Ahojte. Rád by som sa vás spýtal že či je normálne to že sa zrazu z extroverta stane introvert. Lebo posledný mesiac dva som sa veľmi uzatvoril do samého seba a s nikým extra nekomunikujem ale popri tom cítim taký divný pocit samoty. Je to v pohode a môže to mať následky do budúcna pri hľadaní priateľstiev poprípadne vzťahov?
@michallipovcan a nie je to preto, ze extrovertnost byva niekedy (obojstranne) trochu povrchna a tebe zacina chybat hlbsi obsah vztahov s inymi ludmi? Mat naozajstnych priatelov, hoci aj menej, mozno aj jedneho, dvoch. Ale kompatibilnych ludi (pre akekolvek hlbsie vztahy) je tym tazsie najst, cim je clovek starsi.
@michallipovcan Introvert čerpá silu zo samoty. Tebe samota asi nevyhovuje, keď sa pýtaš. Mne prídeš ako extrovert, čo len prehodnocuje svoje doterajšie vzťahy.
@michallipovcan Kolko mas rokov? Mne sa toto stalo v puberte a bol to dost rychly proces. Ak mas ale iny vek a neda sa to zvalit na hormony, tak by som sa zamyslela nad tym, ci nemoze ist o depresiu alebo nejake vyhorenie.
@michallipovcan stať sa to určite môže, no nemyslím si že len tak. Môj názor je že tam musí byť nejaký spúšťač.