Záleží mu na mne?

20. máj 2024

Ráno sa mi prihovorí, spýta sa, či budem niečo jesť, či mi spraví čaj. Je ochotný v tomto smere. Je ochotný keď som uňho, aby som tam teda trávila čas aj použila sprchu ak mi treba atď. Raz za deň sa mi zvykne ozvať, aký mám deň. Je ochotný navrhnúť viackrát do týždňa stretnutie, či pomôcť s niečím ak by to bolo v jeho možnostiach. Všetko to znie pekne, všetko to je pekné a predsa sa mi to na ňom páči, oceňujem to a je to tá stránka, ktorá by sa mi na partnerovi páčila. Ale! Ale v podstate tam to končí. Neplánuje somnou budúcnosť, nesľubuje nič. Žije tu a teraz a v minulosti to už chcel viackrát ukončiť. Vzhľadom k tomu dostávam asi dosť, ale vzhľadom k všetkému asi minimum. Som si toho vedomá. Len si tak neviem odpovedať na otázku, či je možné, že by ma mohol mať aspoň kúsok rád ako človeka, keď už nikdy nebude pre mňa možné sa stať viac preňho.

colsami
20. máj 2024

Ano ma ta rad ako cloveka na zabavu a prilezitostny sex bez nejakych zavazkov a planov do buducna.

Ak Ti to tak staci tak bud rada, natolko mu na Tebe zalezi.

Zjavne Ti to ale nestaci, takze otazka znie naco si s nim, ked vies ze buducnost spolocnu nemate ziadnu a uz x krat to chcel ukoncit?

nika3136
20. máj 2024

Nepises ako dlho ste "spolu".
Buducnost ste spolu nikdy nerozoberali? Moze to byt klucove. Aj napriek tomu, ze ti prejavuje naklonnost vo viacerych smeroch to nemusi byt pre teba, ak hladas iny druh vztahu a vtedy to treba ukoncit. Tiez som bola tak slepo zalubena 4r, ten muz je dodnes nezadany a bezdetny, zatial co ja som mala 2 dalsie vztahy a tento treti trva 9r a mame 2 deti.

danica2711
20. máj 2024

tu a teraz sa k tebe chová dobre (dokonca aj sprchu môžeš použiť, čo som nepochopila, že by to mala byť láskavosť), ale do budúcnosti ti nedá nič. To neznamená, že je zlý, je proste taký, budúcnosť s tebou zjavne neplánuje. Ty zjavne áno a tam sa nezhodnete. Takže ak chceš mať vzťah s budúcnosťou, s týmto chlapíkom asi nie. Nemá zmysel sa zamýšľať, či ťa má "aspoň kúsok rád", možno má, ale len tu a teraz, zajtra už možno nie

zmrzlinka2021
20. máj 2024

Má ťa rád ale nelúbi ta. Tu je podstatné, aby ty si si chránila svoje srdce a telo a nerobila mu štetku. A hlavne aby si sa mu nikdy o nič nedoprosovala. To on ako muz ma o teba bojovať, túžiť po tebe, snažiť sa. Tento "ujo" je nevýrazný, taký "bratranec", u ktorého sem tam prenocujes, nič viac. Neviaž sa na neho a chráň seba.

mladenca
20. máj 2024

Tak mozno by si mala zit aj ty tu a teraz, pre tento moment. Je mily, zdvorily, stara sa o teba, zaujima sa o teba, tak naco to riesis? Neviem teda ako dlho ste spolu, ale tipujem, ze asi nie az tak dlho. Zatial by som to moc nesilila, len by si ho mohla odplasit.

alexis617
20. máj 2024

Podľa mňa ťa má rád a dokazuje to skutkami nehnevaj sa ale je to určite lepšie ako keby ti mal slubovať hory doli a figu borovu by dodržal čo slúbil váž si ho a buď šťasná za to akého chalana si stretla

domkakvet
20. máj 2024

Opytaj sa ho na rovinu ake ma plany do buducna a preco to uz chcel ukoncit?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
20. máj 2024

Asi budes u neho len nejakou prechodnou stanicou.