Zablokoval si vas partner byvale ak k nim nic necitil? Moj partner hovori, ze nechce mat so svojou byvalou nic spolocne, ale vliezla som mu do mobilu a jednu co mi tvrdil, ze ma zablokovanu vsade, nema. Nekontaktuju sa dlhodobo ale, preco mi to nepovedal? Mame spolu pol rocneho syna, trochu sa obavam, ze je nieco za tym ajked sa nam venuje. Alebo sa len obavam zbytocne?
Prečo preboha mu lezieš do mobilu? Nemáš voči nemu vôbec žiadnu dôveru?
No podľa mňa sa mohol pomýliť …
Ale to len v prípade že si s ňou nič ešte nenapísal.
Chlapi väčšinou take veci neriešia. Nie je to pre ne podstatné. Poznám veľa mužov, čo si napríklad nechávajú spoločne fotky na FB, resp. ich nesťahuju. Ak sa vám venuje, trávi s vami čas, je s vami rád....pozeraj na to. Pozeraj na skutky, aj maličkosti čo voči vám robí. Nenic si zbytočne vzťah
A ja mám bývalého, s ktorým na 100% nič už mať nechcem, a pritom sme stále aj po rokoch priatelia na FB a občas si pozriem, čo si dá do svojho dňa. Jednoducho mám k nemu úplne neutrálny vzťah. Jedného ex som si zablokovala ja, mala som pocit, že ma stalkuje.
@jazula asi mam dovod, ked parkrat v minulosti si ju prezeral a pisali spolu
Nikoho z mojich ex nemám zablkovaného, s jedným sa na stretávkach zo školy dokonca pravidelne vidíme a na sviatky si napíšeme, vymeníme pár zdvorilostných správ ako ide život, nič k nim necítim, určite sa ku nim nechcem vrátiť, ale rozišli sme sa v dobrom a boli súčasťou môjho života... prečo klamal? asi vedel, že by si vyrobila scénu, resp. sa nad tým ani nezamyslel, povedal ti čo chceš počuť... dôležité je ako sa správa ku tebe, naozaj ho chceš kontrolovať ohľadom každej ženy, ktorá sa v jeho živote mihne?
Moj manzel je stale v (sporadickom) kontakte s byvalou spred cca 30 rokov. Dokonca variantu jej mena (nezvycajne meno, je cudzinka) pouziva v niektorych heslach a teda, nerucam sa z toho psychicky 😂
Moj sice nema nejaku byvalu, ktoru by si nutne mohol blokovat a ani nemam potrebu mu cumiet do mobilu, lebo mu doverujem. A ja som si byvaleho zablokovala uz davno, ale nie kvoli partnerovi, ale kvoli sebe. Nechcela som byt nim "obtazovana". Prosto je to za mna uzavrete. A dasli sa mi ozval teraz po vyse 20 rokoch. Slusne som mu odpisala, dala do obmedzenia. Obcas kuknem, nic tam nie je, cize nepotrebujem daneho cloveka blokovat, ale ani mu ja sama nepisem.
Bloknem az vtedy, keby mam pocit, ze ma to obtazuje. Kvoli sebe, nie kvoli partnerovi.
Mam troch byvalych a vsetci mi pravidelne píšu napr. na sviatky. Maju rodiny a nechcú so mnou nic mat. Je mi to sice neprijemne, ale nechcem ich kvoli tomu blokovat. Rozišli sme sa v dobrom. Su to super chlapi a skratka ich zaujíma, ako sa mam. Nič viac. Sama od seba im nikdy nepíšem. Len ked oni mne napíšu, tak len slušne odpoviem a nevyzvedam, ani sa nesnažím udržiavať konverzáciu.
No…takáto nedôvera nie je ktovieaká vyhliadka do budúcnosti 😕.
To, že si niekoho prezerá na soc sieti alebo prehodí pár slov neznamená, že ťa chce opustiť. Ak máš niečo reálne, prečo mu nedôveruješ (napríklad ťa podviedol v minulosti), tak by som porozmýšľala, či toto je vzťah aký chcem.
Som v kontakte s bývalými a môj muž (so svojimi) tiež. Normálne spolu komunikujeme, dokonca sa niektorí krížom krazom poznáme aj navzájom. Nikto to nerieši ani sa z toho neruca, nemáme 15, aby sme riešili takéto "problémy". Zato keby som našla muža lasovať mi v mobile, mal by problém priam monumentalny. Skôr by ti malo trhať žily, že si stíhačka a snoris tam, kde nemáš čo hľadať, než nejaká nezablokovana bývalá 🤦🏼♀️
Ako tie sociálne ľuďom asi gumuju ľuďom z hlavy rozum...sprry, ale ja už k týmto a tvojmu podobným príspevkom nemám ani slova.
Ti chlapi aby už pomaly ani dýchať nemohli.
Nemám problém, vyrobím si problém.