Záujem - nezáujem o vzťah

9. júl 2024

Zdravim. Zoznamovala som sa s jednym pankom, ktory mi po par stretnutiach prisiel hrozne impulzivny, trochu nevyrovnany, ale na druhej strane sme sa zahadne citili spolu super. Kontakt ochladol z jeho strany, mna uz prestavalo bavit, zistovat neho zaujem/nezaujem, odmlcali sme sa. Zacali sme sa znova bavit, z jeho strany ako keby sa nic nestalo, ale je to take nekonzistentne. Akoze vidiet, ze odpise do par minut, mozno ho aj zaujimam, vsak keby nechcel tak nepise. Nuz neviem, z mojej strany je uz akysi nie velky zaujem o neho a myslim si, ze ak ho aj ja neukazem tak to pojde do kytek...
Vsimla som si, ze zacal sledovat novu dievcinu, od vtedy jak sme si dali zbohom a on sam pisal ze v tom ziadna deva nie je. Nuz, uz neverim nicomu.
Nechat to ist uplne, alebo sem-tam este popisat?
Dakujeeem za odpovede

muchotrafka298
9. júl 2024

Ked nemas onho zaujem, tak na co by si mu pisala? To ze sleduje niekoho, nic neznamena. Vy nie ste par, mali ste zopar stretnuti, nesadol Ti tak, ako si si predstavovala a ty jemu evidentne tiez nie. Nechaj to tak.

mk1111111111
9. júl 2024

Si tak zufala, ze sa mu podkladas? Kasli na neho, nevyslo s druhou, tak teba si drzi v zalohe, kym najde novu

lindous
9. júl 2024

Jedna vec je mať záujem o kontakt, sem-tam si napísať, keď nie je nič iné na práci, lebo sa mi s niekým fajn kecá a druhá vec je mať záujem o randenie a vážny vzťah… bez ohľadu na to či v tom je niekto iný, od začiatku to u neho bolo zrejme len o tom vyplnení času… ak si s ním chceš občas len tak kamarátsky popísať, lebo máte o čom, zaujíma ťa aspoň týmto spôsobom, neubližuje ti to, nenamotávaš sa, tak asi prečo nie, ale bez očakávaní… ak ťa to nebaví alebo si si nie istá svojimi pocitmi, nechaj to tak radšej úplne

lucylaw
9. júl 2024

Vykašľať sa na neho,chlap,ktorý by mal o teba záujem,sa zrazu neodmlčí a nebude riskovať,že medzičasom stretneš iného,ale naopak sa bude snažiť s tebou tráviť čo najviac času..Tento záujem nemá,ale očividne mu to nevyšlo s nejakou ďalšou,tak si ťa necháva ako z núdze cnosť..Nestrácala by som s ním čas..

roomaa
9. júl 2024

A ty nesleduješ nikoho? 😀 Ja sledujem niekoľko desiatok chlapov a neznamená to, že by som s nimi reálne chcela niečo niekdy riešiť. 😀 Je to čisto len zo zvedavosti, prípadne na nich vidím niečo zaujímavé alebo sa niečomu zaujímavému venujú, ale to je asi tak všetko. Každopádne, ak oňho skutočne nemáš záujem, tak by si ho nemala vodiť za nos. Môj názor.

mantilka
9. júl 2024

Hra na viac strán, to je evidentné. Vykašli sa na neho, len vtedy je dobrý vzťah keď ma chlap skutočný záujem.

diamont00
9. júl 2024

idem... nejdem... tak mi tento tvoj prispevok priapada... ak ta zaujima koho sleduje tak ta zjavne zaujima.. a ked pises, ze ked sa neozves tak sa neozve, jednoducho tvoja osoba je prenho uz nezaujimava... lebo keby bola tak sa sprava inak... mozno cakal hned sex a ked nebol tak zaujem klesol (a myslim, ze keby aj bol sex tak bude "lovit" dalej, volame ich vecne nadrzani)

domkakvet
9. júl 2024

Nechaj to ist uplne, nema to vyznam.

autor
9. júl 2024

@domkakvet máte pravdu, mala som už dávno dať na intuíciu. Prečo by mi bol k životu potrebný človek, ktorý nie je tak férový, aby mi povedal, čo je vo veci...ďakujem všetkym za rady 🙂

barborachors
10. júl 2024

tak v prvom rade je v tom manželka a potom az ta nova dievcina a potom niekde ty