Žienky, myslite že chlapom záleží natom čím sa živíme? Dostala som pozvanie na večeru od jedného doktora z nášho mesta ale pracujem ako čašníčka a mám z toho úplne obavu mu to vôbec povedať
Svoju prácu mám rada, mám aj iné plány ale zatiaľ pracujem takto, je to jedna z naj restik nášho mesta , nie žiadny pajzel ale ajtak ..
Mám obavy
Čo nato hovoríte? Je to len môj blok ?
Ide o to, aké máš vzdelanie a aký je medzi vami vekový rozdiel.
@veronka1996 ale trt.. o to práveže vôbec nejde.
veľa mužov sa riadi heslom : keď do pekla , tak aspoň na peknom koňovi...
ale nie samozrejme každý...😉
@koniarova videli sme sa pár krát v meste a usmievali sa po sebe a potom mi napísal
A prečo sa podceňujes? Lekár je tiež človek. Mal by z teba mať radosť a je na tvoju chválu, že počas štúdia stíhaš aj brigádu. A nemyslím si, žeby mala byt hanba pozícia v práci… uzi si večeru a daj vedieť, ako si dopadla. Držím palce, nech sa nenudíte a máte sa o čom veľa veľa rozprávať…
Mne sa zda, ze viac na tom zalezi zenam ako chlapom, ked sa mu pacis, tak to asi nebude riesit
vieš aký je vekový rozdiel medzi vami a žeby nevedel čím sa živíš - zamestnanie? sa mi nezdá.
vies kolko doktorov ,pravnikov a neviem ako "vazenych" ludi ma za mamy casnicky,predavacky,upratovacky? kazda praca aj ta najspinavsia je dolezita a ak chlap odmietne zenu len kvoly tomu co robi(ak je poctiva praca) ale rovnako aj zena muza-nestoji za dalsie rande
Tak najhorsie ako mozes zacat vztah s je ho hned sprvu oklamat. Normalne by som na tvojom mieste povedala co robis.
Normálne mu povedz kde pracuješ a čo je na tom ? Však nerobíš štetku. A čo študuješ keď sa tomu potom nechceš venovať ?
Nie je to potom strata času ?
Na rande urcite chod 🙂 a uvidis ako sa to vyvinie
Keď sa spýta povieš že študuješ a brigádujes. A zmeníš tému. Nemusíš o sebe prezradiť všetko, prvé rande nie je spovednica 😂
Nechápem, budúca právnička má obavy so stretnutia s lekárom? 😃 Podľa mňa toto muži vôbec neriešia, ak sa im žena páči...
Môj muž je celkom úspešný vo svojom obore, ma výbornú kariéru a plat.. ja som obyčajná žena čo pracuje v logistike, kedysi som pracovala od predavačky po účtovníčku.. nikdy som od neho nepočula žiaden ponos na to kde pracujem, hoci som bola vždy pracovne o dost nižšie ako on.. aj teraz ma podporuje v tom čo robím, hoci to nie jadrová fyzika a dokonca si aj vypočuje moje zážitky z práce..
myslím že každy normálne zmýšľajúci muž má vo výbere svojej partnerky úplne iné priority ako to, akú prácu vykonáva (samozrejme pokiaľ sa bavíme o legálnej práci 😉)..
Tu nejde o prácu upratovačky ci čašníčky ale o intelekt. Mnohé ženy na týchto "obycajnych" pozíciách sú kolkokrat rozumnejšie ako hlavy študovne. Nezáleží vždy na vzdelaní ale na tom aká si. Co z tej VS keď človek otvorí usta a konec?
a preco nepracujes v odbore, napr. ako paralegal? to je skoda, ze pracujes, ako casnicka
@liz_lemon pretože práca čašníčky ma baví ďaleko viac ako práca v advo, nenašla som sa v tom
A o plate ani nehovorím
Keď je to už len rok tak to už ozaj lepšie dorobiť. Myslela som že ešte máš pred sebou viac. Uvidíš k čomu sa dostaneš časom.
Školu si dorob. Nikdy nevieš, čo bude o x rokov. A možno sa ti to zíde v tvojom vlastnom biznise.
Ved ak len studujes, je to tvoja brigada, to je praveze chvalihodne, ze popri studiu pracujes. Skolu dokonci.
Podľa mňa chlap by skôr zle znášal,aj by on zarábal 1000€ a ty 3000€. Aspoň v mojom prípade to tak bolo. Teda nie doslova, lebo nikdy som 3000€ nezarabala 😂 ale o niečo viac ako môj chlap a štvalo ho to.
Ale veď ty nie si čašníčka. Ty si študentka, ktorá si popri štúdiu privyrába, ako čašníčka. To je rozdiel.
Niektorým áno, väčšine nie.
Ak si prirodzene inteligentná, nevidím dôvod, prečo by ste namali byť kompatibilní. Ešte bude rád, že máš zamestnanie, ktoré ho neoberá o 90% jeho partnerky. Možno ti prezradí, že aj on by bol radšej čašníkom, lenže to by znamenalo, že niektoré dámy by nemali záujem, hihi.
Choď na to rande. Neboj, hneď zistíš, či za to stojí. A on nevie, kde pracuješ? Či ako ste sa spoznali?