Síce je tu asi 99% žien ale skúsim sa spýtať.
Čo mám robiť ak som sa zamiloval do kolegyni v práci a začína ma to dostávať do šialenstva. Neviem sa nič sústrediť už ani na tú prácu. S kolegyňou vychádzame veľmi dobre sem tam aj flirtujeme ale tu to končí. Celá firma si myslí že spolu niečo máme kedze sme v práci nonstop spolu lenže skutočnost je iná🤷♂️ ale mimo práce sa so mnou ani nechce stretnúť vždy ma nejakú výhovorku. Neviem čo si o tom myslieť a ako sa z toho vymotať 🤯 Zamotala mi hlavu.
Ak to ona necíti, neviem, či sa s tým dá niečo robiť. Môžeš skúsiť neflirtovať, nedávaj jej najavo, že si namotaný. Možno jej to začne chýbať a prejaví sa.
@gribka1 súhlasím…skús to takto
Kolegyňa vie, že si sa do nej zamiloval? Ak nie, tak by si sa mal trošku stiahnuť, vyskúšať flirtovať s inou a odsledovať si, či jej to začane vadiť. Tak sa dozvies, či má o teba záujem, alebo sa len v práci nudi a ty jej vyplnas ten čas.
@chlapec12345 gerber58 ma pravdu :D .. ma zly vztah, na krku deti a si 15. minutova zabava v praci.. nič viac .
@gerber58 Ak spolu travia vela casu, tak snad vie, ci ma manzela a deti 🙂 .Situacia je podla mna nasledovna - autor je pre nu prijemny sp[olocnik pre zahnanie nudy v praci, ale absolutne ju nepritahuje.... Kazdopadne - chyba je opakovane ju volat von po praci a dostavat stale odmietave stanovisko. Zavolat ju mal len raz. Teraz je pre nu nezaujimavy zalaskovany trt, ktoreho ma ako istotu.
@zelenina1 mozno ju trochu priťahuje keď s ním flirtuje ale nechce si robiť problémy mimo práce. A až tak ju nepriťahuje aby s ním šla ďalej do riskantneho vzťahu. Ja by som @chlapec12345 poradil najprv sa od nej odpútať a uvedomiť si svoju hodnotu a silu aj sexuálnu bez nej. To je tá rada flirtovať aj s inými. Nie preto aby ona žiarlila. Flirtuj s inou lebo si slobodný a nezávislý. A možno s tou inou to bude lepšie. A možno sa tá prvá rozhybe a dáte sa dokopy. Najprv ale začni u seba a vo svojom vnútri. Žiadna žena nemá nad tebou mať takú moc ak nie je tvoja životná a vybudovaná láska. Ty si pánom svojho vnútra, ty rozhoduješ komu ho dáš a ak ten druhý nechce, uvedom si svoju hodnotu.
Určite nemá žiadne deti ani manžela. Najhoršie je na tom to že sme v rovnakom veku dobre si rozumieme v práci snou musím úzko spolupracovať. Vždy si hovorím že nikdy spolu nebudeme že nieje premňa ked sa tak chová ale neviem si pomôcť aby som ju nemal vždy v hlave 😢 Veľmi tažko sa dá zabudnúť na človeka s ktorým musíš minimálne na tom pracovisku byť.
@chlapec12345 veď ju pozvi na rande, kávu, do kina, keď je nezadaná.
Jaj, teraz čítam, že mimo práce nemá záujem. Tak buď to ešte skúsiš aj napriek tomu alebo sa s tým proste zmier, že z toho nič nebude.
@chlapec12345 tak, že na nič vážne sa necíti, ale flirt jej nevadí. Aby si sa ešte nedozvedel, že ma manžela ktorý si ju doma nevšíma a 3 deti na krku.