Zažili ste bývalú priateľku vášho priateľa?

faasx
28. okt 2024

Ahojte,
Zažila ste niektorá ex priateľku vášho priateľa? Ktorá aj keď vie, že ste spolu, tak mu napíše na narodeniny s vyznaním ako o niečom snívali a ona už to má? 🤔 nerozišli sa v dobrom. Chápala by som, keby áno. Keď sme sa dali dokopy, tak sa ku mne dostavalo, že by ju “porazilo” keby mame s partnerom dieťa. A podobne veci. Pravda je, že keď sme začínali s priateľom, tak si ešte vypisovali, ale potom ju odstrihol. Ale to mu ani jej nemám za zlé, pretože v tom čase som bola tiež v kontakte s mojim ex. Tiež som ho potom odstrihla. A plne sme sa začali venovať sebe. No ubehol nejaký ten rok / skoro dva a ja mám pocit, akoby voči mne cítila zášť. Vkuse mi vybehuje na sociálnych sieťach (čo znamená že si ma vyhľadáva) a dáva narazne stories na dni. Ako tipu “oči neklamú, viem že si môj” .. niekedy mam pocit, že to nerobí len tak, a že ma na to dôvod. Ale priateľ vraví, že ho nezaujima. Akože verim mu to, pretože ju ma všade bloku a nemyslím si že je taký že by mi klamal v takýchto veciach .. No ale niekedy tá ženská intuícia ma nepustí. Videli sme ju pred nedávnom a na to dala na story svoju fotku a hudbu ak oči neklamú a vie že je jej. Myslite, že to je iba taká provokácia ? Že to robí naschval?

faasx
autor
28. okt 2024

Ešte dodám, že s priateľom som sa o tom rozprávala a spýtala sa ho, že prečo mám taký pocit, ako keby sa ho to dotýkalo, keď príde reč na ňu. On vraví že ju ma na háku a že ho nezaujima. Nerobievam mu ziarlivostne scény nikdy, len sa snažím o všetkom komunikovať.

minenkak
28. okt 2024

@faasx nesleduj ju a je.Ja som musela bývalú môjho muža ,až u nej v práci riešiť, nakoľko mala firemný mobil a posiela z neho blbé správy,dokonca dostala aj riadnu bitku a potom už bol kľud,ale kurva som stále
Zablokuj aj ty a je

faasx
autor
28. okt 2024

@minenkak tak to dúfam, že tak ďaleko to nezajde! 😆 to je extrem. No myslím, že pre kazdu ex je nová priateľka “kurva”. Máš pravdu. Nebudem si to všímať.

zobaka
28. okt 2024

ale ty ked si pozeras jej story ona to vidi, ze na nu klikas

faasx
autor
28. okt 2024

@zobaka nevidí. Nepozerám cez seba. Iba keď som zistila, že mu napísala, tak som si naschval pozrela jej story cez seba. Aby som videla, čo za nudný život musí mat. Na to si dala súkromný účet.

benimnadir
28. okt 2024

@faasx nesleduj ju, nevyhladavaj ju, nepozeraj co kde pridáva, nebudes mat v hlave chrobaky. Viem ze je to velmi nepríjemné ale tvrdis ze priatelovi veris a to je hlavne. Mojmu manzelovi jeho bývalá volavala ozrata o polnoci este polroka po tom, co sa dal dokopy so mnou a to boli od seba skoro rok.. prestala az keď sa nám narodila prvá dcéra.

faasx
autor
28. okt 2024

@benimnadir je to ťažké ešte keď čakáme bábätko. Hormóny somnou mávajú. Inak vôbec nie som takáto. No máte pravdu. Lepšie bude ak ju budem mať na háku. Ďakujem ❤️

benimnadir
28. okt 2024

@faasx ju to prestane baviť ver mi sústreď sa na bábätko 🥰

maca1984
28. okt 2024

Ex môjho (už teraz manžela) keď sme sa dali dokopy mne vypisovala sms ky, v noci prezváňala s utajeným číslom, sedávala v aute pred mojim činžiakom.
Akože nezmohla by som nič zrejme, ale prestala až keď som jej nap.ja aj muž že ak neprestane, poriešime to s políciou.
Prestala, chvalabohu.
Nerieš,nepozeraj si ju na sieťach.
Ju to prestane časom baviť.

ronie338
28. okt 2024

Môjmu bývalému jeho bývalá písala s každou blbostou. Nevedela si napísať životopis tak mu napísala a podobne. Neboli spolu vyše roka a ona mala iný vzťah a dlhšie ako sme my boli spolu. Ale keďže mali kopu spoločných kamarátov nevyhli sme sa občasného stretavaniu. Nemala som ju rada ani ona mňa. Nechala ona jeho... tak neviem prečo to potom robila. Keď sme sa zoznámili plakala na stole a ja som sa s kamoškami smiala ze pre akého debila plače. Vtedy tam bol aj jej súčasný frajer a pozeral ako ona reve pre bývalého.

minenkak
28. okt 2024

Dobrá téma by bola pikošky od bývalých po rozvode

purple_wolf
28. okt 2024

sucasna mojho byvaleho robila nieco podobne... zacali obaja robit vo firme a byvaly rovno u mna v kancelarii a v dobrom sme sa nerozisli to ani nahodou a kazdu chvíľu sem chodi a ťuťuli muťuli milacik pusinku apod. 🧟... nie som sprosta vedela som ze si znaci svoje teritorium ale mna byvaly absolutne nezaujimal... potom stretla mojho muza a zrazu bolo potrebne aby chodila do vyroby medzi chlapov (kde nemala co robit ani podla BOZP) s vystrihom po kolena a suknou podobnu viac opasku ako sukni a ten ju tam niekolkokrat tak strapnil ze sa z toho doteraz smejeme 🤣

earlgrey
28. okt 2024

Blokni ju aj ty a nesleduj ju, načo to robíš? k čomu to je dobré? 🤦‍♀️

evcagabi
28. okt 2024

Zazila som 😅😅 stazovala sa mu na chlapa a banovala,ze je s nim. este ho aj na chatu volala pomoct s drevom a potom tam mozu prespat - samozrejme, bola by tam bez chlapa a deti 😅😅 a aj o mne sa dost nepekne vyjadrila 😅 ked mi to cital, celkom som sa zabavila. Hlavne, ked jej napisal, 'tatiana, rozmyslaj hlavou nie 🔶️ 😅 odvtedy sa sem tam pripomenie - raz, ci jej neukaze nasu malu dcerku, ze by sa mohli stretnut spolu v parku. Raz ci pre malu nieco nepotrebujeme 😅 tak som jej odkazala, co teda potrebujeme a odvtedy sa neozvala 😥😅 keby som nou, hanbim sa ako pes. Minule som sa s nou stretla v cakarni u zenskej - hlavu sklonila k.zemi a vtedy nebola taka frajerka aby mi do oci povedala, co pisala.

kavasmliekom
28. okt 2024

@faasx on keď bude chcieť, tak za ňou pôjde, či máte dieťa, či nie. Takže ju vypustí z hlavy a riešte váš život, nie jej. Ju to prejde, ak nebudete nijak reagovať.

rorino
28. okt 2024

@faasx dotyčná má partnera a dieťa?A videla,že si tehotná?

faasx
autor
28. okt 2024

@rorino nemá partnera ani dieťa. Vie že som tehotná

rorino
28. okt 2024

@faasx tak možno to je pravý dovod,prečo to robí.Mozno obyčajná závisť,a možno si potrebuje niečo dokázať.Kasli na ňu 😉

lavender94
28. okt 2024

Ako by si písala o ex môjho muža, akurát ta tvoja je len slabý odvar. To čo manželova exka navystrájala by bolo na trojdielny román. Scény, plače, situácie ako z nejakeho amerického filmu o stredoškolákoch no čistá psychopatka. Prestala až keď sme sa odsťahovali. Keď sme sa prisťahovali naspäť, tak ešte mala nejaké výkriky do tmy (po 9 rokoch) ale potom už prestala. Ale stále je to divne keď sa náhodou niekde stretneme.
Viem, že je to smiesne ale nedavno mi dala follow na instagrame a ja som týždeň premýšľala čo tým sleduje 😂