Chcem sa opýtať na názor . Bude v poriadku ak svokrovcom poviem do očí čo robia ,a ako sa správajú a že som si to všimla ? 😁 Vec je taká že stále ja mám nejaký problém už som psycho asi ,ale môj muž keď nieje doma celý deň .. svokor mi vyvolava že mám ísť po neho do kŕčmi 800m .autom . Už mi to lezie na nervy ja mám svoj život ,a nie stále som v dosahu ísť po neho.Mam 3 ročnú dcéru a nie vždy spolupracuje,aj s ňou mám čo robiť a nie nútiť ju že pod ideme po deda do kŕčmi 😅 ale vec je taká že keď jeho syn je doma s nami ,Tak vtedy nepotrebuje odvoz ide peši ... Ani mne nezavolá ani jemu čo mohol by muž skočiť po neho ale nie len vtedy potrebuje odvoz keď som sama doma z dcérou . Neviem či ja som mimo alebo čo skúša namna .bývame v jednom dome každý zvlášť vchod aj všetko . Ďalšia vec je že svokra sa už skludnila ale on je hrozný .. alebo ja som hrozna ???? 🫣 Vadí mi to, netravime spolu čas bohvie ako mi mame stále svoj program ... Volá mi vkuse a otravuje má to alebo má volá do nich ... Ten čas sa mi nechce vôbec ísť a mám ísť nasilu ?malú volám ona nechce ísť hore k babe tak čo mám robiť ? Teraz má také obdobie vzdoru 🫡 pointa je taká že vidím to očividne že keď sme doma s mužom nič akože je kľud na dvore ...ale keď muž nieje doma tak len mi volá a potrebuje dovoz z kŕčmi nechápem tomu . Keď nejdem von na dvor veď zima je tak sa čuduje volá , ale pritom ja som bola s malou na prechádzke vonku on potom nevedel lebo bol v krčme a myslí si že ja uboziatko dnu som len sama s malou . Ale ja aj to chcem kľud ja mám aj tak bez neho rušno v dome s malou ... A vôbec sa nenudim ako on si myslí že sa nudim tak ako on ...mne to príde ako keby mi chcel program robiť ale ja skôr nič nestíham aj doma porobiť aj s malou sa hrať prať atď mám dosť už ho cítim sa ako hlupana že robí zo mňa hlupanu
Podľa mňa sa mu páčiš.
Ja nerozumiem tomu ako dospela žena, matka nedokáže sama bez pomoci MK slušne a pekne povedať svokrovi, že keď bude potrebovať odvoz do obchodu, k dr . a podobne rada ho odvezies, ale nech si z teba nerobí taxislužbu cestou z krčmy .
Nuž, bývaš prakticky so svokrovcami. Nechápem, ako môže niekto na toto pristúpiť. Keď to nevie povedať tvoj muž. Čo by teda mal, neostáva ti nič iné, len si otvoriť ústa.
@thereisabear to vážne toto 🤦🤦🤦
Po svokra do krčmy? Zavolal by len
jeden jediný raz… po muža by som nešla, nie po starého ožrana čo si mysli že mu bude niekto skákať okolo ožratej rite…som na takéto správanie alergická
@koniarova prečo by to bolo také neuveriteľňé? Ak toľko vyhľadáva jej prítomnosť vtedy, keď jej muž nie je doma. Ale súhlasím, muž by to mal riešiť s otcom.
@thereisabear len je hnilý ísť peši a využíva ju.
poslala by som ho pekne krasne do prdele, ked tam vie ist , nech sa sam dotrepe aj naspat a vobec, co ti ma co vyvolavat a starat sa do teba a tvojho programu, to co su za moresy...boze v zivote by som nebyvala so svokrovcami radsej hocijaky podnajom...
Uplne jednoduche. Trojrocna do skolky, ty do roboty a postarat sa o vlastne byvanie. Naco si sa k nim stahovala ked su taki hrozni?
Ja by som chcela pocut svokrovu verziu. Lebo napriklad na tom, ze ta vola k nim ked je muz prec, nevidim nic zle. Skor sa mi zda divne ze s jednym dietatom „nic“ nestihas porobit.
On To berie podla mna automaticky .. zial byvate v jednom dome
Na jednej strane je možné že sa mu pacis, ked vyhladava tvoju pritomnost, ked nemas muza doma.. ale ja by som nesla, do krčmy isto nie
Áno, bude v poriadku ked im to povies do oci.
🙈
Mobil do suflika a zaobstaraj si novu sim, pre muza, pre rodicov. Ty budes roztrzito nedvihat svokrovi, on ta nebude mat ako opicu na gumicke. Nema on nejaky pocit, ze ste malo vdacny, ze vam vela dali tak si to vybera na vyvazenie🚘 z krcmi? Divne, no. 🍄
@ahhola blokla som jeho číslo , prišiel až do spálne či sme doma kričal a ja že áno , akurát som malú vybrala z vane , a on že príďte hore .Ani som nereagovala neisla som veď mala sa kúpala a trebalo ísť po vonku k nim ,a ešte hľadal kde mám telefón že 5 krát mi volal a že s niekým som volala stále , a ja že nie asi mám niečo s tel . A pritom som ho blokla ... Potom pozerám 7 zameškané hovory 🤮
Keď budeš písať "krčmy" s Y na konci, nebude ti to autocorrect prepisovať na "kŕčmi". 🙈
A keď bude volať svokor, povedz mu, že nemôžeš šoférovať, lebo si si tiež vypila. 😉