Ahojte
Nasťahovali sme sa na dedinu do novostavby. V podstate môj "problém" začal už keď sme nehnuteľnosť kupovali. Už pri kúpe a podpise zmluvy sa mi zapáčil predajca , neskôr z toho vzišlo to, že je to náš sused... veľmi sme si sadli, on chcel ten svoj dom predať , ale neurobil tak doteraz, lebo sa mu tam páči. Pritom býva inde v dedine s manželkou. A teraz už tu bývam s dcerkou. Priateľ pracuje v zahraničí, my sme tam žili spolu 5 rokov a ja som sa vrátila skôr , nakoľko to tu ešte nejak zveľaďujem a vybavujem všetko možné aj nemožné kvôli pobytu na SK. No a tu je kameň úrazu a proste sama zo seba nechápem, pretože ten sused fakt ten dom nepredal a chodieva sem dosť často. Niekedy aj 2krat za deň. Vždy sme pokecali, usmeje sa na mňa. No jednoducho som sa asi zbláznila alebo pobláznila ? Ja neviem . S priateľom sme spolu 8 rokov, máme 4 ročnú dcérku . Posledné dva roky boli dosť náročné v našom vzťahu, proste stres práca dom atď... Lenže poznáte ten pocit keď proste VIETE , že je medzi mužom a ženou chémia? Že proste tam niečo je ? Lebo ja som si tým istá a mám strašne výčitky... snívajú sa mi kadejaké blbosti so susedom... a inak ja mám 32 on 48 rokov, ale je to sympoš , taká radosť a optimizmus z neho ide. Zistila som, že máme rovnaké názory , páči sa mi jeho povaha, ALE ako to zastaviť? Idem sa z toho zblázniť a nechcem nikomu ublížiť ... prosím neodcudzujte ma, ale reálne by ma zaujimalo, či toto niekto zažil? Po 30tke ? S deťmi? Myslela som, že toto sa ma už netýka, prislo to ako z blesk s jasného neba a nechcem urobiť hlúposť... štve ma to, ale vždy keď príde na dom pokosiť slebo niečo urobiť tak sa pristihnem ako sa vnútorne teším...
@anjelicek26 mne sa toto nestalo od roku 2016, presne si pamätám take to "vzblknutie" , avšak vzedy som bola slobodná a bezdetná a tie spomienky mi nik nevezme :D Ale sama zo seba som ostala prekvapená, čo má to núti robiť, ze predtým mi bolo jedno ako vyzerám doma, teraz ráno strávim v kúpeľni viac času napríklad ... ja viem ze je to hlúposť a je medzi nami 16 ročný rozdiel pomaly a viem ze tam niečo je, zeny to proste vycítia, aj viem ze pre neho by to bola možno "zábavka"predsalen mladšia baba , sama doma atd... ale proste prečo ja ... nechcem toto riesir vo svojej hlave . V podstate najhoršie je, ze je to obojstranne.
@zahranicami 32 a 48 ale neblazni,ja ze napises tak ly vas rovnaky vek.
Chémiu hľadaj u svojho partnera a nie u ženatého suseda.
Niekedy sa taketo veci stavaju, tvoj muz tu este nie je, ste spolu relativne dlhsie a v tvojom okoli je druhy muz, ktory je charizmaticky.. ked sa nad nim zamyslis alebo sa ti zasniva, je to v poriadku, lebo najlepsie na fantazii je to, ze to je len fantazia.. nechaj to ist, a zbytocne to nerozoberaj, nerozmyslaj.. je v poriadku niekedy snivat a tam to proste ukoncis 😊 nebudes tlacit hlavou proti muru, prave vtedy zacne clovek rozmyslat a motat sa.. povies si v hlave jednoducho to, ze ano pacil by sa mi, rozmyslam nad nim ale to je vsetko, uz to dalej nerozvijaj.. a verim tomu, ze ked stretnes svojho muza, opat bude on v tvojich ociach ten jediny s ktorym chces byt ❤️
Chemia sa nerovna laske. Take to iskrenie mozes zazit v zivote s viacerymi ludmi, no nevypoveda to o tom, ze sa aj milujete.
A teba netrapi ze sa ti rozpada rodina? Chlap s ktorym mas dieta je daleko . Si osamela Tak ta ohuril chlap ktory je blizko. Ak ti zalezi na vztahu ktory mas tak sa prestan vykecavat so susedom a snaz sa viac komunikovat s otcom dietata . Snad ste partneri Aj ked spolu nezijete.? Ten chlap tam pravdepodobne chodil aj predtym nez ste kupili dom. Nenamylaj si ze tam chodi koli tebe Aby bol blizko . On mà doma manzelku mà s kym byt . Ty si sama teba by mal tak na bokovku maximalne. Mysli viac na svoje dieta a na to ze by ste mali zit s jeho otcom ako rodina. A ked v tom vztahu nie si stastna tak ho ukonci a bud single mama no nepozeraj po ženatom, Hladaj inde svoje stastie milioni single chlapov je .chemiu mozes citit s viac ludmi . Hlavne ked si sama a nemas srdce a mysel zameranu na svojho muza
@ktochytavzite veď toto , ešte že v podstate je to už starsi muž, mne sa toto nikdy nestalo, ani keď som mladšia bola :D
@andrea2323 ja si myslím, že to po čase prejde, aspoň dúfam, nechcem to ďalej rozvíjať. Len má prekvapilo , že čo sa so mnou deje ...
@miadi ja som nenapisala, že s ním chcem niečo riešiť , ja viem že by to bola iba zábavka a v konečnom dôsledku by to malo otrasné následky . Nevykecavam sa s ním zámerne , ale keď čosi robim vonku a on tam je tak logicky sa dáme do reci. Nemyslím si, že si dom nehal kvôli mne, momentálne sa neoplatí to predať a je to v peknom prostredí ;D len ma prekvapilo, že čo sa to deje a chcela som možno podobnú skúsenosť nejakej zeny a ako to riešili . Ja nechcem ničiť rodinu, viem aké je to žiť v nekompletnej rodine bez otca. Len to je proste cela zhoda okolnosti a toto sa deje , ja neviem srdcu rozkázať.
@zahranicami ale to je normálne 🙂 sme ľudia, si mladá, máme oči vnímame druhých.. skôr je podľa mňa na škodu extrémne sa tváriť, že som sa na druhého muža ani len nepozrela, nech zdvihne ruku ten komu sa to nestalo.. sú to LEN myšlienky, s láskou si ich odpusť a potom nebudeš zo seba taká prekvapená a aj na druhého rýchlo zabudneš 😊 a keď píšeš, že sa ráno aj namaľuješ, vychystáš, ber to tak, že good for you, budeš pekná celý deň a aj sama sa budeš cítiť lepšie 😁
@komplikovana je to len pobláznenie, uvedomujem si to , sle je to celé bláznivé . Dlho som take niečo nezažila.
@andrea2323 áno inak, citim sa lepšie , keď sa ráno dám doporiadku, lebo posledné roky soľ sa cítila hrozne... a tetaz takáto zmena :D nebudem to ďalej rozvíjať ale nebudem sa ani tváriť že neexistuje a normálne komunikovať. To je môj plán , verím že neurobím žiadnu blbosť. Lenze to vyplýva asi aj z toho, že sme mali v našom vzťahu problémy , stres , nedorozumenia a veľa hádok v poslednom čase (vlastne odkedy sme kúpili dom nám zával tento stres )
@zahranicami 48 nie je v podstate uz “ starsi muz.”
To je muz v naj rokoch len pre teba je dost starsi ked mas 32 teba fascinuje len ten vekovy rozdiel ale ten fakt ze je zenaty je podstatnejsi, Namiesto toho aby si riesila svoj zivot Aby bol lepsi hladas cestu ako si ho skomplikovat, Rodina by mala byt spolu . Tvoj partner by mal ist spet zit s tebou . Ci ako to bude ? Sa nastahujes s dietatom k susedovi jeho zena ostane doma a ocko bude v tom dome co ste kupili aspon bude blizko moze vidat dieta ?
@miadi preboha len to nie , to mi príde ako scéna z rodinných prípadov, aj keď asi aj tie bývajú založené sa skutočných udalostiach 🙂 nemyslela som, že je starý , len starsi odo mna, aj keď mladicku iskru má stále...ale to je jedno. My sme spolu zili 6 rokov za hranicami a už toho bolo dosť postavili sme dom prišla som s malou na sk a chodíme raz my raz priateľ za nami ... zatiaľ... on chce veľmi prísť domov len ešte kvôli nejakým veciam musí ostať aspoň rok...
@zahranicami
Život je jeden z najkomplikovanejších. Ale stoji za to ho žiť, práve kvôli tým pár pekným chvíľkam aké práve prežívať a nezáleží na tom či žiadostivosti tela podľahneš alebo nie.
O takýchto príbehoch citovej vášne autori píšu romány a poeti skladajú svoje básne. A ty ho žiješ! Nemôže byť nič krajšie. 😉
@andrea2323 Tak Ja som s mojim muzom 13r a oci mam vidim no nestalo sa mi zeby som bola napichana z ineho chlapa. Normalne je pre kazdeho nieco ine. To co je normalne pre teba nie je automaticky pre cely svet . Napriklad Ja sa malujem a obliekam pre seba svoj dobry pocit Nie koli chlapovi ziadnemu susedovi ci manzelovi. Vo funkcnom vztahu sa Taketo nieco nema velke sance stat. Ze sniva o niekom mà z neho motyle v bruchu .. nie su to len myslienky . S partnerom su 5r dieta mà 4r . Cize dlho sa nepoznali nez si urobili zavazok . Takze Mozno sused alebo hocikto sa teraz zda super ked otec dietata je daleko a nemaju idealne vztahy . Ja to zas tak ruzovo nevidim.
Ale toto nemá nič s vekom, deťmi atď. Preto ma niekedy aj pobavia odpovede, ktoré na tieto a podobné príbehy odpisujú, či má autorka 15. To je proste chémia, iskrenie a tie môžeš mať ešte aj s xy ďalšími mužmi, takisto ako by sa k tebe ďalší 10 hodili rovnako, alebo aj viac ako partner. Lenže o tom to je - keď si niekoho vyberieš, ostať s ním, rozvíjať to a stále na vzťahu pracovať. To je už vedomá voľba, niečo iné ako vášnivé poblaznenie a chémia.
@miadi my sme spolu 8 rokov dokopy, prec sme boli 5 rokov a mala má 4🙂 poznali sme sa veľmi dobre aj sme si veľa veci preskakali a veľa veci zažili za ten v podstate krátky čas spolu... lebo 8 my rok estelen začal...
@jenny224 ďakujem za odpoveď, ja to iskrenie neviem ovplyvniť , to je proste tak. A nechcem partnerovi ublížiť a nechcem so susedom ani nič riešiť. Je to "prijemne spestrenie dňa" , že pokecame a vymení sa nejaká tá energia ale to je tak všetko ... mne nestojí zato zahodiť nás vzťah za krátky románik, preto môžem len snívať :D
@fido69 to je pekne napísané , ja som snilek, len čo keď chvíľka potešenia môže všetko pokaziť ? Ja by som si dokonca života vyčítala , že som malú obrala o kompletnú rodinu... ja nechapem ako niekto mlze podvádzať len tak , veď to ke stres keď má človek klamať. Ja si to budem užívať tu energiu a napätie až kým to nepominie 😁
@zahranicami tak a tu máš teraz presný príklad a vysvetlenie ako to preziva tvoj sused - takto rozmýšľajú paaani v rokoch a la ,, @fido69 " (nič v zlom ale tak to je)
Chcú si ešte užiť co sa da, oni už nemajú žiadne morálne zásady. Neriešia už vernosť, oni si už chcú uzivat tie motýliky....
Takže je to na tebe, aké máš morálne zásady ty a ako veľmi ti záleží na tvojej povesti, na tvojej rodine.
Ale lásku a budúcnosť s týmto mužom určite nečakaj!
Ja by som z úcty k mojej dcére takéto veci nevystrajala už len kvôli nej. Aby sa raz moja dcéra nemusela hanbiť za svoju matku. Ale každá sme iná.
Len mi je to strašne strašne smiesne že sa takto niekto nechá oblbnut pekným úsmevom skúseného zvodnika
@zahranicami 🤦♀️ že vraj pekne napísané... presne také halušky ti bude potom tlačiť do hlavy ten pan sused.
Tak Snad ten dom coskoro preda a novy majitel nebude tak sexy a budes mat klud . Lebo mam z teba pocit ze len chces pocut ze je to v pohode . Pre mna to v pohode nie je.Ber to aj z druhej strany pacilo by sa ti Keby tvoj muz tak snival o inej zene ? Zeby mal taky level zaujmu? Zdalo by sa ti to normalne a v pohode ? Sak sa aspon o seba bude viac starat a bude krajsi ,
@simona20201309 áno je to napísané pekne idealne :D ale ja si to uvedomujem , nemám 15 a nechcem potom vyplakávať, len si "užívam" ten stav , ale nechcem malú pripraviť o komplet rodinu sama viem aké to je .
@miadi nie nepáčilo by sa mi to , nakoľko som toto už zažila a ostali sme spolu v minulosti .
@simona20201309 ale keď už to takto rozoberame, tak ti chlapi v týchto rokoch čo majú veľké deti a ženu doma akože sú schopní podviesť a nebude ich to trápiť ? Tomu sa mi nechce veriť
@miadi v naj rokovh nie je krok pred 50tkou,mozno tak o 10 r
Nieco ti velmi chyba v zivote ked potrebujes ku stastiu iskrenie so susedom, Vo vasom vztahu to musi byt dost biedne.( Myslim vztah s partnerom na dialku ) ty len odputavas svoju pozornost niecim trblietavym ( sused) od veci ktore by si mala riesit .
@zahranicami chybou je ak sa rodina takto rozdeľuje. Nevidím zmysel deliť rodinu. Ak máte s partnerom nejaké problémy tak so ich vyriešte čím skôr, a tiež by sa mal vrátiť čím skôr. Nech sa táto priepasť ešte viac neprehlbuje
Pokušenia budú celý život. Život a vzrušenie sa dá prežívať aj inak ako zahybanim svojmu partnerovi. Obnoviť motýle v bruchu sa dá aj so svojím partnerom. Pokiaľ ta tvoj chlap v posteli neodmieta, tak nemáš parný dôvod si užívať s iným.
V zivote stretnes casto ludi, s ktorymi zapracuje chemia...maju charizmu, vyzarovanie, inteligenciu a proste ta pritiahnu ako magnet... vzblkne plamen a v hlave sa ti zatoci... to neznamena, ze mas vzblknut ako fakla, lebo riskujes a stratis tak vela a ziskas tak malo... realne...