Začiatok vzťahu

15. sep 2023

Ahojte mam na vás otázku som rozvedená začala som si vzťah po 2 rokoch od rozvodu, pracuje v zahraničí takže stretávanie bude také slabšie, príde na Slovensko možno tak každý druhý alebo tretí mesiac. teraz je to hlavne o písaní a telefonovaní tak sa mu snažím písať každý deň aj ráno keď je prihlásený aj cez obed lenže on si myslí že naňho tlačím ze chce čas takže väčšinou napíšem ja prvá nemal dlho vzťah 5 rokov možno je to tak ze si musí zvyknúť tak teraz neviem ci ja robím niečo zlé

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
15. sep 2023

Myslím, že každý to vnímate a beriete trochu inak a máte iné očakávania od vzťahu... tiež nie som typ, ktorý si potrebuje písať nepretržite, takže čiastočne ho dokážem pochopiť, na druhú stranu, nemohla by som byť pre to vo vzťahu na diaľku, kedy to je jediná možná forma kontaktu.. ak už v začiatkoch padá také, že na neho moc tlačíš lebo mu píšeš, tak by som si otvorene ujasnila vaše vzájomné predstavy o fungovaní na diaľku a tak celkovo a ak nenájdete nejaký prienik, nestrácala by som čas

sashabb
15. sep 2023

Nevidím dôvod písať každý deň, ráno, na obed, večer. Veď to musí byť otravné. Uvedom si, že tam chodí pracovať. Napíšem večer, keď už máme obaja voľno. Má pravdu, silíš to.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajka16
15. sep 2023

Ak sa máš už teraz snažiť iba ty, o čom to je? Toto chceš? Musíš mu písať ty, inak sa neozve. Má pocit, že na neho tlačíš. Jediná možnosť kontaktu sú správy a volanie. Strácaš čas a energiu. Radšej si nájdi niekoho, s kým zažiješ pekné chvíle naživo a nebudeš ty tá, ktorá to udržiava. Toto je celé zle.

svokrinjazykmonika
15. sep 2023

Ja by som si s takým ani nezačala, ten môže mať v každom meste takú čo si s ňou píše, volá a stretne sem tam + ešte prostitútky kade tade. Navyše čo to je za vzťah vidieť sa každé 3 mesiace. Neexistuje nejaké puto alebo lásku až za hrob k sebe vybudovať z pár stretnutí.

vilma7
15. sep 2023

Napísala by som maximálne raz denne, alebo radšej zavolala. Ale pri tej castosti ako chodí na Slovensko by som to asi nechala tak, skôr za vzťah ani nepovažovala.
@chodec15 nemusí to.mat vôbec žiaden dôvod, pokiaľ je v zahraničí. Veľa z nás je vonku a veľa z nás prefeeeruje krajanov. Tiež som bola roky v zahraničí sama a nemyslím si, že som nejaká vadna.

anketkarka
15. sep 2023

Každý druhý a tretí mesiac nie je vzťah ale návšteva. Ja takýchto ľudí nechápem, prečo si niekoho nenájdu v zahraničí, keď tam sú väčšinu svojho času. 🤷 že akože na dôchodku mu budeš dobrá???

marcellka32
15. sep 2023

Vidieť sa 4x za rok? Keďže každé 3 mesiace....to nie je vzťah, to je len návšteva čo odíde

toskanka
15. sep 2023

Vzťah na diaľku je strata času a energie, pokiaľ nie je šanca a vôľa jedného z partnerov na presťahovanie. Udržiavanie vzťahu telefonovaním a písaním nie je možné, je to otázka cca 3 mesiacov, kedy to aspoň u jedného opadne.

autor
15. sep 2023

@chodec15 no ved áno to máš pravdu ale nejak tak sa to vyvinulo ze sme si začali

autor
15. sep 2023

@lindous áno je to tak vnímame to každý inak to je pravda ja chcem byť stále v kontakte keďže nie sme spolu dajme tomu každý týždeň len nejak som do toho vhupla a ani som nevedela ako

autor
15. sep 2023

@sashabb ok ďakujem za odpoveď 🙂

autor
15. sep 2023

@chodec15 nie tam nemá isto žiadny vzťah to viem a neviem proste začali sme si keď tu bol prišlo to samo

autor
15. sep 2023

@bajka16 keď ja som aj tu nejak skúšala ale nikoho som nenašla a keď prišiel preskočila medzi nami iskra a išlo to už

autor
15. sep 2023

Áno dievcata chápem je to ťažké takto vzťah na diaľku a ze sa vidíme len málo ale som sa proste zaľúbila a už to nedokážem stopnúť aj keby chxem teraz lebo už teraz to beriem zle keď sme spolu není

vanilkovazmrzka
15. sep 2023

Po prve, toto nie je ziaden vztah, to je len zabijanie casu.

maruskat
15. sep 2023

V ktorej krajine je? Ty tam nemôžeš ísť za ním Na víkend? Alebo predĺžený víkend? Má v pláne byť dlhodobo preč alebo je to len na nejaký určený čas? Možno v Tom prípade by to mohol mať zmysel..

autor
15. sep 2023

@maruskat áno môžem ísť za ním už si hľadá byť lebo býva na ubytovni aby som tam mohla aj ja prísť za ním niekedy príde on a niekedy zase ja to už sme sa bavili ale až keď si nájde byt

kitycat
15. sep 2023

Zalubena ako taka 15ka a budes chciet to co on nechce. Hladaj inde... s nim si max vrznes ked pride, vtedy sa ozve aj sam

dada558
15. sep 2023

Pracuje tak ďaleko, že nemôže prísť častejšie? Ak by ťa ozaj chcel, tak asi by chodil častejšie, nie? Však, aj dovolenku musí mať. Ja ti poviem moju skúsenosť. My sme spolu s frajerom 4 roky. Pracuje v Zahraničí v Taliansku a chodí vždy na víkend a to ma náročnú prácu. Neviem si predstaviť, že by chodil raz za 3 mesiace. To nie je vzťah, ak sa vidíte len pár krát do roka. Hlavne sa na neho nenamotaj, lebo potom to bude horšie. Nerozprávala si sa s ním, že prečo nechce prísť na SR alebo nemôže? Alebo je tam len kvôli práci?

bajka16
15. sep 2023

A sním si sa už bavila o tom, či to takto baví jeho? Lebo mňa ako dospelého človeka by toto dosť brzdilo v bežnom živote. Presedieť nad telefónom, celý deň ho nepustiť z ruky. Ďalšia vec ak mu budeš takto vypisovať ráno, na obed aj večer, tak ho to veľmi rýchlo prestane baviť a žiadny byt nebude. Ukončiť to môžeš hocikedy, je úplne jedno aká si zaľúbená. A zaľúbená si do čoho? Či len tak na prvý pohľad?

autor
15. sep 2023

@dada558 no ma to domov skoro 9 hodín takže to sa mu moc neoplatí cestovať cez víkend keby chodí aspoň 1x do mesiaca sa to dá ale takto neviem vôbec

autor
15. sep 2023

@bajka16 zaľúbila som sa do neho no ved to človek nad tým rozmysla a čaká celý deň keď napíše už mu nepíšem ani ráno ani na obed až večer keď príde z prace bud on napíše alebo ja bavili sme sa chce čas aby mi dokázal aj napísať iste veci ze mu chybám a tak lebo ze on je taky ze potrebuje čas no neviem

dada558
15. sep 2023

Moj to ma domov 10 hodin tam a 10 hodin spat. Ono sa vsetko da, zalezi ci sa chce. Ja ti len poviem, že takyto vztah-nevztah nema zmysel a ty sa budes len trapit.

autor
15. sep 2023

@dada558 no to asi áno máš pravdu ale nedokážem to ukončiť stále naňho myslím

domkakvet
15. sep 2023

Ta dialka je velmi komplikovana a realita je alebo bude mozno uplne ina, aby si nestracala cas, ale nehovorim, ze to nemoze vynst, ale uz ten postoj jeho je zvlastny.