Ahojte, ako ste zistili, že ste zamilované? 🙂 Aká je podľa vás tá "pomyselná" hranica kedy ste už "v tom"? A ako u vás začal oficiálne vzťah? Povedali ste si to alebo prvá pusa/sex či prvé ľúbim ťa? Podeľte sa o svoje začiatky 🙂
Ani ja neviem ten moment, kedy som už bola vo vzťahu. Písali sme si, potom sa párkrát stretli, a zrazu som sa k nemu sťahovala 😃
@neviditelnypes to si teda "zabil"
Ani u nas nezacal vztah nejako oficialne. Dlho sme boli kamarati, postupne velmi blizki kamarati a tak nejako spojito to preslo do vztahu. Nemali sme tym padom nikdy ani ziadne vyrocia, az neskor vyrocie svadby.
Ale ze je manzel niekto vyznamny v mojom zivote, mi bolo jasne velmi rychlo. Davno pred tym, nez sme chyrovali o vztahu, som mala pocit, ze ostatni chlapi uz nejako nemaju sancu.
A pamatam si jasne na moment, ked som sa pri nasom druhom stretnuti nejako nanho zadivala a nieco sa vo mne doslova pohlo. Zaklad zamilovanosti bol asi uz vtedy.
@neviditelnypes asi by som nechcela chlapa ako Roger 😄
Roger mame vztah 😂 to je dobre
Vedela som, že som zaľúbená tak, že mi chýbal, keď sme neboli spolu, že som sa o ňbo bála, keď niekam išiel, že som mala ten príjemný pocit v bruchu, keď sme trávili spoločný čas.
Nikdy sme si nepovedali, kedy presne začal náš vzťah, ťahali sme to pár mesiacov ako kamoši. A aj keď ja som mala 17 a môj teraz už manžel 22, ja som spravila ten prvý krok, keď som mu dala prvú skutočnú pusu. Neoslavujeme žiadne presné výročie (začiatku vzťahu), len mesiac. Teraz už oslavujeme len výročia svadby.
My s mužom nikdy neoslavujeme výročie, lebo nemáme aké. Svadbu sme nemali a začiatok vzťahu tiež nevieme jednoznačne povedať, začalo to tak nejak postupne. Ale teda, od tu spomínaného Rogera má ďaleko, vie, že máme vzťah. 😄
@h2 si si ista? 😂
@pralinka25 😁 Dobrá otázka, istotu človek nemá nikdy. Ale tak, dúfam, že je to tak.
@h2 tak vidis ako to ma roger. jeden nikdy nevie 😅
Nikdy sme si to nepovedali a sme spolu 15 rokov. Ja som nikdy nepotrebovala vediet datum/moment/presnu situaci od kedy som zadana. Proste som citila, ze som zadana a tak som aj konala.