Zásnubný prsteň

niqusqa2010
8. dec 2024

Ahojte taka sprosta otazka 😂 nosite zasnubny prsten na ruke a s inymi? Nemyskim obrúčku keď ju ešte nemáte. Vyslovene len prstene ktore nosite lebo sa vam pacia a pribudol vam zasnubny. Ďakujem pekne. Neviem ci ich mam dat dole lebo sa mi pacia a nerada by som. Alebo ma byt prsten sam a to iste aj na druhej ruke. Mam dva na prostredniku na lavej a dva na pravom plus prstenik jeden.

petamich
8. dec 2024

Nie prsten nemusi byt sam, nos kolko prstenov sa ti paci a povazujes za vhodne a pekne 🙂

Ja osobne nenosim pravidelne iny ale prilezitostne, ked sa mi hodi k nausniciam...

niqusqa2010
autor
8. dec 2024

@petamich no ja tie moje nosim ze stale uz niekolko rokov a nevymienam. Aj náušnice mam jedny 😂 mne sa to nechce menit a keby som aj tak asi vsetko postracam 😂 takze mne stacia jedny náušnice a par prstenov 😂

petamich
8. dec 2024

@niqusqa2010 nos tak ako sa ti paci 🙂 aspon ja osobne som nikdy nepocula o takom "pravidle" a keby aj, tvoje prsty 😂

jaass
8. dec 2024

@niqusqa2010 ja stále kombinujem 😇 buď obrucka alebo zásnubný aj obrúčka

veselo_neveselo
8. dec 2024

Nos si ako sa tebe paci. Taketo "pravidla" uz sa davno nenosia 😁

niqusqa2010
autor
8. dec 2024

@jaass obrucka este nie je len ma to zaujimalo ci to nebude blbe 😂 s ostatnými prstenmi

jaass
8. dec 2024

@niqusqa2010 nie čosi, nebude to blbe 😍

rachel36a
8. dec 2024

@niqusqa2010 nosim všetky, neprestala som nosit kvôli zasnubam

jamimo
8. dec 2024

@niqusqa2010 nosím rôzne, samotný, dva, žiadny, iný, iné. Podľa nálady a outfitu 😉

slavomira236
8. dec 2024

@niqusqa2010 nosim prstene stale mam ich aj 7dem naraz. Retiazky mam 4na krku zlate