Začína ju prechádzať hnev?

10. nov 2024

Asi pred rokom sa somnou jedna moja velmi dobra kamaratka prestala bavit. Vedela som, ze je citlivejsia povaha ale povedala mi vtedy, ze si mysli ze k nej nie som uprimna a ze ma pocit ze ked mi hovori o svojich problemoch tak sa v tom vyzivam. Napisala mi ze mam respektovat toto jej rozhodnutie. Ja som jej po opatovnom vysvetlovani, ze netusim preco si toto mysli a ze to vobec nie je pravda (ale ona len stale svoje, ze ale ano je) napisala, ze dobre teda ale ak jej mozem poradit, nech nie je takto k ludom, ktori ju maju radi. Lebo ze mi krivdi a boli ma to, ale ona ze sa citi velmi dotknuta a uz ma toho dost. Od vtedy sme sa par krat nahodne stretli, ani ma nepozdravila. Z mojej strany bola snaha o vykomunikovanie a zmierenie velmi vela krat, neodpisala, nezdravila sa. Dnes som ju videla v obchodnom centre, isla oproti mne. Pozerala sa na mna a ked som si ju vsimla aj ja tak sa zacala usmievat, ale tak divne. Ako je ten emotikon😏. Chvilu to vyzeralo, ze sa ku mne aj prihovori. Cakala som ze mi mozno napise spravu, ale nie. Mozno to mal byt vysmech, ze som ju vela krat kontaktovala? Ako by ste to brali?

viestta
10. nov 2024

Vsak uz to hod za hlavu. Je to uz rok, ty si sa snazila vykomunikovat ale marne. Povazuj to za uzavretu zalezitost, ci sa tvari tak alebo onak, pozrav a vec vybavena.

rurutiax
10. nov 2024

Kašli na ňu. Asi chcela byť dôležitá.

salamistka
10. nov 2024

Keby bola naozajstná kamarátka, tak rešpektuje to, aká si, prípadne je ochotnä vykomunikovať s tebou to, čo jej vadí a v neposlednom rade dala by ti šancu.

januska12323
10. nov 2024

"Napisala mi ze mam respektovat toto jej rozhodnutie"
Tak to konečne vykonaj a nechaj ju na pokoji.

hugoboss1923
10. nov 2024

Ak ti môžem poradiť, vôbec sa ňou nezaoberaj. Ty si vaše kamarátstvo neukončila. Bolo to jej rozhodnutie, či už oprávnené, alebo neoprávnené. Skúšala si sa jej prihovoriť, no neúspešne. Nezdraví sa ti, nepíše ti, ani ti nezavolá. Skrátka je medzi vami koniec. Treba to prijať ako fakt a viac to neriešiť.

autor
10. nov 2024

Ano viem, ale na toto som sa nepytala, ci ju mam ale o nemam kontaktovat, nekontaktovala som ju uz asi pol roka 🙂 moja otazka znela, co by ste si myslela o tom divnom vyraze tvare, keby ide oproti vam niekto kto sa cely cas tvari ze ste mu brutalne ublizili a nevie sa na vas ani pozriet a zrazu toto.

hugoboss1923
10. nov 2024

Ako sa tvári je úplne jedno, pokiaľ sa ti nezdraví, ani nijak nekontaktuje, je to len letmý pohľad, nič viac.

thereisabear
10. nov 2024

Že ma nemá rada a určite nie sme ani nikdy nebudeme kamarátky.

biba_18
10. nov 2024

dlho ťa nevidela, bola rada že ťa vidí a potom si uvedomí že počkaj počkaj veď ja sa na nu hnevam!!!

danyelia
10. nov 2024

Absolútne by som sa ňou už nezaoberala, kašle na Teba tak Ty urob to isté, vec uzavretá...

viestta
10. nov 2024

Naozaj chces vediet co si myslela? Keby som ja bola na mieste tvojej kamaratky v tejto situacii, tak by som si pomyslela "Tam ide ta truba nechapava. Jasne som jej povedala, ze ma ma akceptovat a ona este pol roka otravovala. Dufam, ze to zas nezacne rozpitvavat. Radsej som mala ist kanalom, tam by nehrozilo, ze ju stretnem..."

earlgrey
10. nov 2024

Nič by som si nemyslela...

cacianka
11. nov 2024

Že je krava korunovaná, a nestojím o priateľstvo s takým vydinutym človekom. Ignor. Také tupelo nepotrebujem vo svojom živote