Zeny, preco chce niekto vediet, co sa o nom hovori v praci, ked tam nie je? Mne je take myslenie a spravanie cudzie a nechapem dovody. Mozno tomu niekto rozumiete a vysvetlite...
Asi strach, že ho/ju ohovárajú?? Možno negatívna skúsenosť, možno nejaké podozrenie, možno proste zvedavosť človeka, ktorý si veľmi zakladá na tom čo si o ňom druhí myslia... a keď tak nad tým rozmýšľam, aj mňa by to zaujímalo, nikdy som sa na to nepýtala a ani to nemám v pláne, ale možno by som chcela vedieť či sa o mne rozpráva poza môj chrbát niečo, či je to v dobrom alebo zlom...
no keby som sa ešte aj týmto mala zaoberať....absolútne ma to nezaujíma.Ak povedia pravdu,tak sa nič nedeje,ak klamú,tak to nijako nevyriešim....ak ma ohovárajú,tak s tým neurobím nič
@euka210 to si ešte nebola u nás, som dá sa povedať v umeleckej branži a tam by každý každého potopil v lyžičke vody. Najhoršie, že sam šéf ti nepraje v jeho práci aby si rástol a dáva ti to najavo v každej príležitosti. Celé zle v tom svete sa živí hlavne neucta závisť žiadna pokora a už vôbec taká úplne obyčajná dobrota súdržnosť
@euka210 a musis odpovedat?