Zaľúbil som sa do kolegyne

chlapec12345
29. aug 2024

Síce je tu asi 99% žien ale skúsim sa spýtať.
Čo mám robiť ak som sa zamiloval do kolegyni v práci a začína ma to dostávať do šialenstva. Neviem sa nič sústrediť už ani na tú prácu. S kolegyňou vychádzame veľmi dobre sem tam aj flirtujeme ale tu to končí. Celá firma si myslí že spolu niečo máme kedze sme v práci nonstop spolu lenže skutočnost je iná🤷‍♂️ ale mimo práce sa so mnou ani nechce stretnúť vždy ma nejakú výhovorku. Neviem čo si o tom myslieť a ako sa z toho vymotať 🤯 Zamotala mi hlavu.

gerber58
29. aug 2024

@chlapec12345 tak, že na nič vážne sa necíti, ale flirt jej nevadí. Aby si sa ešte nedozvedel, že ma manžela ktorý si ju doma nevšíma a 3 deti na krku.

gribka1
29. aug 2024

Ak to ona necíti, neviem, či sa s tým dá niečo robiť. Môžeš skúsiť neflirtovať, nedávaj jej najavo, že si namotaný. Možno jej to začne chýbať a prejaví sa.

daniela823
29. aug 2024

@gribka1 súhlasím…skús to takto

kinedrilka
29. aug 2024

Kolegyňa vie, že si sa do nej zamiloval? Ak nie, tak by si sa mal trošku stiahnuť, vyskúšať flirtovať s inou a odsledovať si, či jej to začane vadiť. Tak sa dozvies, či má o teba záujem, alebo sa len v práci nudi a ty jej vyplnas ten čas.

drago12587
29. aug 2024

@chlapec12345 gerber58 ma pravdu :D .. ma zly vztah, na krku deti a si 15. minutova zabava v praci.. nič viac .

zelenina1
30. aug 2024

@gerber58 Ak spolu travia vela casu, tak snad vie, ci ma manzela a deti 🙂 .Situacia je podla mna nasledovna - autor je pre nu prijemny sp[olocnik pre zahnanie nudy v praci, ale absolutne ju nepritahuje.... Kazdopadne - chyba je opakovane ju volat von po praci a dostavat stale odmietave stanovisko. Zavolat ju mal len raz. Teraz je pre nu nezaujimavy zalaskovany trt, ktoreho ma ako istotu.

slovakboy
30. aug 2024

@zelenina1 mozno ju trochu priťahuje keď s ním flirtuje ale nechce si robiť problémy mimo práce. A až tak ju nepriťahuje aby s ním šla ďalej do riskantneho vzťahu. Ja by som @chlapec12345 poradil najprv sa od nej odpútať a uvedomiť si svoju hodnotu a silu aj sexuálnu bez nej. To je tá rada flirtovať aj s inými. Nie preto aby ona žiarlila. Flirtuj s inou lebo si slobodný a nezávislý. A možno s tou inou to bude lepšie. A možno sa tá prvá rozhybe a dáte sa dokopy. Najprv ale začni u seba a vo svojom vnútri. Žiadna žena nemá nad tebou mať takú moc ak nie je tvoja životná a vybudovaná láska. Ty si pánom svojho vnútra, ty rozhoduješ komu ho dáš a ak ten druhý nechce, uvedom si svoju hodnotu.

chlapec12345
autor
1. sep 2024

Určite nemá žiadne deti ani manžela. Najhoršie je na tom to že sme v rovnakom veku dobre si rozumieme v práci snou musím úzko spolupracovať. Vždy si hovorím že nikdy spolu nebudeme že nieje premňa ked sa tak chová ale neviem si pomôcť aby som ju nemal vždy v hlave 😢 Veľmi tažko sa dá zabudnúť na človeka s ktorým musíš minimálne na tom pracovisku byť.

janulka1802
1. sep 2024

@chlapec12345 veď ju pozvi na rande, kávu, do kina, keď je nezadaná.

janulka1802
1. sep 2024

Jaj, teraz čítam, že mimo práce nemá záujem. Tak buď to ešte skúsiš aj napriek tomu alebo sa s tým proste zmier, že z toho nič nebude.