Zdravím ,mate niekto s týmto podobný problém ? Popripade ako proti tomu bojovať dakujem !
zmeň partnera. pravdepodobne sa tento k tebe správa tak, že ti dáva dôvod na podozrievanie.
Z 2 viet ťažko zistíme tvoj problém. Buď máš problém so sebavedomím alebo ti priateľ na to dáva dôvod. Napíš viac.
@grof_monte_christo No predtým než som sa sním dal do vzťahu mal styk s jednou čajou , pritom ten den som tam mala ja prísť len som nemohla kvôli zdr. stavu. Následne mi to ten den povedal ale nevedel že to tak budem brať kedže nie sme spolu, potom sme travili vela času a sme sa zalubili avšak musel odísť na mesiac preč a vkuse mám nejaké pochybnosti...
ak ste ešte oficiálne nechodili, tak mal na to právo, ako sa hovorí. ak ste si ani len nepovedali, že to skúsite, ale dohodli ste si iba stretnutie.
Čo je to styk s jednou cajou? Mal len sex s inou ženou, aj keď ste sa vy dvaja už poznali a ešte ste spolu nechodili? On sa v tom období o teba už zaujímal? Inak muž, ktorý je otvorený jednorazovkam mi je nechutný bez ohľadu na to, či je s niekým vo vzťahu alebo nie je.
Othelon od Plzaka. Vratane cviceni.
Styk s čajou - ornitofil 😂 nebrať!
Ako sa @grof_monte_christo pýtal, stretávali ste sa už? Zaujímal sa o teba? Podľa mňa, keď máš takého kaňoura, že si rád dá aj nejakú jednorázovku, noo.... ako ja nehádžem všetkých do jedného vreca, ale záleží od okolností tejto situácie. Ak ti nedáva dôvod na žiarlivosť, potom si to ty, kto to musí prekonať, sama, racionálne, nepodliehať emóciám a katastrofickým scenárom, ktoré sa ešte nestali
Opýtaj sa ho, ako by to zobral on, keby sa to stalo opačne. Ty by si si to rozdala s niekým, lebo on by v ten deň bol akurát chorý a nemohol by prísť. A ty by si sa mu s tým priznala. Tiež by to zobral v pohode, že veď ste spolu ešte nechodili? Nemal by takisto problém ti dôverovať, keď vie, že jednorazovka pre teba nie je žiadny problém?
Poviem za seba - ak už poznám osobu, ktorá mi je sympatická poprípade som už zaľúbená - som podvedome verná bez ohladu na to či sme spolu alebo nie. Očakávam to aj opacne. Mne je srdečne jedno aký bol dátum, keď city tam už dávno mali v tom čase byť. Už dávno mal mať oči len pre mňa. Či sme sa dali dokopy 1.januara alebo 2. januára je nepodstatné. Nepoznáme sa deň ani dva, keď sa dávame dokopy. Poznáme sa dlhšie, randíme spolu, stretávame sa..Tie deadliny nikdy nepochopím, že nemali sme ešte vzťah, tak môžem spať s inými. Čisto racionálne áno, ale emocionálne to tak nefunguje. Zaľúbený človek sa nedokáže vyspat s inou, keď jeho novy vzťah je už na spadnutie a je otázka času kedy sa zoficialni. Na mňa to pôsobí tak, že ešte chcem rýchlo na poslednú chvíľu skúsiť s niekým iným niečo nez sa oficiálne zaviažem. Ale to nie je láska.
@grof_monte_christo Ďakujem , skúsim sa opýtať ked opäť zabrdneme k tejto téme .
Polož si otázku, čoho sa bojís. Bojis sa, ze si najde inú?