Zase som sa ocitla na nejakom poslednom mieste

22. nov 2024

Mali sme výročie 5 rokov… úvodom Poviem že si ne zakladám na nejakých gýčových ceremóniách no na margo toho že spomínal že teda ho pekne oslávime symbolicky danému dátumu skončilo to tak že musel odcestovať a nakoniec ešte aj tá Štipka víkendu vyzerá že ho strávi pracovne. Aj keď dobre vedel že mám strašne rada Vianoce a veľmi rada by som išla na nejaké vianočné trhy bolo mi povedané že pôjde so mnou maximálne na otočku že je to tam veľmi drahé. V podstate by nešlo o nič keby aspoň o tom mi spieval ako parádne to oslávime a nakoniec vlastne bez jediného slova si zorganizuje program ktorý je dôležitejší ako ja či už je to práca alebo čokoľvek čo treba poriešiť v rodine a tak ma to celkom zamrzelo a rozmýšľam aký postoj k tomu zaujať.
Najhorší sú očakávania zbytočne sa tešíte a potom ostanete sklamaní …

minesasubu
22. nov 2024

a stalo sa to prvý krát ? že si niečo očakávala a on ťa sklamal ?

vler
22. nov 2024

To je priatel alebo manzel?

kitycat
22. nov 2024

Vyrocie je teraz a Vianoce o mesiac 🤔

Splietas piate cez deviate. Tak oslavite vyrocie o tyzden vecerou? Kino? Inak ak je partner spolocensky workoholik, tak ak sa s tym nezmieris, tak nikdy nebudes stastna

bolarazjedna
22. nov 2024

Tak keď spomínal, že osláviť, tak možno len zabudol popri pracovných povinnostiach, možno by bol rád, keby mu to milo pripomenieš... Kľudne povedz nie vyčítavo, že sa cítiš sklamaná, že si mala iné plány na víkend, že oslavite výročie a budete spolu. Môžete sa dohodnúť, že to vynahradiť ďalší víkend.... Radšej vtedy jeden deň, ako teraz uštipnutie 2 hodiny z pracovného víkendu, ktorý aj tak pre teba bude malo a pre neho veľa, a myšlienkami aj tak bude v práci..... A advent začína až o týždeň, čiže tej atmosféry vianočných trhov sa ešte môžeš nabažiť.

h2
22. nov 2024

@kitycat Na vianočné trhy nechcela ísť na Vianoce, ale teraz. Niekde už sú. Napríklad v Bratislave už odvčera.

h2
22. nov 2024

Autorka, píšeš, že odcestovať MUSEL. Takže asi sa to nedá brať tak, že si urobil iný program bez teba. Keď nemôže tento víkend, oslávite budúci. Vianočné trhy budú ešte mesiac.

autor
22. nov 2024

@h2 najhoršie že tento vzťah vždy trpí lebo on MUSÍ … keby chcel inak by si to zariadil ale tvári sa akokeby nič… a vianočné trhy nuž za tie 4 vikendy ani jeden nebude k dispozícii preto som dúfala aspoň v tento…
pokiaľ ide o jeho program vie si zariadiť že v práci nebude od štvrtka klude do pondelka o to je to smutnejšie …
@bolarazjedna

tykat
22. nov 2024

Vianocne trhy nie su len cez vikend, kludne poobede po praci...

mama_
22. nov 2024

Takto to bude vyzerať vždy. Po deťoch možno krátkodobo ešte horšie. Vieš to predstaviť? Vieš si predstaviť pohnúť sa ďalej sama?

h2
22. nov 2024

Vieš čo, choď na tie trhy bez neho. Ja aj tak najradšej chodím na vianočné trhy s partiou kamošiek.

petrofka
22. nov 2024

Mala by si sa zduť. Buď to pochopí a nikdy viac to neurobí alebo ak nepochopí, máš dve možnosti. Buď sa zmieriť s tým, že to tak bude celý život (práca bude prvoradá) alebo sa s ním rozísť. Vieš si nejaké veci poriešiť aj s kamoškami. Nemusí to byť hneď rozchod. Ale to už ty musíš vedieť, aký je. Či ti za to stojí.

mane01
22. nov 2024

No tak chod bez neho, s kamoskou. Ja som mojho minuly rok zobrala a len ma tahal domov, tento rok som mu oznamila, ze ho neberiem ani keby neviem ako chcel… pojdeme s kamoskou a uzijeme si damsku jazdu. Takto budeme obaja spokojni 😜

mane01
22. nov 2024

@petrofka zdut sa? To je co za skolkarsku radu? 🤦🏼

madeincssr
22. nov 2024

AUTORKA, ludia su radi s takymi ludmi, s ktorymi sa citia prijemne, uvolnene, ktori su mili, pozorni, maju vacsinou dobru naladu, vedia povzbudit, pochvalit, ocenit, vedia sa spolu zasmiat... Ste k sebe taki s partnerom (vacsinou, takmer kazdodenne, vzdy ked sa da)? Aby neprislo k omylu, ja tiez taky (od prirody) nie som, hoci by som rad, a aj preto sa mi manzelstvo rozpadlo. Len taka uvaha na zamyslenie...
Clovek vacsinou nieco dosiahne milym ustretovym pozitivnym pristupom, ako ofucanim sa, trucovanim, hnevanim sa.

marca12
22. nov 2024

To je smutne. Aj moj je pracovne vytazeny,ale cas na spolocne chvile si vzdy najde . Ked niekam chcem ist,vzdy si ti nejako zorganizuje,aby sme mohli ist. Tento tvoj je sebec lenivy. Mysli len na svoje potreby a tie tvoje ho nezaujimaju.

morpheuss
22. nov 2024

Tvoj partner je úžasný. Veľmi ťa ľúbi, záleži mu na vašej spoločnej budúcnosti a už teraz šetrí na nový veľký dom, v ktorom spolu raz budete bývať. Preto chodí toľko do práce a odmieta míňať ťažko zarobené peniaze na predraženú cigánsku z vianočných trhov. Nezaškodí však, ak sa trošku zduješ a dáš mu to riadne vyžrať, aspoň ťa potom bude ešte viac ľúbiť.

kitycat
22. nov 2024

Aha takze o vom je vas vztah, ked on ho travi v praci alebo s kamaratmi?
Ty doma cakas predpokladam, ze pri dverach ma nahrievane papuce, potom ma nalozene na tanier a to si zje pri telke, potom upraces, rozostelies postel a on ide spat. Sex 1x za tyzden a mozno menej. Ale budes cakat na zazrak, radsej s niekym ako s nikym a predsa idu Vianoce, nebudem sama

bobaas
22. nov 2024

@morpheuss len škoda, že občas záleží na tom dome, kde s ňou chce bývať viac, ako na tom, ako spolu budú žiť. to je taký chlapský postoj - výkon. Dal som ti dom, čo chceš viac...

sissy27
22. nov 2024

Kam si chcela ist na tie vianocne trhy, do new yorku?? Keby mi chlap zahlasil, ze nejdeme na vianocne trhy lebo je to tam drahe, tak ho viac nepoznam. Ved preboha jeden punc a nejaka ciganska v zemli hadam stoji za tu radost milovanej osoby. Hlavne ze robi od nevidim do nevidim, ved to musi zarabat tazke prachy 🙄 a zrejme to je aj dovod, preco oslava vyrocia isla do stratena - nedajboh by musel veceru zaplatit a kvet kupit…