Z mojej strany je to vo vzťahu o ničom

ibaja29
18. sep 2023

Ahojte prisla som sem v podstate len pre jednu vec, aby som si overila, ci robim dobre a ako sa mam rozhodnut v podstate. Ide o moj vztah...A o to ako to v poslednej dobe citim. Nie sme zobrati, nemame dieta, zijeme spolu. U mna to uz trva dlhsie, tie pocity, akurat som si to asi nechcela pripustit a neratala som, ze to tak raz bude, kedze sme sa nemali zle, spolocne aktivity, nejake plany atd, ale teraz vnimam s odstupom casu vela veci inak..Boli na zaciatku nasho vztahu nejake preslapy a hluposti z jeho strany, odpustila som a teraz to mozno aj lutujem. Snazil sa potom, ale v mojej hlave to ostalo. Momentalne je to take o nicom z mojej strany, akoby sa tie city vytratili, je pre mna ako spolubyvajuci, nepritahuje ma uz nejaky cas, co som davala vzdy za vinu sebe, ze nemam chut na sex, ale nie je to tak. Chut mam, ale nie s nim. Myslela som, ze sa to zmeni, ale nezmenilo sa absolutne nic. Zacina mi vadit na nom cim dalej tym viac veci. Ja som mu toto vsetko nedavno povedala aj, zacal sa snazit a napriek tomu chce ostat vo vztahu, ale cim viac sa snazi, tym som ja chladnejsia. Nedokazem to ukoncit zo dna na den, je tam aj to spolocne byvanie, ale citim, ze takto nie som stastna. Mali ste to niektora podobne, ako ste to riesili, ukoncili, aby nebolo trapenie? Ja nechcem ublizit nikomu, ale necitim sa uz tak ako by som mala po jeho boku zial. Je to uz uplny koniec, alebo existuje este sanca na napravu?

beata_k
18. sep 2023

@ibaja29 Ublizujes jemu aj sebe. Kazdy mate narok/pravo na milujuceho partnera. Obras seba i jeho o cas.

ibaja29
autor
18. sep 2023

@beata_k tak ja som mu uz povedala ako to je z mojej strany a on chce byt dalej so mnou ja mu nebranim odist aj som mu to povedala len ja neviem byt razna proste

h2
18. sep 2023

Ukončiť to tak, aby to pre nikoho nebolo trápenie, sa nedá. Ale takto sa tiež trápite, ty aj on. Nemá zmysel to predlžovať. Čím skôr to ukončíš, tým skôr to trápenie prebolí. Z tvojej strany tam už nie je láska, s tým sa len ťažko dá niečo robiť.

simca06022011
18. sep 2023

ty mu to nevrav, lebo on to neukonci, jasne ze chce ostavat.. pekne to ukonci a chod dalej. Bud razna, lebo stracate obaja cas.

ibaja29
autor
18. sep 2023

@h2
@simca06022011 rada by som to ukoncila uz uzavrela, ale neviem ako, nie je to take jedoduche ako som si myslela :/

januska12323
18. sep 2023

Dokedy sa chceš trápiť?

h2
18. sep 2023

@ibaja29 Kde spolu bývate? U neho, u teba, alebo v spoločnom? Vlastné bývanie? Podnájom?

ibaja29
autor
18. sep 2023

@h2 v spolocnom

beata_k
18. sep 2023

@ibaja29 To je take alibisticke, ty mu nebranis. V prvom rade si ty ta, ktora prestala lubit. Tak urob, co je potrebne a nevyhovaraj sa na neho.

ibaja29
autor
18. sep 2023

@beata_k toto som asi potrebovala, nejake nakopnutie. Dakujem

beata_k
18. sep 2023

@ibaja29 Drzim prst a prajem vela odvahy. 💪 Urob, co je spravne.

ibaja29
autor
18. sep 2023

@beata_k Bude to nevyhnutne uz musim sa do toho dotlacit. Dakujem

h2
18. sep 2023

@ibaja29 Tak to je tá najhoršia možnosť, bohužiaľ. Čiže budete sa musieť nejako majetkovo vysporiadať. Ale hádam s ním teraz nezostaneš len preto, že máte spolu byt.

cookie29
18. sep 2023

neviem ako dlho ste spolu ale povedala by som, ze zamilovanost presla a lasky niet.

llucciaa
18. sep 2023

keď chceš byť šťastná, tak nie je iného riešenia, len z tohto vzťahu odísť. Ono veľa vecí v nás zostáva dlho a myslím, že toto je presne tvoj prípad, že to niekde v tebe zostalo.

ibaja29
autor
18. sep 2023

@cookie29 5 rokov no ano je to mozne ze to opadlo z mojej strany

simona1306
18. sep 2023

autorka, netrap ho este viac ... ochladnutie prislo z tvojej strany, tak to radsej ukonci ... naco sa ma teraz on snazit, ked z tvojej strany sa to aj nezmeni ? neublizuj sebe a vnom nevzbudzuj falosnu nadej na napravu ...