Zachovali sme sa správne?

28. jún 2023

Ahojte,

idem si po názor, cca pred mesiacom sme boli pozvaní na svadbu, malo to byť malé posedenie, bez hudby , tancovania, obrad , obed a potom sa pôjde domov, tak nám bolo povedané. Po obede sa však začalo tancovať, chvíľu sme ešte posedeli , rozlúčili sa a išli domov. Ide o to , že mne krátko pred tým zomrel rodič, z toho dôvodu, keď začala hlasná hudba a tancovanie sme išli domov.
Švagriná teraz vykrikuje, že sa ja neviem správať a podobné veci, ona je celkovo veľmi negatívny človek, všetko je jej zlé.

Myslíte, urobili sme správne alebo sa naozaj neviem správať?

Ďakujem za každý názor.

irusa
28. jún 2023

konala si vtedy tak ako si to cítila..určite nemá dôvod ti niečo vyčítať

gabrielkaa
28. jún 2023

Svagrina vie, ze mas smutok?

autor
28. jún 2023

@gabrielkaa áno vie, mne to inak nedalo

viestta
28. jún 2023

Naozaj ta trapi co svagrina hovori? Ona by si dovod na vykrikovanie nasla tak ci tak. Keby ho nenasla, tak si ho vymysli. Netrap sa, spravili ste ako ste to citili a nikomu nemusist nic zdovodnovat.

stellarstar
28. jún 2023

Nerob si z toho hlavu, zachovala si sa správne keď jej to vadí jej problém nie tvoj

gabrielkaa
28. jún 2023

Tak potom jediny, kto sa nevie spravat je prave svagrina. Ja by som spravila na tvojom mieste to iste.

natalka13
28. jún 2023

Aj ja by som odisla.
V tomto pripade nieje nalada na tancovanie.

rorino
28. jún 2023

Zachovalá si sa podľa vlastného vedomia a svedomia,ju môžeš mať na háku,nech si to vykrikuje aj cez rozhlas,nikomu normálnemu by sa nechcelo zabávať,po takej udalosti

h2
28. jún 2023

Aj keby si nemala smútok, tak je úplne v poriadku odísť zo svadby, kedy tebe vyhovuje. Bola si na obrade, aj na obede. A ešte aj potom si chvíľu posedela. Na tvojom správaní nevidím vôbec nič nesprávne, ani nevhodné.

babulkomale
28. jún 2023

Kde to vykrikuje, pred tvojim domom?
Mas ako vzdy dve moznosti. Bud sa na to vykasles, alebo ju budes konfrontovat, narovinu jej povies ze kedze mas smutok, inak sa nedalo a nech sa stara o seba.

miadi
28. jún 2023

@h2 presne. Ani Keby nemala smutok. My zo svadieb odchadzame medzi prvymi este sa mi nestalo ze by sa nad tym Niekto pohorsoval alebo vobec pozastavil. Nech si svagrina vykrikuje co chce normalnemu cloveku je hnet jasne ze len nema autorku rada. A nikoho toto ani nezaujima kto kedy isiel domov ,

lukbe
28. jún 2023

Ak ste to povedali,vysvetlili tým,ktorí vás pozvali,normálne ste sa s nimi rozlúčili,švagrinú do toho nič nie je. Všetko je v pohode. Tak si to cítila. Aj keby si na svadbu nešla,tvoja vec.

queen_mary
28. jún 2023

To bola svadba svagrinej?

Mne ked zomrela mama, svokra mala mat oslavu 60tky o mesiac. A zrusila to. Nebolo podla nej vhodne oslavovat, ked mne zomrel rodic. Cize tym myskim, ze tvoja svagrina ta mala podporit, a nie toto.

Keby sa to stane napriklad mne, tak muzova rodina by sa tiez nezostala na tej svadbe zabavat, ale isli by domov.

Oslavila azcca o pol roka.

autor
28. jún 2023

@queen_mary nie svagriná je slobodná

toskanka
28. jún 2023

@autorka U nás je na svadbe zvyk sa so svadobným párom pred odchodom rozlúčiť, poďakovať sa a prip. vysvetliť skorší odchod. Boli ste pred odchodom za nimi alebo ste len odišli?

tykat
28. jún 2023

...a asi aj slobodná zostane keď je taká trubka 😀

ema22270
28. jún 2023

Pokial ste sa normalne slusne rozlucili, je to uplne v poriadku. Nam sa stalo na svadbe, ze manzelova sestra s manzelom a aj synom a jeho priatelkou odisli bez rozlucky, ked sme na 10 min odisli uspat nasho syna. Takze, pokial ste sa rozlucili je to ok 🙂

domkakvet
29. jún 2023

Urobili ste spravne.