Za akých okolností ste boli ochotné stretnúť sa s bývalým partnerom?

14. jún 2021

Za akých okolností sme sa boli "ochotne" stretnúť s bývalým partnerom,ak vás nespájali ani deti ani ziadne iné väzby? Určite ste boli v takejto situácii,zaujíma ma,čo vás napokon presvedčilo aj keď ste to nemali v pláne? Názory typu "ex patrí do koša a nehrabem sa v odpadkoch má nezaujíma". Vďaka za pochopenie

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kkovacovak
14. jún 2021

Ak vás nespájajú deti ani nič podobné tak o aké okolnosti vlastne môže ísť? Mne ani nič nenapadá. Osobne by som s ním prehodila pár slov alebo sadla na kávu keby sa priamo niekde náhodne stretneme. Nerobilo by mi to problém aj keď sme sa úplne priateľsky nerozišli.

januska20
14. jún 2021

Bola by som ochotná, pretože medzi nami ostalo koopec nevypovedaných vecí. Ale ak sa nad tým zamyslím,aj tak by to už nemalo význam. Hoci rany v mojom vnútri nie sú zahojené.

autor
14. jún 2021

@kkovacovak čiže stretla by si sa alebo si sa aj reálne stretla ak ti povedzme ublížil niečím čo vyústilo v rozchod?

autor
14. jún 2021

@januska20 a za akých okolností by si sa stretla? Keby iniciatívna vyšla z neho alebo?

janka_23
14. jún 2021

Ja som sa stretla, ale poviem ti k ničomu to nebolo. Akurát mi to iba znovu rozjatrilo rany. Asi je otázne aj koľko času uplynulo od rozchodu.

autor
14. jún 2021

@janka_23 a kto to inicioval?

januska20
14. jún 2021

áno, od neho.

kkovacovak
14. jún 2021

Stretnúť som sa s ním ešte nestretla. Ak by sme na seba narazili nemala by som problém si sadnúť na kávu. Aj keď ma podviedol a rozchod nebol úplne príjemný zažili sme spolu aj pekne veci a úprimne...keby to vtedy neurobil nemala by som svojho terajšieho a nebola by som spokojná a tehotná. Ale sú to už asi 4 roky. Toto si neviem predstaviť po roku alebo po dvoch. Vtedy som ešte taký postoj nemala.

janka_23
14. jún 2021

To nejako tak vyplynulo z komunikácie, predtým sme si písali. Presne ti to už nepoviem keďže to bolo dávno. A ja som sa stretnúť chcela, aby sme si veci vysvetlili. Dopadlo to zle a potom som sa znovu dlho dávala dokopy.

autor
14. jún 2021

@kkovacovak a to sa ti k podvádzaniu priznal alebo ako si to zistila? Klobúk dole,že aj po tomto by si ho chcela vidieť.

jaskolka
14. jún 2021

Keď mi napísal, že si u mňa zabudol pivovy pohár, nejaký špeciálny keramický, čo si priniesol raz. Stretli sme sa, dala som mu pohár a hotovo.

ofzuza
14. jún 2021

So vsetkymi mojimi ex by som sa v pohode stretla, pokecala. Nemam dovod ich cirlene nevidat. Niekolko ex mi v zivote dokonca chyba a tesim sa na nejaku prilezitost sa stretnut a pokecat.

kkovacovak
14. jún 2021

Ano priznal. Ešte dlho po tom som to brala ako veľkú krivdu a nechcela som ho už v živote vidieť. S odstupom času a s vedomím že mám super vzťah mám k nemu neutrálny postoj a nenávisť už necítim. Je mi to v podstate jedno

autor
14. jún 2021

@ofzuza tak ja to skúsim otočiť aspoň teoreticky. Chcela by si sa stretnúť aj keby ťa nejaký napr. podviedol,tak ako píše prispievatelia vyššie? Alebo napr. že ty by si nemala záujem ale on by bol vytrvalý?

janka_23
14. jún 2021

Odpoviem ti aj ja. Keby som nemala záujem tak by mohol byť vytrvalý ako chce a nestretla by som sa. Ak to nechceš tak to nerob nasilu.

autor
14. jún 2021

@kkovacovak celkom som prekvapená a poviem pravdu,zaujalo ma to. To prišiel za tebou a narovinu ti povedal,že sa vyspal s inou alebo ako? A nechal rozhodnutie na tebe? Úprimne nepoznám takto otvoreného muža,ze by toto žene povedal do oci.

ofzuza
14. jún 2021

Zakladatelka, zaujem o co? Ked nemam zaujem sa s niekym stretnut, nestretnem sa. Je jedno o koho ide. Co sa tyka nevery, tam mam tuna neakceptovany nazor, a to ze ju chapem a som schopna ju tolerovat. Takze nemala by som problem sa stretnut s ex, co by ma bol byval podvadzal (ako sa to spravne pise, docerta? 😂)

kkovacovak
14. jún 2021

Ja som sa to po nejakých predtuchách spýtala narovinu a on mi narovinu povedal že áno. Potom sme boli ešte chvíľku spolu ale to bolo skôr len také zo zvyku. Osobne som to nedávala tak sme išli od seba. On má vzťah, čo viem, ja mám vzťah...beriem to tak že už sme dvaja úplne iní ľudia ako predtým

autor
14. jún 2021

@ofzuza zaujímavý názor,som rada za každý názor. Správne chápem,že ak by ťa partner podviedol a chcel ta živote lebo vo vzťahu aj tak ďalej tak by si s ním ostala?

ofzuza
14. jún 2021

Anonym, ak by mal ine vlastnosti, schopnosti, ktore by za to stali, tak nevera by nebola u mna prekazka. Samozrejme by ta tolerancia musela byt aj z jeho strany 😁

autor
14. jún 2021

@kkovacovak čiže keby si neodišla ty sama,tak on by zrejme neodišiel tiež. Otázka znie,či mu vydržal vzťah s tou,s ktorú ťa aj podvádzal? Držím ti palce,pôsobia veľmi milo a vyrovnane, zaslúžiš si byť šťastná po takej situácii.

madeline1
14. jún 2021

ak nad nim uvazujes, este nie je byvaly.

autor
14. jún 2021

@ofzuza rozumiem čiže zrejme otvorený vzťah

ofzuza
14. jún 2021

Hej, take nieco.

kkovacovak
14. jún 2021

On by to tiež psychicky nedal. Bol to typ ktorého to samého zožieralo a cítil pocit viny. To ho aj prezradilo. Skôr či neskôr by sa to skončilo aj tak. Vzťah s tou s ktorou ma podvádzal oficiálne nemal lebo ona mala priateľa takže s ňou ani nie je a už v tom čase to bolo ukončené. Ďakujem pekne 🙂 Ale malá rada. Ak máš v pláne sa s niekym stretnúť a nemáš to v hlave takto uzavreté ako ja asi by som s tým počkala. Ak to chce on a ty nie si o tom úplne presvedčená tak by som nešla tiež.

lindous
14. jún 2021

S jedným sa z času na čas stretávame vrámci stretiek starej partie a vždy pokecáme, zabavíme sa, teším sa keď sa vidíme rovanko ako na ostatných kamarátov. S druhým by som nemala problém pokecať, keby sa náhodne niekde stretneme, ale nemám vôbec potrebu to iniciovať resp. aj keby on ma niekde zavolá, nemalo by pre mňa význam súhlasiť.

madeline1
14. jún 2021

@ofzuza to je take zbytocne zamotavanie sa. cloveka to bavi....az kym nezisti, ze je to onicom.

ofzuza
14. jún 2021

@madeline1 myslis ten otvoreny vztah? Tak treba to mat aj v sebe ujasnene. Ked ich "podvadzanie" prestane bavit, mozu sa vratit ku "klasickemu" modelu.

madeline1
14. jún 2021

:D to sme sa dozili, to je doba