Vsetkym čitateľom prvorade prajem krasne Vianoce a hlavne stastne neviem ako to tu napisat aby ste ma pochopili ale mam vztah no zahľadel zamiloval som sa do druhej zeny a ktora patrí do kruhov rodiny z inej strany a citim ze ona sa zamilovala do mna pohlady rozprávanie a vsetko tomu nasvedčuje a ja neviem ako dalej dostala odomna aj darcek pod stromcek ostala prekvapená velmi ale sam neviem ci sa jej vlastne pacil mozno Ano mozno nie neviem len pre mna ona je naprosto dokonala a to co sa deje medzi nami ta chemia a vsetko ide ma z toho jebnut ked ju vidim citim jej vôňu tak to vo mne bucha ako keby ste jebali s kladivom o koľajnicu no velmo tazke stavy a ja neviem co robit len je to vsetko take zlozite strastne ze som v koncoch
Kedze je to rodina a partner niekoho z rodiny - ruky prec, stretavat sa co najmenej, zabudnut... v zaujme teba a aj jej...
no.. u susedov je vzdy trava zelensia... aj tebe sa zda?drz sa svojej.. ona svojho.. problem vyrieseny.
Aj ja som v koncoch z tvojho vyjadrovania... Daj jej prečítať čo a ako si napísal a hned budeš mať problém vyriešený.
Zelam ti, aby ti nabuduce jezisko priniesol interpunkciu.
@vanilkovazmrzka to nebude len interpunkciou ale celkovo je to hala bala popísané ani hlavy ani päty to nemá🙂 príde mi ako keby si vypil pár štamperlov a išiel vypisovať na net hovadiny
@liusa82 ja neviem, stratila som sa niekde v polovici 😃
Podla vyjadrovania odhadujem pobliznenie. Co si jej kupil?
???
Bože, chlape.. Píšeš, akoby si mal 15 rokov a práve sa ti zobudili hormóny 🙈🙈🙈. Zblbol si sa, chémia, motýle v bruchu... No a? Daj si studenú sprchu a prestaň vyhľadávať kontakt, nakoľko sa dá. Ak sa nedá (ze ste v práci) tak si proste zapni rozum a uvedom si, ze si zadaný a ona tiež.
To nie je láska, je to len očarenie. A každý dospelý má(mal by mať) v hlave okrem očarenia aj rozum a ten zapnúť teraz. Začni sa venovať viac svojej žene, deťom (ak máte) a očarenie ta prejde.
Hras sa s ohnom. Aby si sa nepopalil. A este si aj taky somar, ze jej kupujes darcek.
ale no tak, chlapče... príliš veľa ťažkých jedál večer, nemôžeš spať? To prejde, a keď bude cez prázdniny zase veľká nuda, povenuj sa gramatike, hlavne interpunkcii
Zahladiet sa môže úplne každý, aj zadaný do zadanej. Len v tvojom prípade akoby úplne absentoval rozum, emocie ťa totálne prevalcovali. S tým darčekom si veru nespravil dobru vec, chces posúvať tento váš kontakt na vyššiu úroveň a ani len nevieš, či z jej strany to nie sú len obyčajné sympatie. Ten moment prekvapenia z jej strany asi hovorí za všetko. Nečakala to, lebo nevie, čo si má o tom vlastne myslieť. Keby bola aj ona do teba zamilovaná, reagovala by inak, to by si cítil.
Podla toho ako to pises, tak mi to pride tiez ako pobluznenie a nic vazne.
Najideálnejšie"odhladieť sa"
Urcite si sa zamiloval? Nie je to len pobluznenie? Ono je to aj v hlave. Dostanes sa len tam,kam tomu dovolis zajst. Fantazirovat mozes,ale musis vediet,kde je hranica. Mas zenu,s deuhou si daj pokoj. Sympatie voci inej mozu byt,ale nenahovaraj si nic. Mozno je len mila a ty si to zle vysvetlujes.