Zase ma to raní

22. máj 2022

Ahojte. Už neviem ako z toho von,tak píšem tu.
Môj prvý vzťah trval 5 rokov, boli sme spolu od mojich a jeho 19tich rokov. Rozišli sme sa na môj popud,pretože sme sa čoraz viac hádali a vtedy on nevedel,či si ma chce vôbec raz vziať, tak som to ukončila.
Posunula som sa ďalej a mala jeden kratší vzťah.Byvaly priateľ sa sporadicky ozval, spoznal nejaké dievčatá s ktorými si užil, nejako som zo nekritizovala za to, bola by som aj rada, keby si niekoho našiel. Všetko bolo fajn, až do doby keď mi pred troma mesiacmi napísal že ma stale ľúbi.My sme rozideni už 3 roky. V osobnom kontakte sme neboli, občas sa ozval ale málokedy, videli sme sa 2x. Ja som to v sebe uzavrel dávno. No vtedy akoby otvoril ďalšie rany. Začal s tým, že ľúbi m zstaleta že som mu veľmi ublížila.Zmňa to začalo ťažiť. Všetky tie veci sa mi pripomenuli zase a keďže som sama, o to viac. Prečo mi to vyčíta a prečo sa k tomu vracia... On by sa aj chcel vrátiť, ale vraj mi nevie odpustiť. Že som ho vtedy opustila ja. Ja uz neviem... Stalo sa vám podobne, že sa ex takto ozýval? A vyčítal veci?

babovka2321
22. máj 2022

Tiez sa mi takto ozval po roku bez kontaktu, ale nic mi nevycital, len, ze na mna stale mysli. No ja som to uz mala uzavrete, so mnou to ani nehlo :D co si vsimam vacsina exov tymto vracanim sa hlada len lahky sex, ked nemaju do coho pichnut :D

autor
22. máj 2022

@babovka2321 aj ja som si to hovorila ale on vraj nejaké dievčatá na sex mal, ale vraj to nebolo ono ,že nevie ani nejakú ľúbiť.... A potom to začne, dosť ostré výčitky že som zahodila 5 rokov, že som ho zmenila a podobne a mne sa to veľmi ťažko počúva pretože aj ja som sa z toho dosť ťažko dostávala, predsa som to ukončila ja a občas som mala pochybnosti či to bolo správne riešenie.Pptom to vo mne vyvolá myšlienky, že aké to vtedy bolo, a zároveň má to hnevá ze aj po 3 rokoch padnú ostré výčitky

deti95060810
22. máj 2022

kdeže - u mňa by teda nepochodil... poslala by som ho do čerta...

elizabet173
22. máj 2022

vymaž ho zo svojho života, toto nie je muž na vzťah

babovka2321
22. máj 2022

Kvoli niecomu ste sa predsa rozisli.vaz si sama seba a nevstupuj dvakrat do tej istej rieky. A on urcite 3 roky netrpi, ale nieco ma len za lubom. Kasli nanho a nemaj romanticke predstavy o vasej nekonecnej laske.

0silvia0
22. máj 2022

ostre vycitky? Dala by som mu take ostre vycitky, ze by ostrou zakrutou padal z mojho zivota. Toto si nechas?

mata1001
22. máj 2022

Pred 3 rokmi si zavrela za ním dvere...tak ich uz neotváraj...

zmrzlinka2021
22. máj 2022

Chlap, ktory ma "diečatá na sex" nie je pre MNA skutocny muz, s ktorym by som chcela byt vo vztahu. Uz to vypoveda o jeho hodnotach, prioritach, ucte k zenam.

Nereaguj na neho. Ak hladas niekoho na skutocny vztah, lasku, doveru, blizkost - on nie

petricka22
22. máj 2022

Pokial ti to stale vycita, ani sam poriadne nevie, co chce… by som to nechala tak.
Zbytocne by ste sa obaja trapili a nakoniec by ti povedal, ze ti nevie odpustit. A zas by si sa len musela dostat z rovhodu…
Podla mna sa s tym sam nevie vyrovnat, tak chce, aby si aj ty trpela… kaslat na neho, prerusit kontakt…

komplikovana
22. máj 2022

nema ta co tazit. Nie si za jeho spravanie a to ako on vidi, citi veci zodpovedna. A uz vobec ta nelubi. Ak chces zablokuj si ho. Su to jeho problemy a nie tvoje. Ty to mas uzavrete a nie je nad cim premyslat.

marca12
22. máj 2022

Ja by som ho poslala kade lahsie. Nevie sa vysporiadat,tak to hodi na teba a ty sa trap. Je to nestabilny,nesebavedomi clovek. Razne s nim utni kontakt,takto ti len vedome ublizuje

kitycat
22. máj 2022

Znovu by som ho poslala, ake vycitky? Tak chybas mu a zacnete nanovo alebo chce hustit a zit v "premrhanej" minulosti?

mikadooo
22. máj 2022

Debil. Citový vydierač. Nech sa chudáčik ľutuje. Jasné, za všetko môžeš ty... A čo teraz, dáš sa s ním zo súcitu dokopy, chudáčikom? Aby ti mohol pri každej hádke vykričať, že za všetko môžeš ty? To fakt máš také nízke sebavedomie? Ale nie, teraz vážne. Za mňa si rozmýšľala pri rozchode úplne výborne, a spravila si dobre, že si to ukončila, keď si videla, že to nikam nevedie. Myslím si, že chlapec je trošku nevyzretý a akosi si doteraz neuvedomil, kde bol kameň úrazu. Kľudne mu to pekne krásne vymenuj, prečo si sa s ním rozišla. Verím, že sa nedáš opiť rožkom od nevyzretého chudáka.

amiaja
22. máj 2022

Uz si sa s nim rozisla, presli roky a teraz hadze vinu na teba? Zablokovat a dovi dopo.

miadi
22. máj 2022

Robis si to sama. Riesis uplne blbosti . Zablokuj koniec hotovo dovi do po. Ziadne Ze chce mà nechce ma ublizila som mu bla bla . Boli ste spolu 5rokov keby ta moc miloval zobral by si ta. No boli ste moc mladi nechcel sa viazat. Ani Keby si snim bola dalsich 5r tak by z toho nic Nebolo . To mozes povedat aj ty ze ublizil on tebe Lebo ta nechal odist . Teraz sa uplne zbytocne hrabes v minulosti. Preco si toto robis ? Naco ?

78787878
22. máj 2022

Chlapec je nespokojny so svojim sukromnym zivotom, tak si nasiel vinnika, preco sa mu chudakovi nedari. Naco ho vobec pocuvas. A naco Ti je muz, ktory bude svoju nespokojnost hadzat na Teba? Ved nech nieco robi sam so sebou. Keby sa chcel vratit, tak na sebe zapracuje, vyrovna sa s minulostou a snazi sa o Tvoju osobu uplne inak, ako vycitkami voci Tebe.

autor
23. máj 2022

Najviac ma zamrzelo včera, keď mi znenazdajky napísal že okrem tých s ktorými len spal a to ich bolo viac, tak mal aj jednu, vrán zlatú super a úžasnú s prsiami E......veľmi sa má to dotklo, vie že mám menšie prsia B, už pomaly A lebo cvičím a bohužiaľ aj odtial isto kúsok dole a toto napise. Viem, že som nebola dokonalá partnerka a aj ja som urobila chyby, ale bolo to už dávno a myslela som, že po eochode človek zabudne, bude žiť svoj život. Nikdy sme sa nestretli za ten čas, okrem 2x a že mi občas napísal ako sa mám, povedala som ako a nejako sme to nerozvijali. Úprimne toto ma zasiahlo viac než dosť lebo si myslím, že keď sme boli kedysi spolu a aj šťastní, toto je už cez. Môj problém je že som občas na také veci citlivá a prišlo mi to ľúto. Samozrejme že vrátiť sa k nemu nechcem, čo bolo, bolo. Ale toto....neviem čo si myslieť.

komplikovana
23. máj 2022

aaale prosim ta, snad si nebudes robit vrasky kvolu takemu cloveku. Len debil moze opisovat svoje byvale ako boli uzasne obdarenne. Na co si vlastne citliva? Zablokuj ho a budes mat pokoj. Takeho cloveka v zivote nepotrebujes. Uvedomujes si vlastne, nezmyselnost toho co ti vypisuje? Pisem este raz: za jeho spravanie nie si zodpovedna. Preco ti to pise? Lebo je podla mna nevyzreta osobnost a robi mu dobre hadzat vinu na niekoho druheho, aby zakryl vlastnu neschopnost dospiet. Najlepsie je ignorovat.