Poslednou dobou sa cítim trochu blbo . Stále iba počúvam ako niečo robím zle. Najviac od matky a od priateľa...
S matkou nemáme dobré vzťahy do detstva. ( Psychicky ma týrala, nadávanie, manipulácia, vyhrážanie, niekedy fyzické napádanie) S mojím priateľom to není tiež najviac ružový vzťah. Ako nie že by sme si úplne nerozumeli ale skôr si nerozumieme ako vo vzťahu. Skôr je to také kamarátske. Bavíme a rozprávame sa normálne . Bývame spolu. Vyhovuje nám to takto. No lenže všetko začalo tým že som spoznala pred pár mesiacmi jedného muža . Je o 8 rokov starší než ja ( Ja mám 18) spoznali sme sa cez sociálne siete. Od vtedy si píšeme a stretávame sa celkom často . Vlastne chodím za ním stále keď má voľno v práci. Pri ňom som spoznala úplne odlišnú dimenziu toho ako sa ku mne človek môže chovať. Je ku mne pozorný, zaujíma sa o mňa a o moje pocity , problémy. Cítim sa pri ňom naozaj dobre. Samozrejme že sa o tomto mojom romániku dozvedela moja matka. A to už sú reči , že som ku... a že ma aj tak využije iba na sex . Že ona ho chce spoznať čo je to za muža . Pritom viem aká ona je ... začala by ho baliť alebo mu hovoriť o mne blbosti aby ho odstrašila . Ale na druhú stranu sa cítim je robím niečo zlé. Že si dovolím mať pekné chvíle s niekým . Keď mám zároveň ako tak vzťah ...aj keď nie úplne v tom romantickom zmysle . Vôbec neviem ako sa k tomuto postaviť.
@di1234 pri mojej matke je to bežné že mi nadáva . Už ako malému dieťaťu keď som mala 9-10 mi nemala problém nadávať ... Čo sa týka vzťahu ten není ani tak problém keďže si obaja rozumieme a dokázali by sme to ukončiť na kamarátskej úrovni úplne v poriadku. Najväčší problém je zrejme moja matka ktorá je ako stíhačka
@lienka.7 je to skôr spolubývajuci
Treba odísť. Ukončiť vzťah s matkou hlavne. Ona to prežije a ty budeš šťastná. Viem, ľahko sa to hovorí, ale ver mi. Budeš šťastná. To, že je to tvoja matka... No proste ti ubližuje a preto nemáš mať prečo nejaké výčitky voči nej.
Ten tvoj spolubyvajuci ti predpokladam plati najom a stravu a ty chodis obrabat noveho chlapa ked ma on cas. Tak jasne ze mas z toho zly pocit. Si treba urobit doma poriadok, byt financne nezavisla a nebudes musiet riesit v byte chlapa ktoreho uz nechces. Studujes este? Alebo co robis?
Pracuješ alebo študuješ? Alebo je to tak ako sa píše vyššie a ty využívaš služby spolubývajúceho, aby si nemusela žiť so svojou toxickou matkou, ktorá by ťa musela živiť? Lebo máš to asi trochu pomýlené v živote. Neviem prečo by mal tvoj vzťah s matkou primárne obplyvňovať ukončenie/nadviazanie nového vzťahu. Nedáva to žiadny zmysel.
@zooeynka obaja pracujeme a zároveň nás čaká posledný ročník strednej , nájom neplatíme keďže sme v dome .
U koho v dome? U neho? Takze sa s nim nechces rozist, lebo by si prisla o byvanie a cakas, kym si ta starsi nastahuje k sebe. Ale matka ti to chce pokazit, lebo to tvojmu terajsiemu moze vykvavat...
Ajajaaaaaj no dievča počúvaj 🙂 ty sa v prvom rade nesústreď na vzťahy, ale na seba. Na svoju budúcnosť. Si v 3.ročníku na strednej škole a si veeeeeľmi veľmi mladá. Nevyužívaj a nespoliehaj sa na zabezpečenie od muža v tak mladom veku, lebo zle dopadneš. Vzťah, ktorý máš ukonči, lebo ti očividne nevyhovuje a tomu chlapcovi akurát tak ublížiš. Po ukončení SŠ nastúp na VŠ do iného mesta, zabezpeč si internát, nájdi si brigádu a odsťahuj sa od matky. Začni žiť život, naber nejaké skúsenosti a keď budeš dostatočne vyspelá na vzťah, tak ho začni riešiť. Nič ti neujde, uvidíš.
Ale veď ty aj reálne robíš niečo zlé. Máš priateľa, u ktorého bývaš a zároveň sa stretávaš s iným. To je v poriadku? Predpokladám, že s priateľom sa nechceš rozísť, aby si sa nemusela vrátiť bývať k mame. To tiež nie je v poriadku, lebo ho vlastne využívaš.
Najom neplatite....no fajn, ale vies ze v dome sa platia energie? Plyn, voda, elektrika, dane - nic z toho neplatite? Tipujem ze to platia priatelovi rodicia a ty nemas ani sajn kolko take byvanie stoji.....
Hm, to je ale náhodička:
https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/19-rocna-dcera-mi-nechce-predstavit-jej-kamarata/
Ale ty robíš aj niečo zlé. V prvom rade je to ze síce "máš vzťah" teda si zadaná, ale už chodíš za iným. Toto si pories najprv. Nikoho jej predstaviť nemusíš, ale vo vlastnom záujme sú pories vzťah aj toho nového "kamoša".
zas admin vymysla pribehy na pokracovanie 🙄
Aspoň to píšte uveritelnejšie.
Ja už mám dlhšie tušenie, že MK sa tu zabáva na osudoch, možno životných situáciach iných ľudí. Niekedy pred pár rokmi som tu dala anonymnú tému, kde som opísala niečo a hneď v zápäti, niekoľko hodín na to, moja téma ale z pohľadu druhej strany. Dajme tomu som písala o mužovi a téma, že muž píše o žene. Identická situácia. Samozrejme som bola troll pre každého, keďže 2 rovnaké situácie, 2 pohľady, teda z oboch strán, som si istá, že tú druhú temu napísal niekto buď z adminov MK, pracovníkov MK alebo nejaká blbá osoba na MK, ktorá sa vytešuje z osudu alebo nešťastia toho druhého 🙄
Niekedy mam tiez pocit, ze to tu z redditu kopiruju, lebo na YTshortoch mi obcas nico vyskoci, tak ak ma to zaujme, tak si vypocujem cely pribeh. A zrazu o par dni na konovi to iste citam. Ze napriklad rodicia vzdy uprednostnovali sestru, ta vzdy zviedla priatela dotycnej a teraz jej chce tiez pokazit vztah. A o par dni podobna tema, ze sestra ide po priatelovi.
Tvoja matka ma zial pravdu. Panko vidi mladú žabu, nešťastnú a nezrelu tak sa hra na tvojho psychológa a kamaráta… zial je to tak. Ale to zistíš az casom, teraz je to aj tak jedno, ale Radim ti ako Starsia a skúsenejšia ten starší ta len balamuti ked vidi ako si na tom.
@majka99999 to su take klasicke telenovelove pribehy, alebo z romantickych knih, kto cita.
Ale veď robíš niečo zle...od jednej tyranky si odišla k druhému u koho vlastne bývate?a ešte si to komplikuje s ďalším...s prvým sa rozídes, začneš si s druhým nebude to dobre a kam pôjdeš bývať k mame?najprv si ujasniť či chces...človek, ktorý to nemal dobre je najviac náchylný vhupnut do nepersektivnych vzťahov
Stary ta chce vyuzit a ty si mu to uverila a byvat u priatela, lebo nemas kam ist, tak to si na najlepsej ceste skoncit velmi zle.
Keď máš “ako tak vzťah” prečo ten vzťah neukončíš? Máš 18 rokov. Takto chceš žiť? Čakáš, že sa niečo zlepší? Zo dňa na deň? Pracuješ? Študuješ?
Čo sa týka tvojej mamy, pokiaľ by so mnou takto komunikovala a správala by sa ku mne s takýmto disrešpektom úplne by som ju zo dvojho života odstrihla. Buď sa k tebe bude správať úctivo (nielen deti sa majú správať pekne k rodičom, ale aj rodičia k deťom), alebo proste fuck off. Je mi ľúto. Ako ti môže len tak povedať, že si kur.a preboha.