Vzťahy so svokrou

veronika19895
9. feb 2024

Chodili by ste k frajerovym rodičom ak by ja vás stále útočili a ešte aj jeho sestra by sa do toho pridala?

deti95060810
9. feb 2024

za takýchto okolností isto nie...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika19895
autor
9. feb 2024

@deti95060810 vždy keď sa niečo zomelie tak utocia na mňa. Aj keď boli minule u nás tak som povedala že ako dlho boli na ihrisku keď fúka vietor a ona že čo z toho robím tragédiu. Aj teraz sa jej niečo nepáčilo ale nepovie to synovi ale zlizem si to ja. Takéto útoky sú za každým ale trvá to už dva roky. Ja už by som prestala chodiť ale mladšieho syna kojim tak preto k nim chodím

natall113
9. feb 2024

Určite nie, váž si sama seba

jaja20
9. feb 2024

@veronika19895 Nestretávam sa s nimi už 14 rokov práve kôli tomuto. Sme s manželom spolu už 24 rokov,ale ony dve ma stále neprijali do rodiny.

veronika19895
autor
9. feb 2024

@sheila121 nepovedal nič. Nič im nikdy nepovie

veronika19895
autor
9. feb 2024

@jaja20 a manžel čo na to?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
9. feb 2024

Nie

barka1
9. feb 2024

@veronika19895 to, čo si popísala, mne osobne nepride ako útok od svokry, ale o teba...stačilo povedat "svokricka nabuduce vás poprosím, nebudte dlho vonku, ked tak fuka"... Nie je vela ludi, co bezdovodne útočia, hlavne to asi nebude žena, ktora vychovala otca tvojich deti...tak sa skus zamysliet, či nie si prilis precitlivena a či "neutocis" ty sama

danieli
9. feb 2024

Nezvyknem si dobrovolne ublizovat ked nemusim, takze nie, minimalizovala by som kontakt aj komunikaciu na nevyhnutne slusne meninove a narodeninove a ine sviatocne vsetko naj…este pocasie je fajn tema…

veronika19895
autor
9. feb 2024

@veronika19895 manžela chvalabohu v tomto prípade nemám

veronika19895
autor
9. feb 2024

@barka1 ale to aj jej synáčik bol s nimi.ja som sa všeobecne opýtala že či neboli Dlho na tom vetre. Deti majú dva a tri roky

barka1
9. feb 2024

@veronika19895 a preco si sa to vobec "všeobecne opytala"? Nie je to rypanie?

veronika19895
autor
9. feb 2024

@barka1 tak ide mi o zdravie svojich detí. Aj dospelému nie je príjemný vietor a čo deťom?

veronika19895
autor
9. feb 2024

@barka1 ale tu nejde iba o to vždy sa niečo nájde

barka1
9. feb 2024

@veronika19895 ja tomu rozumiem. Len sa ti snažím naznačit, že chyba obvykle nie je na jednej strane. A že tým, že si matkou jej vnukov, ste rodina a to sa nezmeni a mali by ste spolu vychadzat. A snažit sa. Ale prides mi dost útočná, vo vyjadrovani, tak je možné, že ta rodina tvojho muza vníma podobne. Či?

domkakvet
9. feb 2024

@veronika19895 aj na tvojej strane bude chyba, to s tym vetrom je rypanie.

jaja20
9. feb 2024

@veronika19895 Snažil sa ich chovanie ku mne najprv zľahčovať a prehliadať,ale keď videl,že sa to len stupňuje,tak uznal,že mám pravdu. Bohužiaľ,ich správanie nemá ako ovplyvniť,pokiaľ ho samé nezmenia. Mne je to už jedno. Roky som sa kôli tomu trápila,ale odkedy sa s nimi nestretávam,konečne voľne dýcham.

veronika19895
autor
9. feb 2024

@jaja20 a ako to zobrali že k nim nechodíte?

jankalukasova
9. feb 2024

@barka1 v zásade s Tebou súhlasím až na argument "žena, ktora vychovala otca tvojich deti...". Ja tiež vychovám syna ale nie preto aby mi nevesta bola vďačná alebo preto aby som sa tým mohla pred nevestou oháňať. Vychovávam ho preto, lebo sme s manželom chceli deti, máme ich, milujeme ich a je naším naplnením venovať sa im. Z duše neznášam ten argument: "je to žena, ktorá vychovala Tvojho muža, mala by si jej byť vďačná". Neverím, že nejaká matka vychováva svoje dieťa pre zaťa alebo nevestu.

jaja20
9. feb 2024

@veronika19895 Najprv mi po mužovi a našej dcére odkazovala,aby som prišla,ale ja nemienim tráviť svoj drahocenný čas v spoločnosti osôb,ktoré do mňa rýpu. Keď sa s ňou stretnem v meste,len sa jej pozdravím a idem ďalej. Pre mňa je to úplne cudzí človek.

barka1
9. feb 2024

@jankalukasova ja som slovo vdacnost nepoužila. Myslím to tak, že ak mám rada muza, tak ludia, ktori ho vychovali a má ich geny, predsa nemozu byt zároveň ludmu, ktorych vnímam ako svojich nepriatelov.

jankalukasova
9. feb 2024

@barka1 neviem... Matka môjho ex bola úplne trafená. To, že mali spoločné gény, no veru neviem, áno podobal sa na ňu. Ale jej správanie ho skôr poburovalo a sám vedel, že toto pre svoju rodinu nechce. A tiež ho vychovala... Takže toto v mojom ponímaní nie je žiaden argument. Nemusí to znamenať vôbec nič.
Samotná každý z nás to vníma inak.

lija22
9. feb 2024

kvoli comu chodis niekam kde sa necitis dobre? Si dospela a svojpravna a hadam mozes urcovat kde a s kym travis cas.
Casto tu citavam aj ponosy zien ze vianoce travia so svokrami v dusnej atmosfere. Mne je to az smiesne robit nieco nasilu lebo sa to "patri". nonsens.
A teda ak ti mozem poradit obmedzuj cas s nimi. Na navstevy nech chodi manzel s detmi. btw je dost mozne ze aj tie kobzy budu rady, ze nemusia na teba pozerat

veronika19895
autor
9. feb 2024

@lija22 všetko začalo tým ako máme deti predtým neboli s nimi problémy.

svokrinjazykmonika
9. feb 2024

@veronika19895 a nemôžeš dať viac príkladov, pretože akurát vieme iba to, že boli vonku a fúkal vietor. 🤷

veronika19895
autor
9. feb 2024

@svokrinjazykmonika tak napr. Aj jeho otec mne hovorí že čo sa handrkujeme ako normálna výmena nazorov. Neodohovaraju jemu ale ja si to vždy odnesiem. To bolo aj na dovolenke s nimi. To bolo asi prvý druhý večer tak už viete ako to potom vyzeralo

oli18
10. feb 2024

@sheila121 ty si uz kolkokrat rozvedena? Lebo tolerancia nie je tvojou silnou strankou 😄

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz