...ako by ste vnímali, keď kolega od vás stále niečo "potrebuje". On si stále nájde zámienku niečo somnou riešiť...
@petamich ja som.z neho veľmi zmätená... Vec, ktorá by sa dala vyriešiť aj inak - jednoduchšie, príde s ňou za mnou, aby som mu pomohla. Príde mi to ako zámienka.
Neustále komplimenty...pozerá na mňa ako na zjavenie. Zapája sa do konverzácii, ktoré sa ho netýkajú... Je to čudné..neviem si to vysvetliť.
@akje také, že sa s kolegom o niečom bavím a on sa pridá...pozerá na mňa, čo hovorím...usmieva sa.
Má o teba záujem to je isté a ty o neho ?
@alexis617 neviem čo na mňa skúša...ja som vydatá.
Ako to rozpoznať
@nau_115 kolik mu je? A kolik tobě?
@nau_115 Mě jen napadlo, jak můžeš mít dceru v deváté třídě....
@nau_115 Spletla jsi věk vás obou?
@akje asi
Autorka: tak ak si hlada zamienky a dava ti komplimenty, tak asi si mu sympaticka, vie, ze si vydata? Je ti to neprijemne/prijemne? Bud ignoruj alebo casto spominaj manzela alebo mu otvorene povedz
@nau_115 Autokorekt u čísel nefunguje. Mě to nevadí, jen aby ostatní pochopili, kdo jsi a proč řešíš jednou dceru v devítce, jednou sebe ve věku 24, a taaak. Forum je veřejné, co napíšeš, ostatní vidí.
To nikdy neprestanu tie diskusie, ked sa pytate, co tym vasi muzi, kolegovia, priatelia myslia, ked vam robia to, ci ono? Ved my vestecke gule nemame, ani ich nepozname. Riesenie mate jednoduche, opytat sa tych dotycnych. Preco to riesenie nevyuzijete? Alebo rovno chodte za vesticou, ci kartarkou . Ved taketo diskusie su detinske 🙉
Dievča presne tak ako si to opísala
🤷♀️ tak to ty uz musis vediet, ci si mu sympaticka a je to zamienka alebo je len lenivy robit veci sam alebo je neschopny robit veci sam