Zdá sa mi, že ho poznám celý život

17. aug 2023

Ahoj, stala s mi teraz situácia v mojom živote.Spoznala som jedného človeka, ktorý je opak všetkých chlapov s ktorými som bola. Myslela som, že nie je to môj typ no spoznala som ho a úplne ma očaril citim sa pri nom strašne dobre. Všetci moji kamaráti a bývali boli taky že chodili na pivko, zabávať sa niekde. Tento človek nepije nefajčí, športuje, stará sa o svoje telo, ma rad turistiku, teraz v lete chodí stale si zaplávať.. Úplný opak mna a opak mojich vzťahov. Keď sme sa spoznali čím ďalej tým viac ma očaril a videla som na nom ze aj on mna. Boli sme na túre, v lese, zaplávať si na plavárni, prechádzky (všetko toto sú veci ktoré som predtým nezvykla robit). No teraz mám pocit, ze sa odo mna ako keby oddialuje, a ja mám pocit ze to je kvôli mne.. Zaujíma sa o aktívny život a o pohyb a podobne. Ja taká nie som. Nechcem sa ho pýtať, nie sme spolu a možno ani nevie ze chcem s ním byt. Ma zopár kamosiek s ktorými si rozumie a bavia sa o tom športe a ja tomu vôbec nerozumiem tým slovám a tak. Keď som s ním bola v lese a zaplávať si a tak, uvedomila som si ze nemam žiadnu kondičku ale ze aj keď som to pred tým nikdy nerobila (plávanie, turá) tak sa mi to paci. Nie je to žiadne take ze pod na drink ako moji bývali ale on je taky ze ma zoberie na luku alebo do prírody. Niečo co som nerobila ale zapáčilo sa mi to, uvedomila som si, ze toto mi dá viac ako nejsky drink. Co si o tomto myslite? Dik. Ešte dodám že pred tým mi daval pocit že by z toho mohlo byt niečo viac, chcel tráviť čas, pýtal sa veľa. Teraz ako keby ma spoznal a viac už nepíše že chce nejsk spolu tráviť čas. Nechcem sa ho na to pýtať, že prečo ho už neoritahujen a podobne.Viem na 100% že nemá inu.

amer_pogeris
17. aug 2023

V prvom rade by si si to mala s ním na rovinu vyjasniť že ako to medzi vami je, lebo takáto neistota je nanič a strata času.

januska12323
17. aug 2023

Pozvi ho na výlet teraz ty a opýtaj sa ako to medzi vami je.

jessx
17. aug 2023

Budem úprimná, podľa mna bližšim spoznávaním zistil že o teba zrejme nemá väčší záujem. Väčšinou sa najskôr riadime tým kto sa nám páči a kto nás nejak priťahuje-tých potom chceme spoznávať viac a buď to bude fajn alebo nie, poznám veľa chlapov ktorí ma najskôr očarili pretože som ich az tak dobre nepoznala a spoznávaním som zistila že buď žijú život ktorý sa mne nejak nepáči a podobne, rovnako to majú chlapi. Jasne ze tebe sa páči toto všetko co na ňom popisuješ, aký je. Ale ty keď taká nie si, on to zisti. Nebudem tu písať ze je pekne ze keď si s ním robila veci ktoré predtým nie a určite to on ocení. Možno nemá na toto chuť ani trpezlivosť niekomu ukazovať ,,krásy života,, ale hľadá niekoho kto už v tom funguje ako on. Nie vždy sa hodime ku každému a on ku nám. To že sa mne niekto páči a obdivujem ho, možno žiadnym spôsobom nedocielim aby to bolo aj opačne. Sú muži ktorí sú ako on a nepotrebujú aby taká bola aj partnerka ( sama to tak mám) ale potom sú aj takí ktorí sú takito a vyslovene chcú aj taku ženu. Ktorá s nimi pôjde plávať lebo ju to ohromne baví a nie že to ešte len skúša a podobne.. takze keď píšeš že najskôr si mala pocit že aj ty jemu sa pacis atd mohlo to tak byt ale proste ďalej záujem jednoducho asi opadol. Ak si tým chceš byt istá spýtaj sa narovinu veď sa to dá rôznymi spôsobmi. Je to smutne ale je to asi tak

jessx
17. aug 2023

Sama píšeš ,,teraz ako keby ma spoznal a viac už nepíše,, a ,,prečo ho už nepriťahujem,, to sú možno zároveň aj odpovede na celu vec. Nikoho neprinútime aby sme ho priťahovali ani snaha nemusí pomoct. Predstav si že máš suseda alebo proste nejakého chlapa ktorému sa strašne pacis, zniesol by ti modré z neba ale teba nepriťahuje. Pomôže mu keď zmení šatník, parfem, vyjadrovanie..? Myslím ze asi ani nie, stále to bude on. Bohužiaľ rovnako tak si myslím ze to je aj v prípadoch kde ženy už nepriťahuju svojho muža a niekto im poradí kúpiť si pekne spodné prádlo.raz keď ma už niekto nepriťahuje nepomôžu ani trenky zlatom vybíjané

jaskolka
17. aug 2023

V podstate si si odpovedala. Viac ta spoznal a jednoducho zistil, ze "to nebude prave orechové" pre neho. Neznamená to, ze si ty dačo zle urobila, len skratka on to necíti tak ako ty, zrejme u neho nepreletela ta povestná iskra. Čas spoznávania sa je aj o tom.
Podľa mňa to nechaj tak, alebo ak chceš, tak len v rovine občasného stretka výletu atď. Ale ak ti to stačiť nebude, tak zrejme budeš musieť úplne to zrušiť, lebo sa len ty môžeš trápiť.
Ono to tak býva v živote, to, ze niekto priťahuje teba a chces ho, neznamená automaticky ze bude to aj opätovane.

mamutka
17. aug 2023

Už si ho skúšala ty zavolať na oplatku na výlet? Taky akčný človek očakáva že aj sama niečo navrhnes. Nejakú túru v okoli, to plávanie zas a tak

moonlight1210
17. aug 2023

Na 100% ci nejaku ma, vie len on. Ci za dakou pozera a dufa, zeby mohla mat zaujem.

A ty sa mu mozes ozvat i sama. Ze sa ti tie vylety pacili, a ci niekam v blizkej dobe nejde, zeby si rada isla tiez. Ze sa rada pridas. Ze este nechces chodit iba sama.

Na vyrazy z tych ich sportov sa mozes kludne spytat na tej ture, co znamenaju. Aspon prejavis zaujem a bude o com hovorit. Plus ho zacnes takto spoznavat ty. Mozes rozvijat konverzaciu.

No a ktovie, ci to aj ty potom neprehodnotis. Lebo jedna vec je byt ocarena novotou a druha ci sa z toho stane realny konicek, ako to ma on.
Mozno zistis, ze si skor drinkovy typ a toto by neslo.

lonely66
17. aug 2023

docitala som po tuto vetu: čím ďalej tým viac ma očaril a videla som na nom ze aj on mna

rozkosne 😀