Z extroverta na introverta

michallipovcan
14. okt 2024

Ahojte. Rád by som sa vás spýtal že či je normálne to že sa zrazu z extroverta stane introvert. Lebo posledný mesiac dva som sa veľmi uzatvoril do samého seba a s nikým extra nekomunikujem ale popri tom cítim taký divný pocit samoty. Je to v pohode a môže to mať následky do budúcna pri hľadaní priateľstiev poprípadne vzťahov?

ssimusska
14. okt 2024

@michallipovcan stať sa to určite môže, no nemyslím si že len tak. Môj názor je že tam musí byť nejaký spúšťač.

madeincssr
14. okt 2024

@michallipovcan a nie je to preto, ze extrovertnost byva niekedy (obojstranne) trochu povrchna a tebe zacina chybat hlbsi obsah vztahov s inymi ludmi? Mat naozajstnych priatelov, hoci aj menej, mozno aj jedneho, dvoch. Ale kompatibilnych ludi (pre akekolvek hlbsie vztahy) je tym tazsie najst, cim je clovek starsi.

mameha7
14. okt 2024

@michallipovcan Introvert čerpá silu zo samoty. Tebe samota asi nevyhovuje, keď sa pýtaš. Mne prídeš ako extrovert, čo len prehodnocuje svoje doterajšie vzťahy.

marianarem
14. okt 2024

@michallipovcan Kolko mas rokov? Mne sa toto stalo v puberte a bol to dost rychly proces. Ak mas ale iny vek a neda sa to zvalit na hormony, tak by som sa zamyslela nad tym, ci nemoze ist o depresiu alebo nejake vyhorenie.