Začali by ste si so susedom?

31. dec 2024

Mam slobodneho suseda, byva hned vedla. Su tam sympatie z oboch stran, ale desi ma predstava, ze by som bola stale pod kontrolou, ze moze kedykolvek zaklopat a vidiet ma v stave, v ktorom nechcem byt videna. A keby to nevyslo, nevedela by som sa mu vyhnut, musela by som ho stale stretavat. Zacali by ste si so susedom?

veronika_sk000
31. dec 2024

nikdy 😃

anonym0001
31. dec 2024

Asi tiez nie, z rovnakych dovodov, ako pises.

biglovemom
31. dec 2024

Nie

oblaacik
31. dec 2024

Asi nie 🙂 moje kamosky vzdy vraveli ze by si nikdy nezacali s kolegom, susedom resp s niekym koho by si stretavala casto aj ked by to nahodou nevyslo. Ja som ich nepocuvala a zacala som si s kolegom. Skoncilo to a naozaj preto nie je dobra atmosfera medzi nami v praci 🙂 lutujem to.

yelena159
31. dec 2024

Nie

luccija
31. dec 2024

A čo, keď to je ten osudový?🤣asi aj áno len horšie, keď sa rozidete

kristina2412
31. dec 2024

Ale keby to vyšlo nemusíš sa sťahovať , zbavíte sa jednej steny a hotovo 😃ak je naozaj zaujímavý tak by som to riskla, nikdy nevieš kde ťa štastie stretne.

margotka17
31. dec 2024

Moja sesternica sa vydala za suseda na dedine cez cestu oproti býval. Odišli žiť do mesta do bytu, nikto to neriesil, že sú susedia. Chceli sa, vzali sa a všetci sú spokojný.

veronka1996
31. dec 2024

Ja určite áno. Ja som si vždy začala s každým, kto sa mi páčil a kto ma neodmietol.

nynia
31. dec 2024

Ja áno však ak to vyjde raz budete aj tak žiť spolu a nikto slušne nevychovaný nepríde len tak bez ohlásenia takže toho by som sa nebála a ani by mi nenapadlo sa nad tým pozastavovať

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaela329
31. dec 2024

Ježiš, nie😀 Ja som ani chlapa z rovnakej dediny presne kvôli tomuto nechcela 😅

dankabg
31. dec 2024

@didaa ale no, dievča si skrátka nie uzit život 😉 a to myslím v pozitívnom zmysle slova

janai1
31. dec 2024

Čo ja viem, suseda oproti som ešte ani raz nestretla a to tam byvam 2 roky 🤣🤣🤣

ina2405
31. dec 2024

Jasné, že áno.

earlgrey
31. dec 2024

Áno, žiaden problém...😀 ja bežne umývam podlahy v bytovke s rozťahanom tričku, bez makeupu, vlasy hore dole 🤣🤣🤣 presne ako som doma...a koľkokrát ma takto susedia muži videli...aj slobodní...dokonca keď nám prerábali bytovku a boli tam cudzí muži, tak bez make upu, tak ako ma príroda stvôrila som tam pobehovala a čuduj sa svete, jeden feška si dokonca číslo vypýtal 🤣🤣🤣 takže neviem v akej situácii by ma sused mohol vidieť, keď zaklope na dvere...nahá neotváram nikomu, ostatné mi je ukradnuté

galganka
31. dec 2024

Susedov som síce nikdy neriešila, ale zaujalo ma to "videnie v stave, v akom nechcem"... To je aký? Nenamaľovaný? Či aký? 🤔😂 Do svadby sa treba tváriť iba na vhodný stav a potom bum, realita, či jako? 😂😂

anonym0001
31. dec 2024

No dobre, tak keby to bol niekto strasne neodolatelny, napr. Clark Kent alebo Indiana Jones, tak by som to zvazila 😁

janinah
31. dec 2024

Tvoje dôvody sú smiešne,môže ti takto uniknúť muž tvojho zivota.

miadi
31. dec 2024

Znie to tak divne pod akou kontrolou by si sa citila? By si si chcela medzi tym vodit do bytu inych chlapov ? V akom stave nechces byt videna ? Ked mas opicu? Chora ci len tak rano strapata ?Ked mas vztah tak ta vidi v akomkolvek stave. Inak je to dost neuprimne ak ta ma vidiet len ked si namalovana nahodena ta faza randenia sa ma casom posunut do fazy ked ta clovek vidi vo vsetkych formach . Vyhodu to ma ze ked sa pohadate mozes z jeho bytu odist domov hnet a budu to tri kroky. Nevyhoda je len ta ked sa to skonci vzdy ho stretnes na chodbe a tvoj dalsi frajer nebude nadseny ze tvoj sused je ex . Ale tak da sa prestahovat. Zalezi na tebe ci sa ti viac paci sused ci pohodlie tvojho byvania.

katica06
31. dec 2024

Známa je vydatá za suseda asi 25 rokov, nezistíš kým neslúsiš

marcellka32
31. dec 2024

Sme spolu 25 rokov...vieš chlap ťa počas spoločného života uvidí aj: unavenú, nenamalovanu, strapatu, teraz pritvrdim: si chorá, kýbel pri posteli, ty vracias, si spotená, pri pôrode .....takže daj mu šancu, veď keby to nevypalilo dobre, každý máte svoje dvere a potom ti môže byť ukradnutý

dadka1997
31. dec 2024

A preco nie ? Ak su tam sympatie, tak o ten pokus to stojí, a ako myslis, že by ťa nemal vidieť v istých situacich? Pretože makeup nie je všetko

betulinka1
31. dec 2024

Zacala som si. Je to moj uz moj muz. Sme spolu 8 rokov. Bolo to v pohode. Nikto nikoho nestolkoval a teda ked mi priniesol nieco dobre navarene a ja v pyžame, tak zase pohodicka. Praveze to bolo velmi praktické. Zacali sme spolu byvat asi po roku chodenia.

mandzula
31. dec 2024

Pod akou kontrolou myslis? Bojis sa niecoho?

marca12
31. dec 2024

Zacala a preco nie? Pises,ze ak by to nevyslo a co ak to vyjde? Nikdy sa neriadim strachom a obavami. Treba vyskusat a nezahodit prilezitost. Poznam dost ludi,ktori skoncili so susedom. Moj ujo zbalil susedu a vyslo im to. Sesternica tiez ma muza suseda. A ked to nevyjde a co? Zivot ide dalej

sissy27
31. dec 2024

Uplne v pohode. Co je to za stav, v ktorom nechces aby ta videl - mas problem s alkoholom ci drogami, pripadne chodis doma ogrcana ci dos💩? Lebo ze ma niekto uvidi bez makeupu alebo v teplakoch to by ma vobec netrapilo, ved vo vaznom vztahu k tomu skor ci neskor dojde. Alebo budes cely zivot chodit spat o hodinu neskor a vstavat o hodinu skor ako on, aby ta nikdy nevidel neupravenu?
Kontrola aka? Mas co skryvat? A uvedomujes si vobec, ze budete v rovnakej pozicii? Inak ja o svojich susedoch 99% casu netusim ci su doma alebo co robia.
A ked to nevyjde a obcas sa stretnete na chodbe - tak sa proste ako dvaja dospeli ludia pozdravite a pojdete kazdy svojou cestou.

marcellka32
31. dec 2024

Kúp si pekne domace pohodlne oblečenie, v ktorom môžeš hocikedy otvoriť dvere

deti95060810
31. dec 2024

nie...
ale, bratranec si zobral za manž. susedku z tretieho domu... ako deti sa spolu už hrávali, a potom v 20tke preskočila iskra... sú manž. asi 20 r.

vilma7
31. dec 2024

Začala, ak by som sa zaľúbila. Ak by mi bol sympatický, vyhovoval povahou atď...nevyberá podľa miesta kde dotyčný býva.