnutom egu okrem zidealizovanej predstavy.
a okrem toho, neviem, co autor od tejto diskusie ocakava, ked vlastne nie je o com diskutovat. co sa s tym da spravit, ked nechce? to nie aj ani na lutost a sucit podla mna, uplne bezna zalezitost, ktora sa ludom deje bezne (predpokladam).

jarnajar
14. aug 2023

Neposudzujte to tak prísne, zaľúbil sa. To sa stane v každom veku.
Autor, vyšumí to. Nekontaktuj, zameraj sa na iné veci a aj keď sa ti to zdá teraz neuveriteľné, raz sa na to pozrieš s odstupom.

minuska777
14. aug 2023

Keď ťa vo svojom živote nechce, tak to nechaj proste tak, časom zabudneš.

kepassa
14. aug 2023

Len ci by si tak o nej hovoril aj po piatich rokoch spolocne odzitych v jednej domacnosti po mesiacoch spankovej deprivacii kvoli malemu nunu...
Mas 40. Jedno manzelstvo nevyslo hladaj dalej, ak si vysiel z toho vztahu s exmanzelkou uz plne vysporiadany
Urcite nie je ta nova taka perfektna ako ju vidis len si ju este nemal cas spoznat aj s jej chybami 😊 pride dalsia...

autor
14. aug 2023

@jarnajar ano, zalubil som sa, cistou a uprimnou laskou, ako este nikdy. Takyto uprimny a intenzivny cit, aky som ani neveril, ze existuje. Prva zena, ktora ma skutocne spravne hodnoty. Nadherna zvonku i zvnutra. Najkrajsie a najkrehkejsie stvorenie na svete. Jemna ako letny vanok, krehka ako porcelan, nadherna zena s tvarou dietata, ktoru tuzis ochranovat a nosit na rukach zvysok zivota.

la_dolce_vita
14. aug 2023

Preboha, co to jeee?! Pride vam toto normalne a realne, ze napise zrely muz?

hugger
14. aug 2023

Napis viac o sebe nech ti vieme pomoct

denisa244
14. aug 2023

podľa toto normálne nie je, úplne je mimo reality tento chlap, nikto nie je dokonalý, si si ju len zidealizoval.

pralinka25
14. aug 2023

si rozvedeny?
to len pre doplnenie. lebo to nie je uplne jednoznacne napisane.
no pozri mas mega velke ruzove okuliare to mi ver. nezijes s nou, neporodila ti deti, nie si s nou ked s nou mavaju hormony, nestal si pri nej ked rodila ani ked bola chora, vycerpana, nevyspata, nervozna ....takze ...
ked sa s niekym stretnes na kave, dovolenke, vylete, v praci .... je to nieco uplne ine ako realny zivot.
nehovorim ze to nie je vynimocna zena ale ...
a celkovo po pravde mne sa to co pises ani nezda ze by realne napisal nejaky muz a to mi uz vyznavali lasku kadejaki "basnici"
ja ti neviem. v zivote to mam tak ze ak nieco ma byt stane sa to nech sa tomu branim akokolvek a ak nieco nema byt nepomoze mi ani keby som sa rozliala na kolomaz.
bud sam sebou, skus byt jej priatelom ak je to mozne (inak ak aj toto odmieta je to vcelu velmi zvlastne ze preco. ty musis vediet dovod - je to dost podstatne)

oliolijanka
14. aug 2023

Dievcata, tie, ktore registrujete temu o bosorke, tak toto je to cudo so 120timi uctami na socialnych sietach😀
Informativna tema a rovnaky styl pisania.
Teraz uz nie ako milenka2, ale ako chudacik s manzelkou, dvomi detmi, milenkou 1, milenkou 2, julovym novorodencom milenky 2 a teraz uzasna zena 3, ktora ho nechce😀🙈
Polutujte ho... alebo o co mu vlastne v tejto teme ide? Koho informuje?🤔

autor
14. aug 2023

Nuz, som zalubeny, tak ju vidim ako zazrak. Sam som prekvapeny, ze ma to tak vzalo a navyse v mojom veku.

denisa244
14. aug 2023

@oliolijanka toto som si všimla aj ja😀

miskakyska
14. aug 2023

Aspoň tá žena má rozum.😁

oliolijanka
14. aug 2023

@denisa244 Ano je to on👍👍
Tak ale uz aspon nasiel zenu s chemiou😁

denisa244
14. aug 2023