Už sa vám stalo že ste sa bezhlavo zamilovali a začali ste spolu žiť a zistili ste,že váš partner je na úplne inej mentálnej úrovni?
Sa sama seba teraz pýtam ako som mohla skončiť s takým debilom. Niežeby bol zlý ale on si ide svoje sám niečo navrhne potom akokeby na to zabudol alebo ja neviem ako keby ani nič nepovedal a celkovo vo veľa situáciách zisťujem že je úplne hlúpy a nestíham sa čudovať vzhľadom k tomu že je o 15 rokov odomna starší tak mám dosť niekedy. Niekedy aj prekvapí a v niektorých veciach je zručný a šikovný ale uvedomujem si že na život to s ním asi nedám .
Ano stalo sa mi to...3 mesiace som myslela ze chodim so skvelym chlapom a zacali sme spolu byvat a hned som zistila ze to nepojde. Dala som sancu no po case som zistila este aj to ze pise inym atd..nedovera ma konecne donutila nadobro to ukoncit a teraz sa sama seba pytam ako som sa mohla nechat tak oblbnut niekym
To s mojim muzom byvas ci co?😂 srandy bokom, pokial si myslis, ze je debil, tak to spolu ircite daleko nedotiahnete, zbytocna strata casu. Na jednej strane nikto nechce byt ponizovany, ze je debil a na druhej nikto nechce mat pocit, ze zije s debilom
Myslim ze zalubit sa do niekoho nie je hanba a dovod na neskorsie vycitanie si niecoho. Aj ked sa casom ukaze, ze ste prilis rozdielni na trvacny vztah. Je to prinajhorsom skusenost, ktora vas obohati.
Áno, ale zbadala som to rychlo a nezacala s nim zit. Celkovo som necestovala po chlapoch a podnajmoch ako chripka 😃
neboj sa, takých je tu isto viac ako si myslíš...😉