Vzťahy v dnešnej dobe

dada558
14. apr 2024

Ahojte, pekny vecer prajem. Prečo je v tejto dobe take tazke najst si dobreho, mileho, laskaveho a verneho partnera? Prečo je take tazke najst si niekoho normalneho? Ozaj je to touto dobou? A uz vobec nechapem, prečo je take moderne podvadzanie. Ja som sa teraz rozisla po 6 rokoch, takže bolo tam same klamstvo, podvadzanie, zatajovanie a ja som na to prisla po 6 rokov, takže asi preto to takto vidim. Ako to vidite ostatné alebo, čo si o tom mysíte? 🙂 Ďakujem za každý nazor, reakciu 🙂

kate211
14. apr 2024

To je blbost, ze je tazke najst takeho partnera. Aky ides, takeho najdes...

topgabo
14. apr 2024

Podakuj zenam, Milí chlapci končia poslední, zeny potrebuju dramu inac je pre zeny vztah nezaujimavy. Holky si vždy pamätajú chlapov, ktorí ju podvádzali - nie tých, čo jej kupovali kvety.

minenkak
14. apr 2024

@dada558 ale prosim ta vždy sa trtkalo kade tade so susedom s kamarátom ,to nielen teraz

riyadh
14. apr 2024

@dada558 s manzelom cez 20r, v dobrom aj zlom... A nemenila by som.. ❤️

jamimo
14. apr 2024

@dada558 vždy to tak bolo, to nie je dobou.
Moja svokra stále omieľa, že kedysi boli manželstvá vytrvalé, vzťahy sa opravovali, že dnes každý odíde s ľahkosťou zo vzťahu....Ja osobne si nemyslím, že kedysi tie vzťahy a zväzky boli nejaká hitparáda. Skôr boli ľudia zviazaní predsudkami, nemali odvahu, báli sa stigmy, klebiet, nedokázali sa postaviť za seba, svoje potreby, pocity, emócie... patrilo sa hneď po "vojenčine" ženiť, do roka a do dňa mať syna... Dnes vidím vyhorené vzťahy (cca 60 a viac ročných) manželia žijú v jednom byte ako dvaja podnájomníci, cudzie osoby.... V takomto prípade fandím skôr šťastne rozvedeným 🤔
PS: milenecké vzťahy a nevera tu bola vždy, vieš koľko tajomstiev si vzali neverníci do hrobu a koľko "ľavobočkov" behá po svete 🙄
Hlavu hore, možno lepšie ťa čaká za rohom!

nika3136
14. apr 2024

Ked pocuvam mojho deda, som si ista, ze to nie je len dnesnou dobou 😃 len sa to viac riesi a viac sa o tom (aj vdaka internetu) hovori.
Mam vztah 9r, ma svoje muchy, ale lubime sa velmi stale /a cim dalej tym viac/. Obaja vsak robime milion kompromisov, inak by to neslo. Znovazalubenie hladame doma, nie u cudzich, lebo sama viem, ze zaciatky su s kazdym nadherne a pomaha mi spomenut si, ake to bolo, ked som sa donho zamilovala vtedy ja a co by zanho aj teraz dali ine 😁 Inak doba je tazsia v tom, ze clovek nema istu pracu a prijem, vacsina mame pozicky, vela povinnosti, malo casu na sukromie, lebo sa pracuje aj po veceroch na ntb, pokusenie cez online zoznamky atd. Ale kazda doba ma nieco, to isto nie je vyhovorka 😊

denithestrange1993
14. apr 2024

@dada558 zase to zovseobecnovanie,tak akoze chapem,ze si sa sklamala,ale nehadz prosim ta vsetkych do jedneho vreca. Skor maj pre buducnost oci a usi otvorene a pri znamke klamstva,zatajovania,podcadzania zutekaj.

matkahelka
15. apr 2024

@dada558 urcite to nie je dobou. nevery boli vzdy, len neexistovali mobily a socialne siete,tak sa na ne neprislo. a zeny mali 4-5 deti tak mali ine starosti ako kontrolovat muza a aj ked na neveru prisli, tak sa z toho nerobila drama. moja suseda ma mamu, ktora je mimomanzelske dieta (babka si ju urobila v kupeloch), moj svokor mal nevlastneho brata, na strednej som mala spoluziacku, jej otec si urobil dieta pomimo a dalej zil v manzelstve. a to je nevera s "nasledkami", kolko bolo nevery bez "nasledkov".
aj v minulosti, aj dnes existuju ako nevernici, tak aj charakterni a dobri chlapi. len si na taketo zatial nemala stastie, tak preto pausalizujes, ze vsetci su taki.

topgabo
15. apr 2024

@matkahelka je to dobou 🙂 chyba verejny shaming. Pamatam si dobu ked som mal asi 8-9r. , ze v jednote nechceli obsluzit spoluziacke mamu lebo kazdy na dedine vedel, ze podviedol muza, teraz kazdy zije vo svojej bubline a nikto neriesi okolie.