Zadaný milenec

5. apr 2024

Hned na zaciatok napisem,ze k sexu nedoslo. Akonahle som zistila ako sa veci maju,som stopla stretavanie sa. Preco chlapi,ktori maju rodiny riskuju s milenkami? Spoznala som jedneho,ktory mi tvrdi,ze doma so zenou nic nema,zije s nou len kvoli detom. Nie je to smiesne vyhovarat sa na deti? Pritom mi je jasne,ze doma ziju normalne. Len svojim milenkam hovoria nieco ine. Ja som ho odmietla a on nema problem najst dalsiu,ktorej nebude vadit status milenka,pojde aj jej len o uzitie si. Preco sme my zeny k sebe tak hnusne,ze si kradneme muzov? To sa ziadna nezamysli ako by sa ona citila,keby ju muz podvadzal? Ako moze niekto roky zit a prihliadat na muzove nevery. Lebo neverim,ze to zena doma nevidi. To ozaj kvoli pohodlnosti,ze ma chlap doma prichyli aj s detmi,z pohodlnosti,ze sa nechcem stahovat,ostavaju zeny radsej s rakymito hulvatmi a prehliadaju kazdy jeho preslap? Zeny nemaju ziadnu hrdost,sebauctu?

huginko
5. apr 2024

prečo vravíš, že mi ženy si kradneme mužov? však v prvom rade muž rozbíja rodinu, je neverný

autor
5. apr 2024

@huginko Ak ide zena vedome do postele so zadanym chlapom,je to pre mna taka ista chudera ako ten chlap

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janica_
5. apr 2024

@huginko kamarat hovori Ked suka neda, ani pes si nevyskoci… a ma svatu pravdu. Aj ked je zena nezadana a chlacholi sa tym, ze ved ona ma svedomie ciste, nikoho nepodvadza tak je to len sebaklam ze je to takto ok. Neodsudzujem to, existuju vseliake zivotne osudy, ale spravne to nie je. Mali by sa dat dvaja dokopy, ak maju doriesene veci

ibrunova
5. apr 2024

Pletieš viac vecí dokopy. Žena veľakrát nevie, že jej priateľ je ženatý, a takisto veľa krát vlastná manželka ani len netuší, že ju muž podvádza.

fido69
5. apr 2024

Môjho starého otca žena sama vyhnala za frajerkami, lebo 10 detí jej stačilo 😉
A udržiaval sa v kondícii hodne dlho. Je to neuveriteľné, ešte ako 70 ročný behal v meste za frajerkami. Pamätám si to, pretože ma brával so sebou. 😊

Ženy potrebujú každú chvíľu čúrať. Muži sa zase potrebujú vystriekať. Buď striekajú doma alebo mimo domova. Tak je to v prírode zariadené a proti prírode sa bojovať nedá. 😉

hugger
5. apr 2024

Vedecké výskumy z údajov v zoznamovací aplikáciách hovoria jasne: 80% žien ma záujem o top 20% mužov. Nutným dôsledkom toho je že ženy sa budú o kvalitných samcov biť niekedy aj na úkor morálnych štandardov.

Skôr porozmýšľaj prečo máš potrebu súdiť tie ktoré sa pre rolu milenky dobrovoľne rozhodnú. Nie je to protizákonné a tie morálne štandardy ktoré predpisujú monogamiu existujú menej než 2000 rokov, oproti tomu v polygamii nás živočíšny druh existoval viac ako 2 milióny rokov.

sevrin
5. apr 2024

"Preco chlapi,ktori maju rodiny riskuju s milenkami?"
Zrejme to bude chyba manželiek, ktoré nedostačne vyplnia voľný čas svojim manželom a tí potom majú čas behať za frajerkami. Dáva to logiku, nie? 😁

autor
5. apr 2024

@sevrin A ked je chlap na tyzdnovkach? To zena neovplyvni.

fido69
5. apr 2024

Ešte ponúknem pohľad na milencov a milenky viac než 70 ročnej babky u ktorej som kedysi býval.

Ženy majú milencov a muži majú milenky. Veď je to normálne. Žien je viac. A to majú chodiť po svete a hekať ako nadržané kozy? 😊

thirstymonk
5. apr 2024

Treba sa vedieť ovládať. Mám 31 rokov a v živote som nesexoval s nikým okrem mojej manželky... Myslíte si, že mi niečo k šťastiu chýba? Je to proste chyba na obidvoch stranách. Na strane milenky aj na strane ženatého muža...

jaaankaaaa
5. apr 2024

@hugger Tu ale nikto nehovorí, že monogamia je správna alebo nie. Ale ak raz manžel sľúbi žene vernosť v dobrom aj zlom a potom si nájde frajerku je to k.... Rovnako ako tá žena, čo to s ním ťahá.
Veď kto nechce žiť v monogamnom vzťahu, nie je do toho nútený, ale nech aspon neodrbava partnara/rku.

portret7
5. apr 2024

Nesud, nevidis im za dvere, nevies okolnosti. Myslis, ze zeny nemaju milencov?

la_dolce_vita
5. apr 2024

Toto je uplne zbytocne riesit. Nevera vzdy bola a aj bude. Ludom nieco doma chyba, hladaju to inde a nie kazdy sa chce rozviest. Zeny v roli milenky to maju rozne, zalubia sa a cakaju na rozvod milenca alebo su rady, ze aspon nejakeho maju. Zivot je pestry a zlozity, my to nevyriesime 🙂

retatka
5. apr 2024

A hlavne tito muži ,ženy by mali ostať single keď im monogamia nič nehovorí ,poza chrbát klamú.Len oni si držia doma istotu ,odskakujú si,či dokonca budujú iný vzťah .Morálne dno ,bez charakteru a hádam iich karma dobehne alebo si to neskôr skúsia na vlastnej koži ,v opačnom garde …

sevrin
5. apr 2024

Keď je chlap na týždňovkách, je to horšie, ale tak doma má ženu a deti, tak načo si robiť problémy? Ja im nechápem, ja som to nikdy nezažil.

monikkatt
5. apr 2024

Jaj zase tie iste dristy ze ked suka neda.. a chlapovi tlaci testosteron na mozog... 🤦‍♀️ to je akoze ospravedlnenie? Chlap ktory podvedie je proste k*kot..

domkakvet
5. apr 2024

Pre mna je zadany chlap stopka.

szpj
5. apr 2024

viem aj o takom prípade , v ktorom žena prišla na neveru tak že ich načapala spolu. Momentálne sa rozvádzajú , on sa chce rozviesť ale ona nie. normálne som tomu neverila že on si našiel milenku , ona chce ostať s ním kvôli deťom a verí že sa vráti domov. A chlap si užíva , býva s milenkou tak pochybujem že sa vráti k zodpovednosti a povinnostiam

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fido69
5. apr 2024

Keď sa riešia tieto vzťahové problémy vždy si spomeniem na úvodnú scénu z komédie Trainwreck / Vykoľajená 😇

https://www.youtube.com/watch?v=lEcrVgTegB0

(je to v eng. Zapnite si titulky a nastavte automatický preklad do slovenčiny.)

monikkatt
5. apr 2024

@chodec15 ale prosim ta.. aj zeny chcu sexovat, a v poslednej dobe mam pocit ze viac ako chlapi takze evolucia uz je ako vyhovorka "out"
Teraz zacnem podvazat a poviem tomu svojmu ze prepac ale mala som ovulaciu, to vies priroda, musela som 🤷‍♀️🙄
Takze tieto sprostosti ze muzi su tak naprogramovani je dobra blbost.
A aby som vinila ine zeny ze ten moj si neudrzal vtaka v nohaviciach? Fakt? 😄 sak by som ho musela zavret do jaskyne aby som eliminovala nebezpecenstvo ked uz je chudacik taky ovladany prirodou a nemoze za to.
A ze zeny kradnu inym zenam muzov? A chlapi nekradnu inym muzom zeny?
Nemame si co vycitat, kazdy je zodpovedny sam za seba.

qrstxyz
5. apr 2024

Tak ja som mala podobný problém. Tiež ma bývalý podviedol a ešte sa vyhovoril, že to kvôli mne, lebo som ho slabo emočne podporila 🤦 pri tom tá, s ktorou ma podviedol, mala naňho dlhšie zálusk, aj som ho upozornila, že nech sa od nej drží ďalej, ale brala som to tak, že je dospelý chlap a zachová sa rozumne, žiaľ opak bol pravdou. Asi bol na tom psychicky horšie a tá trúba to využila a ešte ho aj poštvala proti mne. Nehádžem však vinu len na ňu, dospelý muž musí byť schopný rozpoznať manipuláciu a odolať jej. Podľa mňa za neveru môžu obaja, aj milenka, aj chlap, ktorý podvádza. Vždy budú nejaké pokušenia, niekedy sa proste aj s polovičkou pohádaš, ale vyriešiť si to majú medzi sebou a nie ťahať kvôli tomu do vzťahu tretieho človeka. A žena, čo si začne s takým chlapom by mala mať na pamäti, že kto podviedol raz, je pri ňom vysoká pravdepodobnosť, že podvedie aj druhýkrát. Keď opadne tá začiatočná fáza vzťahu, kedy ste jeden pre druhého nový a zaujímavý, tak daný chlap začne zas hľadať niekde inde. Mne osobne by to za to nestálo.

juliacenc
5. apr 2024

Za vsetkum vidite len bezhlavy sex. Ale niekedy za tym moze byt aj viac a nakoniec skonci jedno neuspesne manzelstvo a zacne nieco nove a naplnene. Ano ano cakam hejtiky ani ich nebudem citat…

la_dolce_vita
5. apr 2024

@juliacenc moze byt.. mam kamosku, ktoru si milenec po jej rozvode a po case spoluzitia zobral za zenu. Nemala sa zle a ma sa este lepsie a to uz mala po 40tke 🙂

simona92101
5. apr 2024

@sevrin zena ma vyplnat volny cas muzovi?🤦‍♀️

autor
5. apr 2024

Ja pisem o chlapovi,ktory ma permanentne milenky. Rozist so zenou sa nechce,vyhovuje mu fullservis doma

simona20201309
5. apr 2024

Ako môže žena prihliadať na nevery? Asi tak, že tam už dávno žiadne city nie sú a je jej to hlboko vieš kde co jej zakonity manzel robí. Vyhovuje jej miesto kde bývajú, ako človek jej neprekáža, deti sú spokojné a možno ma tiež niekde svojho milenca...
Nesnaž sa pochopiť všetko. Nedá sa to.
Jedna známa svojmu mužovi dokonca založila rôzne účty aby si mohol chatovat so ženami, len aby jej dal pokoj 🤷‍♀️
Paradoxne všetky také páry vyzerajú naoko úplne super fungujúca rodina. A vlastne nie na oko, oni naozaj pekne fungujú, rozumejú si, dovolenkuju, vyletuju, len pichnúť si idú inde

minimie
5. apr 2024

Ja to beriem ako vinu chlapa. On sľuboval vernosť. Mňa raz balil jeden sympaťák. Hral to na nezadaného. Ale sociálne siete sú sviňky, on mal síce len taký anonymný nič nehovoriaci profil, ale jeho žena dávala šťastné fotky seba a dieťatka. On na tých fotkách nebol. Ale ona ho aspoň označila a Instagram mi ju s radosťou ukazoval, že tento profil by sa mi mohol páčiť 😁. Ten chlap doteraz netuší prečo som to tak náhle ukončila, nechcelo sa mi to s ním riešiť. Ale bolo to ťažké, ľúbil sa mi.