Žarty o svadbe

harperka
17. okt 2022

Rodinny známy sa chválili že budú mat už druhu svadbu k tomu sa pridal otec partnera že snáď aj on sa dočká další rok svadby a nato sa partner zapojil že to teda nehrozí úplne posmešne mi o tom rozprával a náramne sa natom bavil a tak rozmýšľam za koho má vlastne má po tom čase ...

zooeynka
17. okt 2022

A v com by si potrebovala poradit?

viestta
17. okt 2022

Stačí sa ho spýtať. My mu do hlavy nevidime

pribinak
17. okt 2022

@harperka však sa ho to priamo opýtaj za koho Tá má

s_o_n_i_k_e
17. okt 2022

Záleží, či hral pred nimi formu, alebo je takýto aj v súkromí, keď ste len Vy dvaja. Ak si robí posmešky z niečoho kam chceš smerovať, tak musíš sama si povedať, či stojí za to, prípadne by som mu povedala svoj plán do budúcnosti a uvidíš jeho reakciu, žiaľ ak nemáte spoločný cieľ bude lepšie ísť a hľadať pána Božského.

midka
17. okt 2022

ako dlho ste spolu?,,, je potrebne si hned na zaciatku povedat, ci planujete svadbu,, alebo Vam staci len zit len tak - volny vztah....

zmrzlinka2021
17. okt 2022

Neviem ako dlho spolu chodíte, ale do dvoch rokov chodenia by ste mali mať ujasnene, čo vlastne chcete, či sa rozísť alebo sa vziať. To sa o manželstve vôbec nebavite?

Treba normálne sa o Tom baviť, inak priateľ ťa len využíva. Všetko bez záväzkov a dôležitých rozhodnutí

mikadooo
17. okt 2022

@harperka chceš si ho vziať? On teba asi nie. Alebo aspoň nie teraz. Ak sa v tomto nezhodnete, hneď dnes večer sadnúť spolu na gauč a vyjasniť si, čo očakávate vo vzťahu v budúcnosti a prípadne aj v akej budúcnosti (veta "proste niekedy neskôr" sa neráta). A potom si dobre premyslieť, či ste schopní spolu nájsť nejaký prienik vašich predstáv, alebo vlastne ani nie. Možno sa partner zasmial, lebo ani zďaleka na svadbu ešte nepomýšľa (ak ste spolu napr. 2 mesiace, nečudujem sa), ale nevylučuje, že to bude povedzme do 2-3-x rokov. Ak si ťa neplánuje vziať vôbec, lebo je to len zbytočný papier, to je zas úplne iný postoj. Atď. Čiže - sadni si s ním a zisti, prečo mu to prišlo také smiešne 🤷🤷🤷.

kukulienka999
17. okt 2022

@harperka môj muž zadrel tiež niečo podobne, keď sa ho to niekto opytal na rodinnej oslave. Že tsss, Cosi až naprší a uschne, ja v šoku! Asi o mesiac má požiadal o ruku, povedal mi, že vtedy bol zaskočený, v rozpakoch a citil sa trápne, že sa ho to niekto pýta v čase, jed vyberal prsten, tak zadrel hento. Možno aj tvoj v strese ani nevie čo povedal 😁

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kukulienka999
17. okt 2022

@rony2255 chlapi sa fakt boja opytat sa, ale uvidis, ked sa ta to opyta budeš sama v rozpakoch 😁

andreatytler
18. okt 2022

@harperka No vidis, presne takto sa zmenil moj nazor na svadbu. Dovtedy som bola toho nazoru ze svadbu nepotrebujem, ale ked sa zacal na verejnosti o nasom vztahu vyjadrovat ze spolu iba chodime a pritom sme spolu uz asi 2 roky zili, tak som si uvedomila ze sa mi nepaci byt iba frajerka a chcem byt viac.
Postav toho svojho pred hotovu vec. Vysvetli ako to citis a co potrebujes a cakaj na jeho reakciu.

eliskadad1
18. okt 2022

no tak takáto reakcia by sa ani mne nepáčila, povedala by som mu, že proste za čo ma má, že načo je so mnou, keď takto rozpráva, treba narovinu ;)

adonish
19. okt 2022

@harperka rozumiem jeho reakcii, tieto otazky su sakra neprijemne. Spytaj sa ho ako vidi Vasu budúcnosť. Moze hrať pred nimi len formu. Otazky typu "kedy bude svadba" a "kedy bude dieta" su absolútne netaktne. Mna tiez, ked sa to niekto spyta, tak bud odpoviem, ze nehrozi alebo bude v stredu. S priateľom sme spolu 5 rokov, mame 2 deti, spolocny dom. O svadbe sme sa vela rozpravali,ja sa moc vydavat nechcem (uz som bola a to tiez boli tieto blbe otázky a pri rozvode vykricane, ze ho k tomu dotlacili obe rodiny- brali sme sa po 7 rokoch), ale tak raz mozno, necháme sa prekvapit, co budúcnost prinesie.